svaret är en viskning i en värld långt bort

Det blev soppa av denna dag må jag säga.
Försov mig så jag gjorde pannkaka av allt.
Hästarna kom nog inte ut förens klockan tickat sig bort emot halv elva skulle jag tippa. Men lika glada var dem för det!
Så blev det att trampa hem igen och ptja, det var ingen idé att stressa alls utan lägga sig på soffan och följa svampbobsmaratonet som pågått sen igår. Trevligttrevligt!

Eftermiddagen har bjudit på ett besök hos farmor. Hon kom ihåg vem jag var först men frågade efter ett tag vad jag hette.
Frågan om vilken klass jag gick i kom upp tre gånger och fyra gånger blev jag frågad om jag hade hittat någon kille. Nehej. Inte det inte. Tillslut så frågar hon om vi (alltså jag och pappa) har något barn eller om vi tänker skaffa. Nejtack, helst inte hörredu.. Haha. Det bjöds på en hel del skratt minsann.

Nu är jag hemma och slipper inte stallet ikväll heller. Trodde jag skulle få göra det men thats life.
Är ändå trevligt att få pyssla i stallet på kvällen. Och jag kanske ska ta mig en barbackaritt i mörkret. Det villsäga om hästen inte lagt sig i leran igen. Jag kommer döda honom! Eller i alla fall slå honom lite, och låta honom stå i en omockad box. Vara riktigt hårdjänt när jag rycker bort leran från hans päls och sedan slänger på honom ett blött täcke som han får gå med imorgon och bli förkyld. :) Vad tror ni, är det straff nog?
Nehej, jag kommer bli ledsen om han ser ut som han gjorde igår. Mycket ledsen!

Nejnejnejnej, nu är det käk på menyn. Man måste ju äta!

 Gårdagens beklädnad..  
.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback