trettionde juli ; dos

Dåså.. Nyss hemkommen ifrån Köping alltså.
Huvudvärken har kommit och gått vilket gör mig ganska putt. Hur som.. Senilhet är inte att leka med, men attans så roligt!
Pappa upprepade tre gånger att jag vart sexton imorgon och det med säkert fem minuters mellanrum och varje gång vart farmor lika glad och sa grattis. x) haha!
Menmen. Vi fikade lite och så, var ganska okej ändå. Fick höra sjutusen gånger att jag blivit så stoooor sedan jag var där senast. ;) haha.
Runt helv tre så svängde vi in vid gamla Netto där nu Centralservice (Elon) ligger. Bara sådär hade vi satt sprätt på över tio tusen pix. o.o Tänk så mycket kläder för de pengarna!! Menmen, ny kyl och frys är välbehövligt då våra gamla har suttit inne sedan husen byggdes vilket var för ungefär trettio år sedan. Haha!
Så på fredag får pappa allt konka in och ut med vitvaror, kul för honom! ;)

Nej, om inte annat så blir det att prova ny sadel till Calle today. Håller på att förhandla med Johanna förfullt idag. ^^
Trevor Flatback, en av drömsadlarna. :'D 2100, 17" och vid bom.. Kan det bli bättre? Bara hoppas att aset kan ha den nu. :)

Kommentarer
Anonym säger:

Javisst ja, det minns jag nu att vi planerade. Moder jobbar mån-tis och hela helgen, men överlag fick vi göra som vi ville.. hon nämnde nog följande:

1. hur göra med transporten? ni får väl kanske hämta den, tyckte jag höra henne säga.

2. tar du med egen mat till hästen, eller hur?

3. moder kommer inte kunna vara med så mycket,

men som sagt, vi får göra i stort sett hur vi känner för. sådärja.

btw, jag kommer väl någon gång efter femtiden till dig imorgon. till din mamma?! .. tar du dit plattången om den inte redan är där? , för jag får inte ta med mig vår.. PUSS!

2008-07-30 | 16:03:37
Bloggadress: http://tobehappy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback