sjunde juli ; dos

Nu har dagen passerat och det är TIO minuter kvar. Skrämmande tycker jag nog allt!
Hur som, regnet höll ihärdigt på resten av dagen och kvällen, inte en lugnt stund.. typ. ><
Men jag drog på mig mina söta regnkläder så jag såg ut som en tomte och for till stallet. Det var inte mysigt! Hur som, mitt ridsug försvann när jag såg Calle. Han var blöt hela han, lerig under magen (vilket tyder på att han redan motionerat) och var superpigg. Så jag kollade bara upp hans sår och köra lite hastigt igenom resten av kroppen. Tänkte att det var lika bra att ta de andra med så sagt och gjort, fångade in Pluttis som gav med sig efter en stunds jagande. Dolly var lättare än jag trodde då hon stod helt stilla (var väl att överdriva med sak samma?!) och det var faktiskt inte så illa. Om vi byter hage snart så är det nog time to bada småponnyerna *evil laught* och ha på både det ena och det andra. Men med tanke på att hon stått totalt orörd och helt utan flygspray så såg hon inte illa ut, var väl några småsår osv men inget farligt. Det är lite kul faktiskt. :)
Skulle sedan fånga in Cesar som brukar stå stilla när jag kommer men inte idag! Nejnej, han vägrade. Och när jag väl gett mig in i leken så får jag inte låta honom vinna. Men den gubben gick inte. (eller jo det gjorde han. ;) huuumor!) Jag sprang runt i regn över en timme och jagade en trettioårig gammal häst som har ont i alla leder som finns och bara skrotat runt i en hage de senaste tio åren. Hur fasikens kan ha ha så bra kondis? O.O Jag vart arg iallafall och jag var så illa tvungen att ge upp innan jag skulle stå och banka huvudet i en trädstam! ><
Jag var dyngsur när jag väl var hemma, kuuul! not!

Om det är bättre väder imorgon så ska jag åka och hälsta på farfadern. Han hade tydligen gett mig femhundra kronor. :) Sedan så tjänade jag ju sexhundra på jobbet, uppe i 1100:-. Sedan så har jag redan 799 kronor på kontot och vips så har jag 1899 kronor. Jag är stenrik!

Kommentarer
Anonym säger:

Ska du med på flashboda blues i frövi helgen vi är fredagen på sk? fredag och lördag ef/kväll. 300:- för båda.. (http://flashboda.com/)

2008-07-08 | 13:09:51
Bloggadress: http://tobehappy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback