sjunde juni

Det är lördag today!
Vaknade flera gånger imorse utav pappa men somnade ganska snart om igen efter att han stuckit. Så sedan vaknade jag tjugo i elva då jag inte ställt telefonen på alarm. x) Smartass! Lycka till att somna inatt nu då. :'D
Hur som, har slaffsat i mig vattenmelon och glass till frukost och dött av värmeslag framför tven.. Härligt värre!
Blir att fara till Köping med fam. Lindkvist på möte idag tror jag. Får la se hure blir med det. :)

Och jag får snart spel på grannen. Någons telefon blir bombad utav sms eller något annat för den vibrerar med två sekunders mellanrum och så har den hållt på i TIO minuter. Maaah. ^^


20.56
Jomen tjenare jao!
Värmen dödade mig flera gånger idag.. o.o
Blev kidnappad utav fam. Lindkvist idag och jag vart så förskräckt att jag tappade min macka i deras bil. Skyll er själva bönder! Hur som, for till Koeping. Var la trevligt må så sägas. Lite nytt folk och lite annorlunda emot här i Boga måste jag medge. Men hur som, hade varit perfekt om det inte vore för denna förbaskade värmen. Jag svettades som en gris och jag hade en framför mig som satt precis ivägen för fläkten så ptja. Sen när vi skulle hem så var det bara att sätta sig i bastubilen och veva ner rutorna. Sedär!
Har nästan precis kommit hem ifrån kusin Ohlsen där fader saxin och broder Saxin den lille var. Eller tja, border Saxin den lille gick hem ganska snart så då satte sig kusin, fader och dotter och åt maat. Dagens höjdpunkt! ;) haha. Nej! FY!
Och så har prylbögarna varit i farten igen. (Som vissa vet så köper både min fader och kusin nästintill identiska saker, jämt!) Dessa har nu köpt sig varsina kaffegrejjer som maler och brygger kaffe á la 3000 piix, Foppatofflerskopior (jag har förbjudit fader att ha på sig dom i min närhet!) och något trådlöst minne till datorerna? Dock är jag relativt nöjd över det sista då jag också kommer att använda den. Lägga in bilder samt filmer och lägger min in filer där så är dessa säkerhetskopierade. Yay eller något. 500 gig var det tydligen så det är ju superb!
Men hur som, ska gå på pappa hårt nu om att jag vill utomlands snart! Någon som joinar om det blir av? :'D
Nehej, nu ska jag allt ta och hitta på något annat som är minst lika tråkigt som mitt liv. ^^ Wosh!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback