sjätte augusti

Hur gick det idag då?
Det var onsdag kan jag ju nämna (uppdaterar dagen efter). Solen sken när jag klev ur sängen vid nio vilket är sällsynt i dessa dagar. Mysigt värre! Jag fundrade skarpt på att ta cykeln ut till stallet och det skulle vara superskönt. Men jag avböjde. Latmasken i mig tog överhand. Jag var iallafall ute i stallet till tio och morgonpigga Tarja var redan i full gång att måla det vi glömde måla med blanksvart i måndags. Konsigt att man upptäcker sådant dagen efter.. ;) Men det vart att sätta ta upp guldet igen. Supersnyggt!
Jag har ingen aning om hur mycket klockan var men vi fick besök sedan av Josefine och två av hennes barn. Kollade på hästarna, fikade supergoda kakor och kelade med katten. Sypermysigt! Senare på eftermiddagen så dök Carin upp och höll oss sällskap ett tag. Alltid kul att höra hur det ser ut. :) pepppepppepp! Menmen, POFF sade det och färgen rann ut och vi vart helt mållösa. Inte pepp! Erik dök upp i rättan tid för att vi skulle kunna klaga men han hade inte alls tid att åka iväg och köpa färg. Då snodde vi hans pickup (som jag totalt älskar!) och for iväg till ÖB. Tror ni att dom hade guldfärg eller? Nej of course not. Så vi handlade allt utom färg och for vidare till till Lantmännen men kom tolv minuter försent. Attans tänkte vi och for vidare till Byggtjänst men dom stängde halv sex. >< Så vi fick fara hem tomhänta. Dock så hitade vi vit färg och Erik sa att det var bara att ta. "Är ni nöjda så är vi nöjda". Snacka om att vi pressar dom i rättan tid. Torken ska bli klar till nästa vecka (sakerna dom beställde passade inte. Nya kom vid niotiden. Nästa vecka ska de skörda osv). Men vi började med den vita färgen iallafall. Jag tog väggarna i stallgången och Tarja tog den vattenbaserade färgen inne i boxarna. Vem vill ha förgiftade hästar? (Tja, så som Calle slickar och gnager så skulle han vara ganska stendöd efter ett tag!) Så nu är det vita i stallgången helt klart (om det inte behöver lite extra today) och det är två boxar kvar. Så vi lär ju börja med det svarta idag också samt göra klart guldet. Sedan är det bara smådetaljer kvar och vips är vi klara.
Ska bli kulkulkul! Menmen, slitgöra!


Kommentarer
Anonym säger:

MEN JAG VET! O_O grejen var att jag fick inte VISPA ner den torra blandningen i den blöta därför att degen förlorar sin elacitet och blir inte lika pösig!

2008-08-07 | 23:05:28
Bloggadress: http://tobehappy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback