jump darling jump.. ; artonde

Jag var trött imorse, riktigt äckligt spyfärdigt trött!
Men jag kom upp ändå. Borstade tänderna och insåg hur förfärligt trött jag var så jag gick för att sova en kvart. :'D Men så kvart över åtta var jag på benen igen och tvingade pappa att göra matsäck åt mig. Ganska snart var jag opepp men redo att ge mig ut i regnet. Mjo, det regnade idag igen. >< Men hade tur ändå för det vart ett ganska bra uppehåll under dagen. :D sånt gillar vi!
Men så upp till ridskolan och spotta i nävarna för att gräva fram hinder. Tungt men kul när man har rätt sällskap. :) Så vart banan klar och ungar flockades överallt. Nästan så att jag vart rädd där ett tag x) Så drog allt igång. Trettio klassen var rätt dryg (Jag flaggade vid start) då det var över tjugo startande och små jobbiga A-ponnier är inte snabba. ^^ haha. Femtio och Sjuttio gick smärtfritt och jag såg tre grymt snygga hästar/ponnys som jag vart en aning kär i.. (aa) Och så två varmblod. En som hade hur snygg form som helst med passade inte för hoppning och en som egentligen inte heller passade så bra på tävlingsbanan men med träning så.. han var iaf grymt het och kastade sig öevr hindren i travartrav varvat med nästintill skengalopp. Men de gånger han lyssnade så hade han jättefina språng. :) Tänkte om ni ville veta. ;) haha.
Två startande i nittio.. Och jag klantade mig där alltså. ^^ haha. Anna rev tvåan som också var sexan och hon skulle därmed hoppa det igen. Så jag fick rusa dit och bygga upp det. Men eftersom det var en oxer så var det säkerhetsstöd och just denna var i strejk idag och verkligen vägrade hoppa i.. Så Anna fick rida förbi men hon vart felfri ändå och fick rosett. ^^
När allt var klart vid ARS sedan så for jag vidare till nästa stall. Där tog jag tag i boxen igen och nu är den klar iaf. :) skönt det.. ! Hästarna var glada idag. men regnar det imorgon så åker dom in ändå, för nu har det regnat/varit kallt i evigheter och faktiskt så börjar jag tvivla på om det är så jätte bra för russen att stå där. :/ menmen, överdriver antagligen som vanligt..

Mycket häst idag, men jag gillar't. Mitt knä protesterar dock nu känner jag .. >< fyy.!
äh, HEJDÅ


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback