tionde maj

jomen tjena liksom.. :)

Sitter hemma hos Lindkvist här ute på landet just nu. Skojsigt värre må så sägas!

FREDAG:
Plugget på dagen, gjorde mitt livs sista spanskaprov och det gick SUPER! :D:D *happydance* (Länge sedan jag skrev det ordet så jag fick en impuls, men förlåt så hiiimla mycket då!) Sen så kekade jag årets första vattenmelon, det var superduper gott. ;) DÄNI! Åkte ut med pappa till stallet och kollade till heestarna och så med. Yuppyupp. Dom levde den dagen med! :') Pappa skjutsade sedan ut mig till ingenstans och dumpade mig där. :P
Jag och Lingon tog hästarna och stack. Var väl ute i tre och en halvtimme om jag inte minns fel. :) Var smått mysigt faktiskt. Varmt om inte annat!
Kom hem, åt mat och annat strunt. Satt uppe halva natten och kollade på Jerry Springer. Snuskigt (stavas det verkligen snuskigt?) avsnitt! >< Men alla bara slogs så det var roligt ändå ;) haha. Sedär!
Sen sov vi.. Eller nått..

LÖRDAG:
Jag vaknade runt kvart i elva typ. Gick ut och la mig på studsmattan och sooooolade i solen. ;) logiskt värre! Vi tjoffsade runt lite och så. Sen plötsligt så befann vi oss vid en sjö?! Där fiskade vi en massa och gissa vem som fick första fisken..! ;) MOHAHA. Jag är bara för bäst alltså! :'D haha. Drog upp fyra men Linus TAPPADE min största och fetaste så jag hade tre relativt små när vi åkte hem. Ida var inte sämre hon, men jag vann ju så hon förlorade i vilket fall. ;) HAHA. Men jahaop, Ida lurade ut mig på en sten och för att komma ut dit får man balansera på ruttna brädor typ. Och när jag kommit till stenen så kastar hon i repet som jag hållt mig i så jag får bara.. stå där. Inte nog med det. Så börjar barnen Esben och Linus kasta STENAR i vattnet precis intill mig så att det skvätter. Ganska snart nappar Ida på det och kastar hon med. Så där får jag stå och blir blötare för varje sten utan en chans att ta mig i land igen. ;) haha. Och POFF säger det (nästan, ljudeffekter ya know!) så står ida med en avskuren dunk som hon fyller med vatten och häver till mig så jag jag blir helt dyngsur! KALLT! Och så står dom i säkert en kvart och bara blöter ner mig. Mjo.. Ida hjälpte mig sedan över så jag överlevde utan att ett sjöodjur åt upp mig! :)
Väl hemma käkade vi tårta och sjönt singstar. trevligt värre. Lite senare så tog vi hästarna och red i typ två timmar med. VARMT och klibbigt! >< Men riktigt trevligt vare! :) Så det gick la bra ändå. Hem och käka och sjunga singstar igen. KUUUL. Efter maten så startade vi först Idas moppe, gick inge vidare så vi drog vidare till Esbens. Inte så kul där heller. Så då tog vi oss an Linus moppe. den är typ från 1800-talet. x) haha. Tog ett bra tag och många skratttårar innan den körde i alla fall en bit. :'D Så vi är liiite bäst ändå. ;)
Vad kvällen för oss sedan har jag ingen aning om. Klockan är ändå kvart i tolv så vi får la se.

Imorgon äre möte och så tänkte jag ta en sväng med Calle balle när det blivit svalare. Får se vad han säger om det den fetknoppen. -.- :'D

CIAO?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback