it's raining man..

jag hatar pissvädret!
Vaknade vid tio idag och var pigg. Sköönt!
Så sedan tio har jag gått runt och kollat ut genom fönstret i hopp om att det ska sluta. Men nehejdå.
Jag är så grymt rastlös. ><
Helt totalt onödigt inlägg men det blir så om man inte har ett piss att göra!
Snart tänkter jag åka ut till stallet och tömma ur bäddarna i ren tristess! >< fyyy

hejdå?

____________  - 21.07 -

Nu är kvällen här, äntligen!
Stack ut till stallet strax efter att jag skrev bloggen trots att det spöregnade. ><
Jag vart lagom blöt men jag fick åtminstonde något att göra. ;)
Sagt och gjort tog jag tag i russens box. Jag ångrar nu att jag tog det där första taget med grepen. ^^ FY vad jobbigt det var alltså! Tänk er ungefär trettio-fyrtio cm med dyngsur halm som unde rett halvår pressats samman. Måste jag påpeka att jag kan känna min rygg och armar? haha. Grejen som vi tömmer skottkärrorna i vart full redan efter halva boxen så det vart att ge upp. Jag vart liiiite glad. x) haha. Dels för att jag var helt slut och dels för att jag höll på att spy. Den stanken var inte väldoftande må så sägas.. Luktade som ruttna ägg, sur mjölk och kogödsel. Tänk er att känna det lukten i ce tio minuter på nära håll, tömma skottkärran och sedan komma in dit igen. Jag kände uppstötningar flera gånger och en gång fick jag sätta mig utanför ett tag. x) Seriöst, detta var vidrigare än det någonsin varit.
Fick dock en paus i arbetet en gång då Erik och sötungen Alva kom. Fy vilken söting till unge där alltså! Henne vill man bara äta upp! :'D "Häts?" *peka mot boxen* -  "Ja, är hästen borta?" - "Jaaaaaaaaaaa.. Katteeee" *peka mot katten* det gulliga var att hon ville klappa/borsta Tina men så fort Tina rörde sig vart hon livrädd och klängde på Eriks ben. Så gjorde hon flera gånger om. Men tillslut fick hon tag på ett spö och Tina som var grymt leksugen fattade galoppen och hoppade efter spöt. Alva vart jätte rädd, släppte spöt och sprang så fort hon kunde till pappa sen så försökte hon hela tiden ta tillbaks spöt med Tina var ju där och när Alva närmade sig så kom Tina närmre.  x) Hur som helst. fick reda på att ett gubbe/man som brukar vara och hjälpa Tord och Erik på gården ska vara med i Bonde söker fru. x) Ska bli spännande att se. ^^ haha.

Nu på kvällen har jag solat cancerlåda som Ida säger, duschat och tjockat lite chip framför Jason Mratz.. :D:D Får se om jag joinar pappa framför hockeyn snart. :)

PUSS

Kommentarer
Anonym säger:

Jason Mraz är/var med på rixfm festival nu i sommar.. gissa vilken stad han besöker? ENDAST STHLM som redan varit :( Nordman (tänkte på dig) kommer till Västerås.. Örebro vet jag inte vad vi får för några.. för mer info: rixfm.se/festival

2008-05-17 | 23:53:13
Bloggadress: http://tobehappy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback