a whole new world

Det går inte alls bra det där med att jag ska börja lägga mig tidigt.
Okej, jag ligger i sängen just nu men datorn är fortfarande på. Jag är verkligen trött, men jag är så pass orolig, lite fel ord menmen, över nycklarna. Tänk liksom att dom kan i princip ligga vart som helst (dock har jag intalat mig om att dom ligger inlåsta i vårt omklädningsrum!) och vem som helst kan ha nyckeln som leder rakt in till mig, mamma, mitt skåp samt mina träskor på Culinaren. Haha.
Jag har tappat bort nycklar förr, glömt dom i skåpet på sture men det har liksom aldrig varit samma sak.. jag vet inte varför men konstigt nog så har jag aldrig blivit så .. upprörd.
Pappa verkar i alla fall inte vara allt för besvärad (trots att jag vet att han vill skrika inombords) och det är la skönt.
Ska kila upp efter historian och fråga på C om dom finns där. Om inte så blir det att kila till polisen dels i Köping och Arboga, finns dom inte där så får man vänta någon vecka tills hittegodsen lämnats in till Stockholms Central från tågen och hoppas på att få tillbaka nycklarna. Dock så kräver dom pengar. Snåla typer det där.

Jag skar av mig lillfingret idag också.
Om ni har ett hjärta så hoppas jag att ni gråter när ni läst detta. (:
Godnatt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback