like the flowing river

Det tog tusen minuter att bara ta sig hem ifrån Tarja igår.
Jag blev arg..!
Denna snåla kummun kan ta sig någonstans!  (:
Nejmen ah. Jag såg hur det blev plogat mitt på dagen ungefärum men sedan då? Det snöade som om någon hade kramp. Såg inga plogbilar alls förens jag skulle hem ifrån stallet och det var herr B som for förbi. Alla vägar är ju helt okej att cykla på, om man håller sig vid bilspåren och jag tror inte att bilarna har några större problem med lite snö. Men när jag svängde av vägen och ner på cykelvägen så håller man ju på att slå ihjäl sig! Det är tur i dessa lägen att man har så pass bra balans som man har ändå. Skulle jag inte haft det så skulle jag krälat i snön direkt.
Och när jag skulle hem till Tarja (då har det ju hunnit frya lite också, samt kommit mera snö!) fick jag cykla i snigelfart och gå bitvis. Hur kul är det?
När jag skulle hem därifrån sedan så var det ingen idé. Jag gick och blev så irriterad att jag skulle kunnat slå den som gick förbi.
Förutom det så var gårdagen trevlig. Fick käka hemma hos fam A och det var supergott! Tacos slår aldrig fel vilj jag lova! Så jag tackar! (: Fikade lite och satte igång mötet. Vi kan aldrig hålla oss till saken..! Vi började tjattra om någonting och slutade på något helt annat. Tillslut så tröttnade ungarna så det blev barajag och T tillslut.
Så fixade vi lite på hemsidan och det gick la bra. Så nu är vi nästan på G. (: woho.
Nehej, nu ska jag kila igen. Ciao!

www.123minsida.se/stallsodragodby

"Tolv dagar innan jul får man ta av det undre lagret..!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback