trettioförsta juli - tredje augusti

Okej. Får la bli en kort update här nu då..

Torsdag:
Vaknade som sextonåring. Kändes konstigt nog helt.. vanligt. Haha! Hände precis ingenting i stort sett. For upp till ridskolan vid tio ungefärum där vi satte igång och putsa utrustning samt duschade av de hästar som inte blivit duschade ännu. Red och så med. Vart Kiara och Fame denna gång och jag må säga att det gick super! :) Det var verkligen samspel från början till slut och tja, jag log när jag satt av båda gångerna. Tänk att man kunnat gå frammåt när man sitter och harvar på en banan till häst dagarna i ända.. ^^ Haha! Men det är la kul. Direkt efter ridskolan så mellanlandade jag hemma och hävde i mig lite mat innan jag for vidare till Godby och träffade Tarja. Hon provred sadeln och var mycket nöjd. Nu ska vi bara ta ut den på en lite längre tur för att se hur den sitter. Så det lär ju bli en ny sadel i alla fall. Spännande! Duschade alla hästarna med, russen uppskattade detta tokmycket!
Ida dök upp också.

Fredag: 
Strängnäs för hela slanten, andra gången på en fredag. 
Lördag: Supermysigt och tårfyllt - behöver man beskriva dagen mera?
Söndag: Dramat piggade upp stämningen en aning. Avsked till underbara vänner dock. 

Idag har jag även bakat. Jag är liksom lite av en mästerbagare. Drömmar vart det av smeten. Skulle först ha bakat en sockerkaka men när jag smält smar och så, så insåg vi att det fanns noll med ägg hemma. Yessyess, så det vart kakor istället. Blir bara godare för varje gång. :'D

Nej, jag ska väl få lite sömn i mig för imorgon blir det att gå upp skapligt tidigt då med. Vid tio ungefär tänkte jag inbefinna mig på lantmännen och inhandla en saltsten till kräken i Godby för att sedan fara ut och möta Tarja där. Blir städning hela dagen är det bestämt. Måste komma igång att måla så snabbt som möjligt. :) Där vart hela veckan uppbokad med andra ord. ;) haha. 
Ciao! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback