andra juli

Vädret har varit perfekt today. Jag tackar vädergudarna för denna totalt underbara dag..!

Det hela började med att det inte vart något hemma hos Camilla, anledningen har jag glömt.
Jag drog mig in till staden runt halv ett, måttligt försenad. For hem till papa där jag bytte om för att sedan fara vidare till stallet. Och väl vid stallet så mötte jag en illgrön skåpbil som jag till en början trodde hade kört fel. Men snart presenterade sig föraren som Gustav och då föll poletten ner. Han var tidig! Stack och hämtade Calle och blablabla. Hästen har i alla fall fått nya skor och jag längtar tills hovslagaren kommer igen. :') haha! Gustav var supersnygg, superung och har en supersöt hund! Det kan ju inte bli sämre..! Maaah! Hur som, grymt bra hand med hästar har han och Calle har behållt skorna längre än någon annan hovslagare lyckats med. Sedan att Calle står och sover när han får nya skor är även det förvånande, så jag tolkar det som att han gillar Gustav han med. :') haha.
Efter att hovis åkt så fick Calle bada. Var på tok för varmt för att träna idag så då passade jag på att göra honom ren. Det vart schampoonering och hela slanten, leka med munstycket och trampa på slangen. Jag lyckade till och med hålla honom på fötter ända tills han torkat också. Det är nästan så att jag är värd en applåd. Muu!
Sen ringde Mathilda och fråga om jag ville joina henne och Dennis och bada. Svettig som jag var tackade jag ja och for hem ganska snart. Charley honkade på han med. Sen satt vi där men rutorna nervevade i Dennis volvo och dunkade musik. Det var härligt! *fjortisfjortisfjortis*

Kvällningen har erbjudit film och sura vindruvor.
Ska väl ta och springa en sväng snart tänkte jag. För att gå från att vara aktiv och röra på sig till 100% i en hel vecka till att åka hem och sitta still större delen av dagen resulterar i sömnlöshet! Det bara kryper i kroppen på mig. Fyyy!


Kommentarer
Fredrika säger:

Ja, jag har ju sagt att Gustav är råsnygg :D :D

2008-07-04 | 13:28:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback