we will take them one by one

Jag skrev ett lååångt inlägg igår.. men det försvann. Så då gav jag upp.

Dock så var det mest intressanta i det inlägget att jag skar 13 lökar och rev 12 gurkor samt gjorde en smörgåstårta. Så ptja, nu vet ni det! Haha.
Calle gick superbra igår också. Körde bara skritt eftersom det finns så mycket is under snön. Tränade på tempoväxlingar, böjda spår och skänkelvikningar. Jag kom fram till att vi verkligen måste träna på skänkelvikningarna! Så Tarja, kom ut och skäll på oss!

Idag så blev det att masa sig upp tidigt idag med. Bussen gick ifrån stationen kvart över nio. Tio över nio när jag och mor satte oss i bilen (sena som alltid!) kom jag på att skinnjackan var hemma hos pappa efter att jag bytt om igår. Kul, det betydde att busskortet var där med. En aning skakis klev jag på bussen men eftersom den var extrainsatt så litade han på mig. Yesss. Och allt var klart uppe på Culinaren när vi bussåkare kom så det var bara att vänta tills gästerna kom. Sedan var det full rulle hela dagen. Bort åt elva så blev matsalen full, dock så orkade jag verkligen inte springa runt så jag och Willy stannade vid kassan och tog betalt. Så nu kan jag kassaapparaten kanon! (y) haha.
Fick springa ifrån lite tidigare så jag och mor satte kurs hemmåt.
Blev en stund i tj med fam. O, Esben samt Linus. Efteråt så hem till fam O och fika samt spela kort. Myys!

Nu är jag hemma och är verkligen supertrött. Inte får jag sova nästa helg heller. Fy. Jag kommer gå i väggen snart.
Humle är tandlös.. nästan.. eller jag hoppas att han blir det. Nejmen, fyra tänder åkta igår varav han svalde två. Blod överallt. Haha.

Nej, sova står näst på min lista, ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback