This is our last breath

Nu vet jag hur kräftorna känner sig när de släpps ner i det kokande vattnet!
I två dagar nu har jag inte kunnat sova. Bara med fleecefilten har jag varit hur varm som helst. Var nära på att ta mitt pick och pack för att sova på balkongen. Men jag insåg sedan hur smutsigt det var där ute så jag lät bli. Vid fem ungefär har jag somnat.
Kul!
Men jag är piggare idag. Det kryper i hela kroppen. Så jag ska ta mig själv i kragen och trampa ut till hästarna. Lite frisk luft gör bara gott antar jag.
Och så ikväll tänkte jag ta med bästa vän ut för att fånga raketer på bild. Om bästa vän vill sammarbeta idag. Så jag får prova stativet samt objektivet idag. Visserligen har jag redan tjuvstartat med objektivet men denna gång blir det allvar!

Bror ringde tidigare med. Vad han svamla om vet jag inte. Något om byte av lås så han kom inte ut ur lägenheten. Så ringde mamma och jag frågade henne. Hon svamlade också om något lås hos bror. Nej, familjen psyco begriper man sig sällan på!

Men nu, stall!

life is short but this time it was bigger

Todä.
Pigg och glad kexchoklad!
Mår himla mycket bättre idag. Feberfri faktiskt.
Känns bra.
Dock så vet jag inte alls vad jag ska skriva.
Det närmsta jag har varit utomhus var idag, jag hämtade tidningen.
Frisk luft för en vecka!



death defying acts

Så har vi dragit på oss ett inte så bra mående.
När jag väl vaknade imorse så var halsen tjock, huvudet dunkade och näsan täppt. Det tog sin ansträngning att bara dra på sig kläderna men jag var allt tvungen att släppa ut kräken ändå eftersom T jobbade hela dagen. Perfekt tajming att inte far var hemma heller. Som sagt, allt händer på samma dag!
Men väl hemma så kröp jag ner i sängen där jag kastat va mig täcker för att sedan frysa som en gris. Kul!
Ska tvinga pappa att köpa hem nudlar sedan, ^_^
Skulle ju ha träffat både I och T idag men icke. Attans!

Nehej, nu ska jag nog kika på ännu en film.


don't forget that i belive in you

sådär ja.
Blogglusten har sakta tynat bort tycker jag. Detta iomed att jag nog skriver ganska mycket på hemsidan istället. Just nu i alla fall. Händer inte speciellt mycket i mitt liv just för tillfället.
Skulle vara kul om det kunde hända något drastiskt snart. Bara för att liva upp stämningen lite.

Annars så var jag, pappa och Stefan inne till Örebro idag.
Inga kläder idag inte nej, vi tog elektroniken istället. Papa y stefaan vad klada!

Ridningen gick supersupersuper bra!
Ibland är det helt okej för hästen att vila så att de kan suga upp all träning. Även om detta innebär att dom blir feeeta. (:
Nejmen det var verkligen superhärligt att rida och jag vill gärna upp igen snaaart! Ska allt se till att träna nu så att hästen kommer upp i kondis igen. Ska även se till att lära in massa nya saker för Calle är inte sen att fatta i alla fall.

På tal om tuggummi.
Tarja skvallrade om att Magnus hade svensexa idag om jag fattade rätt.
Kul kille. Bara hoppas att dom får det bra nu. (:

Nu, något helt annat. HEJDÅ!


jag vill äga allt jag ser

Nostalgitripp. Nordman hela dagen lååång. (:

Syster och Jocke kom över tiiidigt idag med bror. Redan vid elva kom dom inklampandes med hundarna i följe.
Hann knäppa några kort utomhus. Humle vill leka, Rudas är supertjurig och Ricki är lat. Kiwi står mest stilla och vill bara dö. Roligt.
Runt två så skulle syster co fara hemåt, ända bort till Strömstad. Jag åkte snålskjuts hem till far där jag nu befinner mig.
Skulle ha farit ut till stallet för jätte länge sedan men har inte lämnat stolen alls. Alla dessa timmar har gått åt att rensa datorn. Så nu hoppas vi att jag inte raderat något viktigt som gör att datorn krashar. Än så länge fungerar allt. Dock så blev jag en aning skraj då jag klickade på okej och allt stängdes av. Jaha tänkte jag och trodde datorn dog. Men turligt nog så startade den bara om sig själv. PUST!

Nu måste jag sparka mig själv och komma ut till stallet.

www.123minsida.se/stallsodragodby

det gör ont, men det går ändå

Jag kan inte förstå hur jag kan sitta hur länge som helst och bara lyssna på Nordman. Det är inte riktigt klok. Det är som en drog, beroendeframkallande.. typ.
Nejmen har jag inte lyssnat på ett bra tag, typ ett par veckor så får jag gåshud när jag hör deras låtar igen. Knasig tjej snabela!

Annars då?
Jag har sovit en himla massa idag. Det var verkligen skönt. Somnade på soffan och där låg jag till en viss svansviftande varelse barmhärtigt trycker upp nosen i mitt ansikte. Jag vänder mig om och då hoppar han halvt upp i soffan och drar i mitt hår! Snacka envist djur!
Kan ju nämna att jag och Humle har haft dragkamp idag med. Tog t-shirten som han har fått, stoppa den i munnen och så drog vi. Jag var tydligen starkare än jag trodde. Dock fick jag ge upp när jag nästan fick ansiktet borthugget. Han missade ju tröjan, nära ögat! Haha. Ja, det är ju inget fel på humorn..

Nu ska det blir till att spela något onlinespel på någon hemsida för att fördriva tiden. Det straffar sig att sova på dagen!

- "MEN VAD LIDER HAN AV?"

poor little rich man

Hohoho säger tomten, hahaha säger jag.
Gissa vem som blev ägare till 2 pix igår?! - Jo just det ja. Avundsjuka? Jag hoppas det.
Som H säger; skadeglädjen är den enda rätta glädjen.
Farfar är allt bra rolig han.
Kul. Så Idaaaw, vi m å s t e in till Örebro oavsett vad den där mannen säger!

Det blev lungt igår. Tack och lov för det!
Vi kan säga såhär; bästa julklappen, en relativt nykter helg. *buga*

Calle var trött när vi tände ljuset igår vid halv sju, tjugo i sju. Han stod ett bra tag och kisade innan han gäspade stort och sträckte på sig. Tomteluvan åkte på och så kastade vi ut dem i hagen.


"Vad god dröj - hjärnan laddar!"
"Jag gick vilse i tankarna, det var ett okänt territorium"

the smile on your face

Det känns så himla fantastiskt att vi syskon är så sammanbunda. Varkligen! Jag menar, så att ingen blir utanför sådär. Kul.
Jag kan inte låta bli att undra varför man kan glömmas bort så lätt. Mamma talade om för mig för ett par dagar sedan att det var 'uppesittarkväll' hos Mattias idag. Visst tänkte jag men om dom nu planerar det så kommer dom väl ändå ringa. Nu är det idag och har varit idag ganska länge logiskt nog. Moder hörde av sig på dagen och undrade om jag skulle iväg. Nej, ingen hade ringt så varför ska jag åka med? Tjurig som jag är alltså sä sätter jag mig självklart på tvären men jag tycker allt att om man planerar någonting för syskonen så kan man ta och höra av sig. Hur som. Mamma höll med och ungefär en halvtimma senare så ringer syster och frågar men det var en timme innan jag skulle iväg.
Så är det. Maria, Mattias och Johanna är en familj och jag samt Mårten är några man bara bjuder när man känner för det eller när mamman påpekar detta. Jag må vara töntig men man känner sig faktiskt en aning i vägen här nu..

När jag inte gått runt och varit deppad över syskon så har jag varit i stallet.
Calle har damp. Red en sväng, hästen blev svettig men överskottsenergi det hade han kvar ändå!
Sova, äta och sedan iväg och fika. Jag mår illa.

Nu ska jag lägga mig i sängen, tycka synd om mig själv och hoppas att helgen går fort förbi.


it was all yellow

Jag är tröttröttrött..
Orkar inte riktigt gå igenom hela helgen men i korta drag av det som hände; bilfärder, mat, promenader, mat, lego, mat, film och slutligen.. mat. Jag älskar att vara hos S för man får äta hela tiden. Dock så är det ju bra att jag är ganska kräsen för det blir mest.. potatis och salt. Så det kan bli. Phu.
Jag är inne i min babelsin period. Förut var det mandariner, i skolan äter alla sådana hela tiden. Det är mumsigt. Men efter att ha varit hos E så vill jag äta större grejer. Man måste ju avancera sig ibland.

Jag var så trött och opepp så pappa skjutsade mig till stallet och medans jag fixade där så for fader och handlade lite. Calle har ätit sin babelsin som hängde vid hans box. Elak häst. Jag slog honom.. nästan. Nej!
Vi får alla hålla tummarna för han var lite knasig ikväll. Såg redan i hagen att han inte alls ville stå på v.bak men han gick som vanligt. Dock så när jag störde honom mitt i maten för att få bort alla lera ur hovarna så var han på en psm tant. Typ.. Dolly! Han gick undan när jag ville få upp h.bak och när jag sedan pysslade med annat och sedan kollade till honom så vilar han v.bak. Jag tror jag börjar bli nopprig. Tarja har en dålig aura för tillfället skulle jag tro. Hennes djur råkar ut för allt möjligt tycker jag. Men nej, det blir nog bra.
Ska släppa ut djuren imorgon så jag ska kika lite extra på kräket. Om inte annat så kanske det blir en tur på morgonkvisten. Om jag orkar. Kanske en promenad? Jag har ju blivit så himla hurtig.
Hejdå!


"det som inte går med våld..

går med mera våld!" Det är ett utav de andra minst lika bra ordspråk som vi har ute i Godby.
Men nu skulle vi inte tala om sådant inte.
Nejnej, jag tänkte dela med mig om den fatalalastiska upplevelsen jag fick vara med om nyss.
Mamma har för ett par dagar sedan varit på ett sådant där ljusparty någonstans och kommit hem med något helt annat; två handprodukter. Vi provade dessa ikväll. Jag och Kent fick vara försökspersoner.
Först någon slags skrub. Typ som peeling fast detta gjorde tusen gånger ondare. Ajaj! Gult var det. Och luktade citron. Mamma sa åt oss att skrubba massor, Kent tyckte jag var klen när jag frågade om det var bra så för att det gjorde ont. Till min lättnad fick vi skölja händerna ganska snart. Redan under vattenstrålen när man försökte få bort de hemska kornen så kände man hur lena händerna blivit. Otroligt! Sedan på med någon creme som var fetare än USA's befolkning. Typ.. smör. Det var skönt för händerna i alla fall och tur det.
Så nu är händerna baby-rum-lena och doftar svagt av citron. Kan inte bli bättre.
Nu ska jag sussa, klockan är på tok för mycket!

Imorgon blir det att åka till Kungsör ändå.
Vi håller tummarna för att det kommer vara trevligt folk, m y c k e t trevligt folk. *vissel*
Sängen var det ja!

nothing it's gonna change my mind

Sådär ja. Blev väckt på ett minde barmhärtigt sätt imorse.
Humle som vanligt. Han knäckte näsan på mig för att sedan komma stormande upp i sängen och yra runt som en annan krokodil. Klockan var bara nio. Jag var trött.
Sedan så blev man lämnad ensam, men som tur var bara med en hund. Ricki är verkligen en klippa! Inte förens nu så inser man hur otroligt lugn han verkligen är. Tänk att man en gång i tiden morrade över honom för att han var så jobbig. Rolig tanke.
Men så vid tjugo i tolv stod jag färdig med jackan. Ingen kom. Jag kollade på klockan och insåg att M och C inte skulle komma förens om en timme. Kul. Men så kom dom. Ut i kylan blev det allt. Men det var trevligt minsann.
Allt slutade med att vi tre satt på Donkan i Köping för att sedan knalla in på Lindex. Haha.
Men nu är jag mätt, trött och frusen. Funderar starkt på att duscha för andra gången idag bara för att få upp värmen.

Imorgon får vi se om det blir Kungsör igen.
Men ingen vet med Eleni inte, nejnej!
Om jag hade hunnit så skulle jag ha farit med dit idag men nejdå, så snabba är varken jag eller Camilla.

Nu, dusch iaf!

damn it!

Kul med stort K.
Blir kanske av med mitt rum här nu efter jul.
Har länge vetat om det men jag trodde aldrig att mamma var seriöst. Hon har väl nog med tidskrävande barn. -.-
Nejmen mitt från ingenstans så ska hon kanske låta någon unge flytta hit. Hennes föräldrar orkar inte med henne eller hur det var. Visst om det var en unge på kanske tio år.. Men nu är det en sextonåring och dessutom en fjortisunge. Gissa vem som kommer vilja ta fram lien ur boden.
Visserligen att jag knappt är hemma hos mamma men om de bodde en aning närmre stan så jag kunde ta mig till bussen på morgonen så ska vi nog se att jag är här oftare. Nej, nu ska det komma någon annan och grisa ner min säng i veckorna och jag kommer få komma på helgerna......!
Nu känner jag hur hornen växer upp. Den är m i n mamma, m i t t rum, m i n a hundar och m i n dator!
 Lägre än glocanet!

you're so nice, and you're so smart

Rätt trevlig dag.
Skippade skolan idag, inte mig emot!
Så vid halv tolv kom mamma och hämtade mig. Stack iväg och handlade. Tillslut så var vi i köping och spenderade pengar.
Köpte sminkborttagningsmedel och någon återfuktningskräm vilken kostade över hundra riksdaler. Skandal! Sedan en tröja och en stickad väst till den. Supersnyggt. Tummen upp för det! Strumpbyxor också. Tjocka, stickade. Sådant gillar vi! Hur som, hur som. Mamma och jag stack iväg till stallet emot kvällen innan vi for hem. Hon var duktig. En riktig bonkärring är vad hon är.
Så hämta paket på Asplunds också. Dom på Ellos måste vara störda! Skickade två tröjor som var precis likadana. Vi skickade efter en sådan förut, som mamma behöll men inte har vi skickat efter flera heller.
Nu så äger jag femtioåtta kronor på kontot och en hundring i plånboken. Rik tjej!

Nu; tv!

you'll be in my heart

Riktigtriktigtriktigt dryg dag!
Var på gränsen till att ligga kvar i sängen men ville iväg till historian och kolla mina prov (vilket jag nu insåg att jag helt glömt bort!). Bussen var nästan helt tom imorse, antingen har vissa redan slutat eller så skippar dom sista dagen. Kan hända att de började senare men det är strunt samma, ville bara upplysa er om saken!
Så det var alltså historia, restaurang, engelska och sist matte. Värd dag.
Vi städade på restaurang, svarade på frågor om filmen på engelskan och skulle räkna matte på matten. Dock fick vi gröt efter städningen och pepparkakor i matsalen så lite glad blev man ändå.
Har gjort precis ingenting här nu under dagen och så lär det väl fortsätta.
Ska skänka bort masssa pengar till en konsert som går i Augusti. Känns svårt.. Haha.

Men nu tänkte jag kirra lite käk. :*

retard..

Segaste dagen på länge.
Ville sova imorse och var nära på att dra täcket över huvdet när klockan ringde. Men upp kom jag i alla fall.
Restaurang; gjorde läxförhör på mjölk, högst av alla, två poäng ifrån full pott. Betygsnack; VG
Svenska;
Käkade pepparkakor och kollade våra dikter.
Lunch
Matte;
Räknade
Engelska; Kollade på film
Hotell; Betygsnack. Starkt VG. Fick kolla på provet igen, hon hade räknat fel och jag fick MVG istället. 29 var gränsen, jag fick 39.5. Slå det..!
Sen sprang jag och Ellen till bussen som kom precis när vi kom.
Hem till O och fikade och sedan hem. Vänta på pappa som jag tvingade att skjutsa mig till stallet samt vänta på mig. Blev något så grymt irriterad på silagebalen. Som jag sa till T; trött, stressad samt en lättretad Emilia är ingen bra kombination!

Men nu; dusch!

shall we dance?

Dra mig baklänges. Jag har inte haft mer otur än att pudret har blivit smulor och det kan man ju faktiskt överleva med. Förstår ni att jag lyckats hålla mig skadefri i TVÅ dagar. Nåja, nu ska vi inte ropa hej innan man hoppat över bäcken eller vad det nu heter, är fortfarande några timmar kvar. Men det ser ljust ut!

Ellen dissade på morgonen. Blev en läskig busstur idag! Jag utsattes för en massa hemskheter. Dels så kom jag på bland de sista och fick sitta på tok för långt fram sedan så efter ett tag kommer en tant och slår sig ner bredvid mig! Jag hade min väska bredvid mig då det fanns hur många lediga stolar som helst runtikring dels så halvsov jag, men tro inte att hon ska trycka ner sig bredvid mig ändå. Och nära satt hon! Hon slog sig verkligen ner på hela sätet och det var ingen liten hylla hon hade! Min rumpa rörde hennes! Panikattack där må jag säga!
Fick ett papper på historian och så var den lektionen över. Massa kort med Emmy och Amanda samt Lisa efter det. Alltid lika trevligt. Ellen kom där senare och så blablabla.
Dans på idrotten, som uppvärmingtack och lov. Inte nog med det. Vi fick ha lektion med teknik-tvåor! Pinsamt värre. Jag och Pontus hoppade omkring som andra små jätter! Doch är vi klara med rörelser till musik för ettan nu så.
Fick tillbaka hotelluppgifterna idag med. Gick bättre än jag trodde! På provet vi gjorde här om dagen så fick jag ett halvt poäng ifrån MVG men det var något knas så hon skulle ta tillbaka det och kolla om det. Kanske får man något mer poäng?! Inlämningsuppgiften fick vi också kika på. Skulle jag ha lämnat in en intervju så hade jag fått mvg och det var det enda jag torskade på. Känns ganska surt men är så grymt nöjd ändå..!
Och min hotellberättelse var den bästa på länge. Sug på den ni! "Det var som om du hade varit med på ett hotell för en dag. Det var det bästa jag läst!"
Efter skuulan så traskade jag, Ellen och Terese upp på stan och kikade lite. Hittade en pryl ut till stallet sedan. (om vi nu ska vika av litegrand!) Jag och Ellen slog oss ner på Waynes Coffie om det nu stavas så och tog en fika. Illamående AB! Men ibland är det värt det. Det är ju så sjukt gott. Varm choklad med grädde och en megastor chokladboll. Bantning resten av veckan nu då?

Nehej, nu får det vara nog. Ska prova om lyckan håller i sig för nu ska jag kila ner och skaffa rynkor i solariet. Det om något är skönt nu i vintertid. Varmt och myyysigt.
Vi höres!

hej hej, hemskt mycket hej

Jag är mäkta förvånad!
Jag har inte skurit mig, gjort mig illa eller något liknande alls idag. Okej, kanske så gnydde jag över ett finger då jag åkte in i busken men annars, nej.
Ingenting i skolan, ingen motvind varken till eller från stallet, inga knivhugg, och att ta hö gick superenkelt. Tog tag och poff så följde en hel del med och det som jag stått och kämpat med hela helgen (som resulterade i ett amputerat ben) lossnade direkt idag. Dock så krossade pappa ett glas och vart fly förbannad. Stackars krake.

Somsagt, denna välfärd idag kommer hämnas imorgon!

no sobject

Det är riktigt kallt här inne. Känns som om man har alla fönstren öppna. Usch och fy!
Trött som en gnu är jag med. Attans vad synd det är om mig.

Riktigt dryg dag.
Jullunch. Jag och Ann åkte på att baka. Jag skulle ljuga något grymt om jag sa att jag tyckte om att baka. Det är bland det värsta jag vet. Lussekatter och något matbröd. Sedan fick vi sköta dukningen med.
För första gången så fick vi ha musik. Julmusik. Genast blev det hög ljudnivå på den. Eftersom vi var i princip hela klassen så är hälften helt oseriösa och springer omkring för att vara allmänt störiga. Alla pratar/försöker överrösta musiken så jag kännde hur det bara började krypa i kroppen. Tur nog så hade jag degen att ta ut allting på så ingen dog. Inte idag.

Påväg till bussen hamnade jag i en buske. Herr Alexander tyckte att jag skulle kolla närmre på buskarna. Mysigt. Senare sprang man på Mathilda så vi snackade lite skit på hemvägen och nu har jag vaknat från att ha däckat på soffan. Det var skönt må jag lova!
Ska snart kila ut till stallet. Zeke var tydligen dålig i benet eller så, så de skulle åka in med honom. Ibland händer alltid, jag säger ju det..! Allt ska alltid hända samtidigt!
Nehej, ju fortare jag kommer hem ifrån stallet ju tidigare får jag äta och duscha. Ciao!

speed of sound

Det är så typiskt mig. Jag försover mig jämt. Jag skojjar inte, vad jag än ska göra så försover jag mig. Jag kommer snart bli igenkänd som försovaren. "Vet du vem Emilia är?" - "Du menar hon som alltid försover sig?" - "Ja, precis!"
Det blir som i filmerna, man vaknar, kollar på klockan, blundar igen för att sekunden efter spärra upp ögonen. Precis så är jag!
Hann aldrig träffa Lindkvist eller någon annan för den delen. :( Fy vad besviken jag blev! Ida, snart får du börja ringa och väcka mig..! Det är inte klokt. Jag skulle behöva uppfinna något piller som gör att man vaknar på ett precis klockslag.

Hur som. Fick kila ut till stallet direkt och jag var väl inte hemma förens runt elva.
Vid halv två sedan så for jag, pappa och Stefan till Farmor där också Yvonne och Janne var. Jag må säga att famlijen Saxin är inte lätt att ha att göra med! Fy vilka jobbiga typer. Det är bara farfar som man kan umgås med en hel dag utan att störa sig det minsta. Men blev att umgås där en stund. Nu var jag Stefans flickvän minsann! Vilken liten player jag blivit. Först gift med pappa för att sedan bli tillsammans med min kusin. Kul. (:

Ut och pyssla i stallet ännu en gång. Denna gång högg jag av mig benet. Det gjorde ont. Riktigt ont måste jag påstå. Jag och knivar går bara inte ihop, när ska jag inse detta? Men helt oskyldigt sitter jag på silagebalen och drar ur småtussar för att skrapa ihop kvällshö (för att någon snubbe inte kan pallra sig hit med hö!) och har den rostiga mysiga söta kniven till hjälp för att hugga ihjäl platsen. Sedan så ilade det i mitt knä helt plötsligt. Läskigt var det allt!

Imorgon, julbord med klassen!


                                  





like the flowing river

Det tog tusen minuter att bara ta sig hem ifrån Tarja igår.
Jag blev arg..!
Denna snåla kummun kan ta sig någonstans!  (:
Nejmen ah. Jag såg hur det blev plogat mitt på dagen ungefärum men sedan då? Det snöade som om någon hade kramp. Såg inga plogbilar alls förens jag skulle hem ifrån stallet och det var herr B som for förbi. Alla vägar är ju helt okej att cykla på, om man håller sig vid bilspåren och jag tror inte att bilarna har några större problem med lite snö. Men när jag svängde av vägen och ner på cykelvägen så håller man ju på att slå ihjäl sig! Det är tur i dessa lägen att man har så pass bra balans som man har ändå. Skulle jag inte haft det så skulle jag krälat i snön direkt.
Och när jag skulle hem till Tarja (då har det ju hunnit frya lite också, samt kommit mera snö!) fick jag cykla i snigelfart och gå bitvis. Hur kul är det?
När jag skulle hem därifrån sedan så var det ingen idé. Jag gick och blev så irriterad att jag skulle kunnat slå den som gick förbi.
Förutom det så var gårdagen trevlig. Fick käka hemma hos fam A och det var supergott! Tacos slår aldrig fel vilj jag lova! Så jag tackar! (: Fikade lite och satte igång mötet. Vi kan aldrig hålla oss till saken..! Vi började tjattra om någonting och slutade på något helt annat. Tillslut så tröttnade ungarna så det blev barajag och T tillslut.
Så fixade vi lite på hemsidan och det gick la bra. Så nu är vi nästan på G. (: woho.
Nehej, nu ska jag kila igen. Ciao!

www.123minsida.se/stallsodragodby

"Tolv dagar innan jul får man ta av det undre lagret..!"

hold your breath that's better

Nu har jag kastat bort i princip hela dagen. Det känns bra.
Tänkte ta med mig kameran ut men det bara vräker ner snö så jag skippar det tror jag allt. Annars så hade jag inte haft större planer på denna dag. Har varit ledig hela dagen. Bklassen har julbord så vi blev portade. Vi får istället kila till skolan på måndag.
Hur som. Tänkte snart dra på mig varma kläder och trampa ut till stallet. Bäst att passa på nu medans det är ljust och snö istället för lera. Nackdelen med kramsnö är ju att man får hoppa av stup i kvarten och knacka av styltorna. Men det löser sig nog allt.
Senare blir det nog dags för möte hos Tarja. Ska bli spännande, är ju bara andra mötet vi håller så vi får la se hur det slutar.

Nu känner jag allt att detta inlägg vart helt åt pipsvängen så jag sätter punkt här.

i can show you the world

Det där men bussar är ganska intressant att tänka på. Jag har absolut inget liv.
På bussen hem kom jag att tänka på att alla vill på bussen först, och det är ju för att få de bästa platserna. Och vilka är då de bästa platserna? Jo, det som är längst bak såklart..! Dels så har man utsikt över större delen av bussen men också så kan man slippa fasan att dela rad med någon okänd!
Jag har märkt att när folk hoppar på bussen efterhand så sveper man snabbt en blick över folket och kollar om det finns någon tvåsits ledig. Finns inte det så slår man sig ner på första bästa. Tjejer slår sig ner bredvid tjejer och killar bredvid killar. Eller så kan det vara så att killar slår sig ner bredvid tjejer i värsta fall.
Jag som i princip alltid sitter i bakre delen kan se att ofta finns det massor utav lediga tvåor bak men folk verkar inte vilja gå igenom bussen. Så de bakre är populära för att man har koll och kanske slipper dela bakterier..

Min dag annars? Ptja.. ehm..
Jag har haft huvudet i en ugn. Städning stod på schemat. Vi stackars ettor åker såklart på att göra skitgörat. Blev bulle efteråt. Mums.
På engelskan blev det film. Vikarie. Han sa "Nu går jag, kom ner med filmen när lektionen är slut" och sedan gick han. Vi måste vara helt totalt iqbefriade för vi satt kvar, hela lektionen! Inte en enda drog. Helt otroligt. Haha. På Sture skulle det inte ha funnits en kotte kvar i salen innan dörren efter läraren slagit igen!
På historian blev det en del skratt..

Lärare: "Plantageägare, vad är det?"
Emilia: "Någon som äger ett plantage?"
Lärare: "Precis.. Och vad odlar man på ett plantage?"
Elev: "Tobak och.. ehm.. negrer!"

Btw, jag hämtade mina nycklar idag. Fy vad skönt det kändes att åter ha dom i handen. (: haha.
På tal om tuggummi.. 22 Augusti bler det ruuligt. Coldplay för hela slanten (många slantar!)

it's all tears

Ni ser vad klockan är? Alldeles för sent för min del att vara uppe.
Men jag kommer ju hela tiden på nya saker jag måste kolla upp osv.. Jobbbbbigt!

Massa hästar idag.
Calle gick superfint idag. Tränade på volter, formen i volten och det var inga små korta steg jag ville ha. Nej, här skulle det vara tempo och tramp! Det var uruselt tråkigt tyckte Calle och kastade med huvudet. Men när vi väl kom igång så fastnade han lika mycket i det som jag gjorde. Gick verry bien! (:
Trampade hem till Fredrika efter det. For upp till ridskolan där Pia Fälth var. Det var ganska intressant. Sex ridlärare på den lilla ridskolan i Arboga. Inte konstigt att vi måste höja alla avgifter hela tiden. Uh! Vissa red som riktiga krattor också måste jag erkänna. Jag och FL satt och kommenterade konstant. För alla vet ju att vi är proffsen?!
Men det var trevligt, och kallt. Pratade minnen och så också. Tummen upp för det!

Väl hemma blev det en vaarm dusch. Mucho skönt.
Har precis kollat klart på bonde, lite tråkigt att Magnus avslöjar redan nu vem han väljer. Och jag blir inte klok på bögarna! Haha. Menmen.. Nästa vecka, jag kommer sitta bänkad!

Så blir det kanske Coldplay i sommar också.
DET ska bli spännande..! Så tidigt som i Augusti, det är ju snart. ;) haha!
Menmen, vi får la se hure blir med den saken. Är ju så himla pepp på att fara till Falsterbo. Men det blir ju dyrt med ett stort D!

Nu, sängen!
Imorgon, skola!
Fredag, ledig!

give a litle bit, give a little bit of your love to me

Nu sitter jag här men mina übersnygga glasögon.
Vaknade tidigt imorse av att huvudet dundrade som om en hjord elefanter sprungit över mig. Klockan var tidigt så jag gick upp och svepte i mig en tablett för att gå och lägga mig igen. Inte kunde jag somna om inte. Så jag gick och tyckte synd om mig. Kändes verkligen som att huvudet skulle explodera!
Är inte inte magont så är det något annat, så himla typiskt. Men jag sa till pappa att jag skulle försöka gå till skolan och så.
På bussen så sov jag gott, till och med min rumpa somnade. Mysigt. Huvudvärken gick aldrig över men den dämpade sig såpass att jag genomled skoldagen. Provet på sista lektionen var nog arbete för hjärnan som direkt visade sitt missnöje. Somnade på bussen igen (jag kan ju nämna att jag sov på engelskan när vi kollade på film också!) och cykelfärden hem var en ren plåga. Skulle lätt ha kunnat börja böla för att det gjorde så ont! Har aldrig varit med om något liknande. Måste vara ögonen skulle jag tippa. Ögonen irriterade sig något grymt igår så jag tog ut linserna och efter det så byggdes huvudvärken upp.
Men väl hemma så blev det ännu en tablett och så mys på soffan. Direkt jag fick på mig glasögonen så dog allt. Känns superskönt.

Snart ska jag ta mig ut till stallet och fixa lite, vidare till Lidman och åka snälskjuts med henne upp till ridskolan. Ridlärarna rider för Pia Fälth. Ska bli mucho intressant! Kameran kanske åker med. Får la se om minnet fungerar.
Men om jag ska hinna med allt så måste jag kila. Ciao!

where would we be now?

Klockan är halv tolv.
Magen protesterar, ganska ovanligt men jag antar att jag också måste få åka dit någon gång jag med. Tråkigt nog.
Så jag valde att stanna kvar i sängen men ville ju åka buuuuussen idag, ny musik på mobilen, det måste ju bara invigas. Haha. Men det blir senare idag.
Ellen berättade att mina nycklar var på Culinaren och jag ver verkligen glad för det. Så jag måste ta mig in till Köping idag och hämta dem. Om jag inte väntar tills imorgon, hoppar av på staden och går sedan till skolan, går ju det med. Eller så hämtar man upp dem efter skolan, vi får la se vad min lathet säger.
Så jag ska försöka ta det lungt idag, mysa på soffan med koppar av the blir det nu. Inget bra alls på tv så ska se vad internet erbjuder. Haha. Olagligt AB.

a whole new world

Det går inte alls bra det där med att jag ska börja lägga mig tidigt.
Okej, jag ligger i sängen just nu men datorn är fortfarande på. Jag är verkligen trött, men jag är så pass orolig, lite fel ord menmen, över nycklarna. Tänk liksom att dom kan i princip ligga vart som helst (dock har jag intalat mig om att dom ligger inlåsta i vårt omklädningsrum!) och vem som helst kan ha nyckeln som leder rakt in till mig, mamma, mitt skåp samt mina träskor på Culinaren. Haha.
Jag har tappat bort nycklar förr, glömt dom i skåpet på sture men det har liksom aldrig varit samma sak.. jag vet inte varför men konstigt nog så har jag aldrig blivit så .. upprörd.
Pappa verkar i alla fall inte vara allt för besvärad (trots att jag vet att han vill skrika inombords) och det är la skönt.
Ska kila upp efter historian och fråga på C om dom finns där. Om inte så blir det att kila till polisen dels i Köping och Arboga, finns dom inte där så får man vänta någon vecka tills hittegodsen lämnats in till Stockholms Central från tågen och hoppas på att få tillbaka nycklarna. Dock så kräver dom pengar. Snåla typer det där.

Jag skar av mig lillfingret idag också.
Om ni har ett hjärta så hoppas jag att ni gråter när ni läst detta. (:
Godnatt!

gaaaaaaah

Jag blir så himla trött, ledsen och arg så det finns inte på världskartan!
Dagen har gått superb fram tills jag kom hem. Står utanför dörren och ska ta fram nycklarna. Tror ni att dom låg i fickan? NEJ! Men nu är jag inne tack vare våran superKent. Överkänslig kanske, men jag började seriöst att gråta av frustation när jag kom in. Jag förstår inte hur jag kan tappa bort saker precis hela tiden. Det är en sak med strumpor, pennor och annat skit. Men nycklarna. En hel nyckelknippa är inte så himla svårt att hålla reda på.
Och självklart, ingen på Culinaren är kvar. Tror (och hoppas så innerligt) inte att jag glömde dom på tåget. Men det tror jag inte.. Har inget minne av det (om man nu ska våga lita på det) i alla fall.
Till råga på allt så har magen vänt ut och in på sig så det blev bajs rentutsagt av denna dag. Fy vad trött jag blir!!!!!!

are we human or are we dancer

Helgen har passerat nu i full fart.

Blev somsagt Eleni i lördags. Mucho trevligt!
Tänker inte berätta så mycket då det egentligen inte finns något att berätta.
Åt lite mat och hade trevligt helt enkelt. Ida och jag låg som vanligt och pratade bort halva natten men det är trevligt det med. Sov riktigt bra där borta. Slocknade direkt när vi väl slutat upp med fnittret.

Idag har jag väl inte heller gjort speciellt mycket.
Blev upp till ridskolan där plikten kallade. Fru Anttila med co. dök upp också så det blev kuuul. Dock så fick dom stå inne i cafeterian och vara varma medans jag fick hålla mig utanför och förfrysa fingrarna medans jag ville säga ett par välvalda ord över det dåliga ljuset i ridhuset. Allt flöt på smärtfritt. Fram tills kärlekskadrillen var slut. Då slocknade allt. Mysigt!
Hela ridskolan och området runt detta, brattberget och större delar av stan slocknade helt. Kul tyckte vi. Blev lite kaotiskt där ett tag. Fick leda in hästarna i ett kolsvart stall med mobillysen och hoppas på det bästa. Förstår inte varför det inte finns ficklampor överallt. Det borde ju finnas åtminstonde en i stallet, ett par uppe i ridhuset och så vidare. Nehej, inte det. Men det hela löste sig och vi bestämde oss för att avsluta det hela lite kort och påbörjade att kröna lucia samt stjärngosse, dela ut priser av diverse slag och POFF så fick vi tillbaka ljuset efter dryga timmen.
Så det hela löste sig men vi valde att avsluta ändå. Folk hade begett sig hem, hästarna var en aning uppstressade av allt sådant. Men med strömavbrottet så sålde vi i USK en himla massa saker. Haha.
Lotter, godis och ptja, ah.
Blev att packa ihop kameran, städa lite och sedan åkte jag med Tarja ut till Godby. Fixade natt åt hästarna och klampade ut i hagen för att leta efter dom. Kul att vi inte tänkte på lyse. Men det gick. Calle var mörkrädd den stackarn.
Men nu så är jag hemma, eller jag har ju varit det ett tag men hur som. Ska väl hoppa in i dushen snarast och sedan bege mig till sängen.
Blir Culinaren imorgon. Har fyrtio köksfranskaglosor tills imorgon och ptja, det kommer inte alls att gå då jag inte ens tittat på pappret. Kul! Så är det hotellprov på tisdag. Hurra!

Nu, dusch!

Your faith was strong but you needed proof

Nu har jag varit vaken i drygt en timme och lite till. Jag är fortfarande hur trött som helst!
Låg och vred och vände mig i sängen igår men somna, det gjorde jag icke. Hur irriterande som helst. Tror klockan tickat bort emot tre innan jag äntligen somnade efter att jag petat mig i ögat så att linsen ploppade ut, sprungit på toa x antal gånger och fått rätta till lakanet då jag snurrat in mig. Trevligt. Sådant uppskattas alltid! Man blir så himla lycklig.
Skulle ju fara hem till Lindkvist nu på morgonen med fader men jag fick knappt upp ögonen. Så elakt sände jag iväg ett sms, vände mig om och somnade igen. Så himla skööönt!
Nu är jag vaken somsagt och jag blir så himla ledsen över vädret, snön är borta och det regnar. Himlen är grå och allt är så himla.. dystert. Kan det inte bara frya ordentligt, snöa någon dec och vara så tills vädret slår om POFF och så är det tjugo grader varmt och sol? Skulle bli så himla mycket bättre då!

Nu väntar vi på att klockan ska bli sen eftermiddag så att Lindkvist kan komma förbi och vi drar till Eleni. Trevlig kväll kommer det lätt att bli. (:

But you don't really care for music, do you?

Sådär ja.
Påminn mig om att jag aldrigaldrigaldrig ska skaffa en ponny!
Det var mörkt, regnade och jag var trött. Kan inte bli en sämre kombination. Ponnykräket (annars kallad för plutten) vägrade totalt att komma in. Fick efter diverse omständigheter in alla andra och lät åsnan stå kvar vilket jag vet att han hatar. Så tog jag tid på mig i stallet, gav mat, slängde på täcken och så innan jag åter tog grimman och traskade iväg bland leran till hagen. Tro inte att han ville komma in ändå. Han stod och skriade som en annan idiot och sprang fram och tillbaka framför grinden men inte ville han in inte. Träte på honom riktigt ordentligt till slut men när han väl insåg att jag inte skulle ge mig så stod han blickstilla och gick som ett ljus med mig till stallet. Knasboll!

Men nu är jag så trött att jag vill dö.
Ska hoppa in i duschen och skolla mig lite innan jag tänker krypa ner i sängen och kolla på en film. Ska bli myyyysigt! (:

you make me belive

Hela dagen har passerat i ett töcken känns det som.
Försov mig rejält, som vanligt, och vaknade inte förens tio i sju vilket innebar att jag hade tio minuter på mig att ta mig upp på cykeln för att slippa stressa som en tok och halka. Men jag hann minsann, var på stationen redan tio över sju så klapp på huvudet! Det var min mage som fick mig upp ur sängen imorse. Tänkte först ligga kvar och skita i att stressa men så insåg jag att det var ju Culinarens fruuuukost så då kastade jag mig upp. Haha.
Kallköket idag. Jag och Jonna hamnade på att göra smörgåstårta till tjugofem personer. Så nu är vi proffs på att göra smörgåstårtor (ni kommer ihåg när vi fick göra för 150 pers.?) s¨sätt igång att boka oss. Vi kan Lilians hemliga recept och för lite extra cash så gör jag den åt er. ;) haha.
Så har jag käkat musslor idag också. Snacka duktig jag är. Jonna tyckte det smakade Donkans cheesburgare men.. det smakade lite.. grillat på något sätt. Eller som Simone sa; det smakar musslor! Himla klevert..!

Nu är jag i alla fall hemma och är trött. Stannade uppe till elva igår och kollade på Hell's Kitchen, däckade direkt när jag ladea huvudet på kudden efter det.
Efter Top Model blir det att fara ut till stallet och kasta in hästarna och efter åtta tänkte jag ta mig hem till Tarja. Blir ingen loppis imorgon menmen. Blir la bra ändå.

for a better tomorrow

Bollkastning precis hela dagen. 
HRa klättrade upp till semifinalen där vi tyvärr åkte ut genom misstag i stort sett.
Lite för självsäkra bara annar så skulle vi ju ha gått länge men men, sådant händer.
Dock så blev vi vinnarskallar himla tjuriga och kunde inte alls peppa upp oss med att vi i alla fall kom upp till semifinalen. Men vi ska allt se till att klå alla nästa år. Yesyes.

Nu är jag så trött att jag skulle kunna kräkas på det. Blir lite lungt här hemma och sedan iväg.
Ska verkligen bli skönt att få krypa ner i sängen och få sova ikväll!
Imorgon blir det sedan Culinaren, ska ta mig an kallköket denna gång. Får se hur det bli. Avskyr att baka så..

Nehej, nu ska jag nog ta och kila över till soffan och se om man kan få vila ögonen en stund. :*

speed up the time

sådär ja. åter här igen..!
Samma visa dag ut och dag in tycks det som.

Blir att stänga av datorn vid nio, här ska man komma i säng tidigt. Måste verkligen se till att sova bättre, det fungerar inte som jag hållt på tidigare. Nu skare bli andra bullar minsann.

Jag har gjort precis ingenting idag.
Tänkte försova mig men traskade upp i alla fall.
Glömde busskortet hemma, fick betala och sno kompisens kort hem.
Gjort min favorit, potatissallad.
Hem till fam. O.
Snart ut till stallet.
Kul liv. Yeah.
Pappa kommer precis strax och hämtart upp mig. Orkar bara inte sätta mig på cykeln, inte i detta mörker och väder. Nejnej!
Sedan blir det hem och så ska jag nog kolla på någon film eller så.

Imorgon blir det volleyboll hela dagen. Friluftsdag ftw!
Ska bli kul och se hur det går. Jag kommer vara sämst.

Men nu kommer fader, måste genast kila. ciao!

you make me feel sick

Retards det finns alltså!
Nej, denna gång pratar jag inte om mig själv. Även om jag är ganska retard då och då, nejnej, vi snackar om riktiga retards. Sådana som hoppar på mellanstadie (är det mellanstadiet när man går i sexan?) elever när man själv är femton. Himla finurligt, modigt och starkt jobbat. Jag blir så himla imponerad också. Tuffa grabbar må jag säga.
Nehej, jag ska allt ta reda på vart deras brevlåda bor! Här är man inte najs när det väl kommer till kritan.

Hur som, jag är trött.
Klockan är nio punkt tjugotre i skrivande stund och jag ligger just för tillfället i sängen. Ska strax sova vilket är helt otroligt!
De senaste dagarna har jag knappt ätit eller sovit alls. Jag vet inte varför, har bara blivit så. Så idag har jag mått allmänt konstigt på något obeskrivligt sätt.
Tog lite sovmorgon idag, skippade historian och tog halv nio bussen. Jag skulle kunnat sova lääänge om jag skippade svenskan också. Idrotten var inställd.. Kom alltså till skolan, fick cänta en timme tills svenskan skulle börja, håltimme i säkert 1½-2 timmar tills hotell och kontakt. Jippie säger jag!
Blev hem i spöregnet, dyngsur och iskall. Varm choklad och lussekatter (som jag misslyckades med igår!) framför tven. Det var däremot trevligt, när jag väl fått igång tven vill säga. -.- Tog säkert en kvart innan boxen ville hoppa igång. Jäkla Telia! Somna en stund och dödstrött var det bara att kila iväg igen.
Hem och laga mat (pappa behagar sig aldrig att komma hem innan sju numer, kul kille!) för att nu.. ligga i sängen.

Hår gått med en lins idag då vänsterögat alltid ska krångla. Satte in helt rätt osvosv, kunde inte titta, ögar blev knallrött och tårarna sprutade. Kul! Jag avskyr linser..
Motvind samt spöregn till bussen, massor av håltimmor, spöregn hem ifrån bussen och smaklös mat. Kan inte bli bättre.
Nej, nu ska jag sova så jag slipper bli irriterad över någonting annat.

every step is a mistake

Har nyss kommit hem ifrån stallet i princip.
Min sista lediga måndag.
Hade verkligen behövt sova utan att ställa klockan idag men det gör ändå inte speciellt mycket. Kanske betyder det att jag kommer i säng i tid ikväll.. haha.

Men nu står hästarna i skogshagen och tuggar hö.
Full rörelse på gården idag. Var tre traktorer och två grävskopor om jag säg rätt. De for runt precis överallt tyckte jag men hästarna var supercoola! Jag förstår inte. Trodde jag skulle hänga efter i grimskaftet men icke. Plutten och Dolly tog jag tillsammans och det var väl bara Plutten som rynkade lite på näsan och hoppade till precis utanför dörren, inget annat. Calle växte ett par centimeter och gick som en annan dåre. Huvudet var högt, stegen fjädrande och näsborrarna vidgade. Han var verkligen snygg! Ska det krävas att fylla gården med blinkande lampor och mullrande grävskopor för att få lite klass på kräket?

Nu är jag hemma somsagt. Ska snart käka någonting och sedan blir det kanske Västerås med Mathilda.