tjugoåttonde juli

Blev att kliva upp tidigt idag också. Redan klockan åtta ringde klockan och papa kom in hurtig som alltid och frågade vad som stod på. Jag med mitt morgonhumör fräste att jag skulle till Eskilstuna men mer kommer jag inte ihåg då jag var i ett halvsovande tillstånd. Men jag masade mig upp en stunde senare och gjorde det ena och det andra.
Klockan kvart över nio stod jag vid stationen och väntade på mama, redan då stekte solen riktigt ordentligt. Men vid det skedet var det ganska skönt eftersom det fläktade rätt okej. Hur som, buss till E-tuna eftersom Sj bygger om spåren. Lite smått drygt men både jag och moder nickade till. Det var riktigt skönt!
Vid tio ungefär var vi framme i E-tuna och vi knallade runt på staden och hittade det ena efter det andra. Jag älskar verkligen rea!! Om jag skulle ha köpt alltid i ordinariepris så skulle det bli över tusen kronor, närmare ett och fem, men allt har gått på runt sexhundra kronor bara. Riktigt snygga grejer bl.a;
*En skjorta *En skjortblus *En cardigan *Lite smycken *En kjol *Ett par skor *Sminkborttagningsservetter *Galgar *Ett långt linne.
Nu har jag 33 kronor kvar på kortet. Dock fick jag ju pengar av farfar så det blir att handla lite till med Lindkvist senare i veckan. Nu har jag kjolar klara till sk. Ska kolla upp om jag har något upptill annars blir det första prioritering. Skor har jag nu köpt ett par som jag kan ha hela helgen men vore ju kul med ett par andra också.. (aa) haha!
Får la se hur det blir med den saken. Bra blir det nog allt..!

Imorgon blir det att fara upp till ridskolan. Lovade Camilla igår (eller om det var i förrgår, är lika sträv i skallen som Tarja dessa varma tider!) att jag skulle hjälpa till med att rida igång hästar och städa lite uppe vid ridskolan i veckan. Så det blir spännande. Får la se om jag får rida någon spännande häst. var trots allt en lång tid sedan jag red där och nu har det ju hänt en himla massa. Nya hästar, gamla (saknade!) hästar har försvunnit och det har blivit en del förändringar som jag förstått det. Men det ska bli kul och kanske att man kan få lite tips från de nya (och vad jag läst, duktigare) ridlärarna. Ganska sorligt dock är att det verkar bli sämre bland privatryttarna och att det 'gamla' inte längre finns kvar. Ganska få som rider och är i stallet sedan jag red där. Hur som, kanske är förändring det som ridskolan behöver? En rolig nyhet är då att vi fått pengar ifrån Idrottslyftet och jag hoppar verkligen att vi bygger nytt! Nog om hästgeek's snack. Nu ska jag bege mig till stallet och kolla så hästarna lever.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback