första juli ; 3

Nu är klockan en bit över tio och jag tänker då delge er om vad som skett denna dag.

Som ni säkert redan sett så avreagerade jag min ilska över den nya hårddisken och jag mår bra nu.
Efter att jag packat ihop datorn, slickat igen ett kuvert (som smakar allt annat än gott) och rotat fram mopedpasset så gav jag mig av på en stadenruntresa. Det var trevligt. Första stoppet blev den gula lådan, han åt mig och mitt brev. o.o Efter att jag kommit ifrån det gula odjuret så for jag vidare till Jocke (aka, Jako) som var allt annat än ledig. huhu, stackars man! Han irrade runt som ett fån och kladdade ner ett datum som han tyckte lät bra (för när vi servade moppen visste varken han eller jag ;)). Sen så for jag hem till mama.
Kollade på lite film och chillade. ^^ (chillchill) For iväg på bokstudie. Det var barnkalas där och när jag påpekade det så började Magnus att skratta hysteriskt. ehehe. Vi har fått Toivonen (?) till våran grupp, dvs; tre barn, så har vi den andra familjen (som jag inte har en aning om vad dom heter, eller jo det vet jag men minns gör jag då rakt inte!) som har en unge och så fam. W (tänker inte ens ge mig på att stava!) med tre barn som låter som femton stycken?! Det var hejconbacon today! Och herr Dinse flyr bort med Felicia till Örebro Central, jag sa att han skulle gå vilse i den stora staden men det trodde inte han. Men han förbannade kvinnor och deras sätt att dra runt på männen. Haha!
Inget mer om det, den timmen passerade snart och jag kom hem. Men lika sanbbt som jag kom hem så blev jag ivägkörd. Mama hade glömt sin nyckel till skåpet. Så det vart att fara ner på staden igen. Jag fick se en tants rumpa.. o.o Hon hängde typ i en stol för mamma tvättade henne i de nedre regionerna för att hon inte kunde hålla tätt.. där bak. Tack och lov att jag inte ska gå omvårdnad säger jag bara! Ida, jag låter dig inte gå i fördärvet och torka tanter i rumporna!
Sen så hem, äta och så kolla film igen. :) Mama kom hem nyss, vid halv tie ungefär och så kekade vi jolgubar. Det var mums!
Nu ska jag kolla film igen, det blir myys!

Imorgon blir det att vara hemma hos Camilla runt elva eller något sådant.
Halv två kommer hovslagaren och då ska Calle bara inne och redo,
sen ska jag låta Calle bli svettig (hoppas det inte blir så varmt imorgon!)
Och sen ska jag hem och schteka i solen (då får det bli varmt igen!)

Ida, ledig i helgen? :D

Kommentarer
Anonym säger:

Kanske ledig i helgen.. vi får höras! Syns kanske imorrn..

2008-07-02 | 14:44:04
Bloggadress: http://tobehappy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback