tjugonde juli

Om exakt elva dagar så får jag börja övningsköra.. Sådant är mycket bra att veta!

Hur som, nu är både jag och Ida hemkommna ifrån vildmarken. Det var en som man kan kalla det, nära döden upplevelse för min del. :') Blev nästan uppäten av en haj, klättrade upp på ett berg nästan lika högt som Mount Everest och så lärde jag mig att flyga högre än granarna i skogen. :) Kanonkul!
Ida däremot höll benen stadigt på jorden och var min dokumenterare! Så det kommer komma en film och x antal bilder när jag utför mina våghalsiga uppdrag.. Så ni vet att jag inte ljuger vill säga. haha!

Kent var den enda som drog upp ädelfisk, en något mindre rengbåge än jag fick förra gången. Ida däremot fick upp första fisken av oss alla denna resa. En mört lika stor som ett knappnålshuvud. Luftblåsan pajjade så den dog och vi kunde inte rädda den. attans!
Ett annat djur vi inte kunde rädda var den halva kopparsnoken som vi fann påväg hem efter min flygtur. Dock hittade vi en levande kopparsnok som var tja.. levande! Jag släppte alla mina hämningar och brottade ner bjässen. Tillslut var han så pass lugn att jag kunde hålla honom. Bilder på detta kommer också komma snart.
Alla dessa extrema uppgifter har satt sina spår. Jag har fått en krigsskada. Men inget medlidande. Jag är en viking och klarar av en amputerad fot. Jag lovar!

Så som ni kanske ser så har det varit en ypperligt rolig utflykt och jag har fått nog av spänning på ett tag så jag klarar mig. Blir att duscha och sedan.. göra något annat.

Välkommen hem!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback