tjugofemte juli

Okej, jag erkänner.. Det är den tjugosjätte idag men annars blir det ju så himla långa inlägg om jag ska uppdatera två dagar på ett inlägg. haha!
Men hur som..
Gick upp tidigt (för mig då alltså), och det fick väl bli tjugo i sju. Attans så trött jag var!
Vart att bege sig till strängnäs och träffa ytterst trevliga människor. (Att vissa inte alls var så trevliga att träffa, och definitivt inte att krama, är ju en annan sak..!) Bra tal osvosv, fick en superb överraskning med så dagen kunde inte bli bättre! Solek sken utanför och det ska vi vara glada över, men(!!) det var superhett inne i salen och det ser en aning komiskt ut när man sitter i princip högst upp på läktaren och ser det fladdra papper, solfjädrar och böcker överallt.
Fann fam. Ridlägerbarn precis bredvid och hur stor är chansen? Så jag 'pratade' lite med dem och kännde mig helt jättelycklig! Så kan det vara..!

Kvällen fick dock en helt annan vändning och det slutade nästan i trårar!
Poliser är ett mysterium i sig själva. Halv tolv stod vi utanför brors lägenhet. Vem kunde veta att han varit efterlyst i en hel månad? Jag som trodde att det satt lappar på gatulysena med en stor fet text där det stod WANTED på. :/ Knepigt..!
Hur som, känslorna är blandade men jag är ganska övertygad om att det kan vara bra för honom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback