sjuttonde juni

okej, skärpning!
Kollade nyss min statistik och jag blev INTE glad.. o.o Jag har tappat en himla massa besökare då jag inte tror att Ida står för att alla sidvisningar. x)
Men jag kan hålla med om att min blogg blir tråkigare och tråkigare! Så bara för att bidra till detta så ska jag skriva ett inlägg sexton minuter över tolv, dvs, nu är det tisdag minsann!

Om bara ett litet tag så ska jag bege mig ut och hänga tvätt. Kläder som jag måste ha med mig när jag far iväg och jobbar. Allt måste vara klart innan torsdag så jag har en hel del press på mig att hinna med allt och tvätta alla kläder samt packa. Phöö, jobbigt att vara på hugget! Efter tvättet blir det att hoppa i säng och dejta datorn. Kolla på någon film hade jag tänkt, för att sova n u hade jag då rakt inte tänkt. Sommarlovet ska utnyttjas till varje millisekund! Hur som.. Sen blir det att blunda för att slutligen vakna upp till en ny otäck dag, det kommer säkert regna!
Efter att jag pysslat klart en del hemma så ska jag gå över till Camilla och fika var det bestämt. Efter det vet jag faktiskt inte riktigt vad som händer.. Det jag vet är att jag måste upp på staden och få ett par saker köpta och att mopeden ska in på servis samt att jag ska på bokis vid sex. Vart jag slutligen hamnar är också okänt, antingen här eller hos mama. Upp till bevis eller något sådant.. :') Nej, nu tog det slut.. uppdaterar väl när det börjar hända saker..! Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback