28/8

Jag är trött..!

Klarade av att åka buss till skolan helt själv imorse. Dock satt Anna och Danela och peppade mig. Fast dom gick på sin buss före mig ändå. Kanske blir så att D kommer byta till Wenströmska. (:
Hade Naturkunskap idag. Torr kurs! Varför läsa en naturkurs på femtio poäng? Jag finner det helt meningslöst. Hade jag vilja veta någon om naturen så hade jag gått nv eller något.. Det märks att jag är pepp! Haha.
Fick se idrottshallen idag med. Det är superlätt att få godkänt och väl godkänt i idrott. Vara där, vara ombytt och prestera sitt bästa. Yess. Och det kommer nog inte bli svårt för denna kurs är jag pepp på. Vi kommer prova på allt möjligt. Spinning, kix'n box, yoga, träna i deras gym osvosv. Och eftersom det är tio olika idrottslärare så finns det ju möjligheter att prova på något galet. (: Vår idrottslärare är tex tränare på natilus så om vi missar en lektion så är det bara fråga så kan man få komma och träna gratis på natilus. ;) hah! Och vet ni mer? Läraren var även med i OS 1992..! Vindsurfing av alla sporter. Hon har även flera VM-medaljer i skydiving.. ;)
Menmen. Blir nog bra det här ska vi se.. (: Imorgon ska vi ha medieproduktion iallafall så det blir spännande.

Nej, nu ska jag sova då jag sjukligt trött..

Och hörrni, glöm inte att jag bajsar snett på er! (Attans, vad är det för klass jag hamnat i?)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback