hur kunde han?

Precis, hur kunde han göra så?
Han Kevin i idol är den man jag talar om.. Hur kan man förstöra en sådan underbar låt?
En äcklig sliskbög och förtjänar att få testiklarna i vitklökspressen tillsammans med han Johan.
Nej usch och fy. Jag borde inte titta på likande program för jag blir så himla upprörd över hur Svenska folket tänker. Gaaah!
Hur kan man som Johan gå vidare i en sångtävling?  Uhu.
Sedan kan jag inte förstå mig på Kevin heller. Fy vilken jobbig människa!
Nej, nu ska jag poppa popcorn, kolla på Fredag hela veckan och sedan bli ännu mer upprörd när jag inser att varken Johan eller Robin hänger löst.
Hejdå!

/ Självklart ska Lars vinna hela skiten vare sig han vill eller inte!

tomorrow is a mystery

Jag gick faktiskt upp vid tio idag. MEN, jag gick och lade mig igen efter att känt efter att jag var på tok för trött. Tjugo över elva var jag på benen igen. Efter denna stund så har jag gjort precis ingenting. Ritkigt skönt att mysa hemma när regnet smattrar emot rutan. Myyyyys!
Men när regnet väl gjorde uppehåll så trampade jag ut till stallet. Invigde möss-tiden idag. Superskönt att dra mössan över huvudet! Det var ju råkallt idag. Motvind och iskall luft direkt ner i lungorna, ganska mycket obehagligt!
Sedan så fick jag tag på ord så nu ska hästarna byta hage. Men det var ju så himla kallt och dessutom hade det regnat en hel del så jag kastade in odjuren. Det mindre bra var ju att jag fick stå och rycka ensilage ifrån balen. Mina fingrar blev iskalla och min arm drog på sig mjölksyra. Attans! Blir att genomlida samma sak imorgon med. Uh!
Och jag insåg att det är min helg med så det är bara att ge sig upp i ottan och kasta ut kräken. Sedan måste jag mocka och såmed, fast det är ju ganska kul ändå så.. (:

Nu ska jag kolla på tv igen. Ciao!


make the most

Återigen kvällning.
Det snöar ute. Otroligt men sant! Pappa kom nyss in i mitt rum och bad mig att titta ut. Visserligen så vräker det inte ner men snöflingor det där det! Stackars hästar.  Haha!
Pappa kom även hem med en suprise idag. (Många överrsakningar nu för tiden!) Ny telefon faktiskt. Har ju dras med pappas gamla sedan både min rosa och min gamla gett upp. Och jag borde ha en eloge! Den är tung, otymplig, ful och otroligt tråkig! Mamma skulle ju köpa en ny men jag tyckte att då var det lika bra om vi väntade tills efter jul och köper ett objektiv istället.
Pappa sa att han inte tänkte köpa någon ny oavsett vad jag tyckte och jag trodde honom. Han är int elika medgörlig längre. Och sedan jag fick min jacka så har jag inte sagt något om pengar eller saker. Köper han mig en svindyr jacka så vågar man bara inte det helt enket. Haha!
Men så idag kom han bara hem med den. Underbar man det där! (y)

Men idag då.. Jag har städat, bakat och lagat mat. Fullt upp.
Kakorna jag gjorde blev verkligen lyckade! Supergoda! Jag kommer att baka dom hela tiden för att jag är så himla bra. Uh!
Mat också. Kyckling, ris och currysås. Smaskigt! Pappa kollade varje bit innan han åt. Att han inte litar på att jag kan steka ordentligt.
Men nu ska jag fortsätta kika på telefonen och sedan blir det tv. (:
Ciao

it's a cooow

Mycket inspiration till rubriken. Kul liv jag har.
Men men, redan fem som kollat in min blogg idag utan att jag ens hunnit skriva ett inlägg. Mysko. Julia trodde att jag hade en stalker! o.o Haha.

Jag håller på att baka nu. Sprang över ett recept på hallongrottor och vadå, man kan ju inte bara gå förbi och låtsas som ingenting, ellerhur?! Så nu ligger degen i kylskåpet och bara väntar att få dränkas med sylt.
Mumsigt värre. Jag som inte är behov i kakor. Äsch!

Föresten.. har avnjutit säsongens första glas julmust idag. Vet ni hur gott det var? Det får en att längta efter vit mark, kyla och mörka hemmakvällar med filtar. Jag vill ha viiiiinter!
Tänk er att tränsa hästen, slänga på sig varma kläder och sedan hoppa upp barbacka och rida iväg. Se rökmolnen ifrån andningen, känna hur näsan nästan förfryser medans benen är varma utav hästens päls. Sedan, efter att ha varit påväg av fåtal gånger då hästen fått ryck och hoppat upp och ner , rider man tillbaka till stallet där varm choklad och mackor väntar. På kvällen sedan så får man ta in hästarna, höra prasslet ifrån den torra varma halmen men också hästarnas tuggande. Man får pussa hästarna godnatt, släcka lampan och bege sig ut i mörkret igen. Allt för att komma hem till filtarna i soffan och värmeljusen på bordet. Nej, just nu så vill jag hellre ha vinter än sommar.
Nu ska jag fortsätta bakandet.

hot cityroad

Nu är det kväller och jag är slut i mina fötter!
Vid halv nio så gick tåget ifrån Arboga. Blev proppfullt så det stod människor överallt. Dock så snodde vi åt oss sittplatser. Traskade runt i Stockholm några timmar och så. Men jag är på tok för snål (eller så vill jag kunna leva tills man får mera pengar, se det hur ni vill!) så det blev i stort sett ingenting. Fick dock med mig en collegetröja, en sjal (sådnär som alla fjortis har som kostar över hundralappen. Indiska skänkte bort sina för sextio spänn!) och så peeling till ansiktet. Nöjd är jag i alla fall. Ligger på trehundraåttio kronor nu och får allt klara mig tills nästa månad. Attans. Får nog planera in ett farfarbesök. Nej usch så jag säger! Haha.

Nu är jag hemma och trött. Ska ta en dusch senare och sedan får vi la se vad kvällen bjuder på. Har fyllt fruktskålen så jag kommer klara mig. Vet inte om kiwisarna är riktigt mogna men det lär jag ju få reda på. Finns även annat gott. Mums!

Måste dammsuga imorgon också. Avtalet för att jag skulle få pengar till sthlm så jag får la se till och fixa det då. Men det går ju snabbt. Om jag hinner så ska jag nog sno till mig Calle imorgon och sedan kanske Tarja vill ställa upp och skälla.. eller tvärtom, jag får skälla. (:
Idag blev det bara att tampas med en helmysko pannlampa, fyra tunga hinkar och mockaskor till hagen. Men det gick det med, alla hästar stod vid staketet så tummen upp för det! (y)

Nehej, nu ska jag kila. Ciao!


if you love me, won't you let me go

Seg dag men energifylld hund.

Cyklade hem till moder. Det var kallt, blåsigt och tröttsamt. Det värsta är ju att när man kommit igenom hela stan så ska man upp för den eländiga backen som är drygare än drygast. Sist men inte minst så kommer ännu en backe man ska uppför. Kul. Jag älskart!
Humle hade sönder grinden som skiljer vardagsrum och hallen åt. Mysig hund.
Jag stod och lagade mat och stängde då in hundarna i vardagsrummet. Humle är ju så passa jobbig och påig att man får psykbryt. Sedan helt plötsligt hörde jag ett brak och sedan så kommer Humle glad i hågen och kollar vad jag pysslar med.

Usk möte idag i alla fall. Gick igenom lite saker till helgen och så. Kollade igenom spökrundan och vart spökena ska stå.
Kul tyckte jag och skrattade av lycka. Nejmen om jag bestämmer mig för att vara med så skulle jag få ta hand om femkampen och de andra lekarna uppe vid ridhuset och så. Men men, vi får la se hure blir.
Sedan den femtonde november ska jag iväg till Sala och gå på kurs. Dusk (har jag för mig att det förkorras) annordnar föreläsningar, femkamp och lite annat. Ska bli trevligt. Om inte annat får man ju nytta av det med SSG senare (:

Men nu ska jag kila.
Greger är frisk och kry nu igen btw. Bara det att hjälmen inte är hemma. Uh!

*

Kiwi, finns det någon godare frukt?
På två dagar har jag lyckats tryckt i mig runt fem stycken och jag skulle kunna äta mera.
Jag fattar inte. Kiwi, potatisbullar och nachochips. Får jag något av dessa och dagen är räddad.

Hur som, snodde med mig Linementschampoo hem ifrån stallet idag. Provade för ett tag sedan och jag känner.. ingenting. Bara lukten retar mig. Jag provade att späda ut det i vatten och smeta på men även att ta koncentrerat och massera in. Det blev inte ens varmt. Ska man ha päls för att det ska verka? Nej, jag måste gå på Erik att få tillbaka BlueLotion'et. Haha. Men jag klagar inte. Har ätit de sista kiwisarna (hur börjer man ordet kiwi?) och det är Scrubs på tv följt av CSI och sedan Gordon.. Myyskväll.

På onsdag blir det Stockholm med Ellenor och Julia. (:

you have the power in your hands

Sådär. Klockan är kväll och jag vill sova n u !
Eller kanske lite tidigt men ändå. Jag avskyr att ställa om klockor hit och dit för jag blir så förbaskat förvirrad och trött.
Men nu är det som det är och jag är nu sådär jobbigt trött. Gäspar så att käken nästintill går ur led och jag har ännu inte kommit mig för att hoppa in i duschen. Attans. Kan man inte få en extra timme ibland? Dom som var med i 'Vem vill bli miljonär?' hade ju livlinor och då kan väl vi också få det? Fy så orättvist!

Men hur som.
Var och handlade avmaskningsmedel med Tarja idag. Så nu är det avklarat i alla fall vilket känns skönt.
Inte för att vi tror att någon har mask med vem vet, kanske har det gått oss förbi och gammelgubben ser lite snyggare ut. Nejnej, allt hänger på mat och så har vi sagt länge nu. Är det inte så, så kommer vi bli på tok för förvirrade! Det är inte bra med för mycket förändring. Lite åt gången.
Tog in russen och gosade lite. Nu är dom relativt rena. Eller ah, på utsidan. Dom är har ju himla mycket päls! Och det är ju ungefär som ull, man kan bara inte få ner borsten till skinnet.. Och dom har redan satt den pälsen nu, förstå om det vore vinter. Uh, pälsattack! Haha.
Men förhoppningsvis så slipper vi det (och den årliga kamma-russen-dagen då man får päls överallt!) i år. Tragiskt..!

Hammarlacken sitter kvar i stallet!
* Vi gav russen fel hinkar så de fick C och P's mat. Ingen av oss reagerade.
* Tarja utbrister påväg emot stallet;

           "Kolla molnet. Det ser ut som om halva jorden brinner"
           Jag påpekar senare; "Nej, nu ser det ut som en haj!"
           Tarja är snabb; "Hajen brinner!"
     Efter ytterligare ett tag och lite diskuterande om moln så kommer jag med en smart kommentar
           "Solen gick ner där, då måste ju månen komma upp där" *pekar*
            Tarja; "Nehej, varför det?"
            "För att jorden går såhär" *visar med fingrarna på ett mindre smart sätt*

We do it every day

Nu är det måndag.
Lovet börjar väl logiskt sett idag och det är superskönt. Dock har jag ont i kroppen, är trött och hungrig.
Finns bara hambugare hemma och är det något jag inte är sugen på så är det hamburgare!

Inväntar Tarja förtillfället. Vi ska kila ut till stallet och pyssla lite där som jag tidigare nämt. Händer nog inte speciellt mycket idag och varför jag började skriva ett blogginlägg har jag absolut ingen aning om.

har precis ätit glass men är fortfarande lika hungrig. Inte kan jag sticka till affären och köpa något för jag är helt pank. Attans för mig. Macka som leverbröd idag då. Uh!
Nej, hejdå!

*

Just nu har jag ont i diverse leder efter Calles alla konster.
Kommer nog ligga och kråma mig i sängen länge i morgon, allt för att tycka så mycket synd om mig själv som möjligt..!
Men jag ler fortfarande när jag tänker på dagen och hur otroligt duktig han var. Åtta hinder på en gång är inte lite för hans manliga hjärna! Jag kommer sent glömma denna dag, uppskrivet i stallboken till och med. Haha!

Men senare så kom några tjejor över. Daniela, Anna och Ellenor plingade på dörren.
Runt åtta drog vi till donken och käka glass. Eller ah, flera glassar.
Gott!
I veckan någongång så blir det att dra till sthlm med Ellenor iaf. Julia och Anna kanske hänger på dom med.
Så det blir la spännande. Något mer känner knappast hända i veckan.
Eller justja.. Imorgon så blir det lite lullilull med gammelrussen. Dom behöver det verkligen!
Sedan så skulle jag och Tarja fara till Vuxenskolegrejset (har redan tappat bort namnet) och kolla lite saker.
Om inte annat så blir jag cirkelledare och allt vad det innebär (vad nu der innebär!) Men det blir spännande.
Tänk vad mycket man kommer att få ta del av bara genom att starta en förening. Superb!

Nej, nu ska jag påbörja den långa natten. Daniela tyckte allt att vi skulle sitta uppe hela natten.
Hejdå!

happy.day

Det var Tarja.. Överraskningen var ifrån Tarja och var något jag aldrig kunnat tänka mig!
Vid åtta så fick jag allt masa mig upp ur den sköna sängen. Jag hade ingen aning om vad jag skulle ta på mig eller vad jag skulle ha med mig. Men sedan så for vi. Mot ridskolan. Det var inte förens jag såg Calle stå framför bilen som jag insåg vad det handlade om. Jag visste att det var tävlingar uppe vid ARS men hade aldrig i det vildaste kunnat tänka mig att det var j a g som skulle sitta upp och rida runt.
Sedan när jag fick gå och byta om så såg jag ett par nya ridbyxor till råga på allt också. Kul! (:
Jag kollade banan och gick sedan för att tampas med hästen. Han var allt annat än slö idag! Fick trava och arbeta ett bra tag innan han lugnade sig något. Hoppade fram lite och det tog ett tag innan både han och jag kommit in i tempot. Jag var påväg av en gång men att hamna i leran var något som stod sist på min lista. Så jag satt kvar må ni tro.
Han studsade och hade sig hela tiden. Kom det grus på 'sockerbitarna' så kickade hanemot dem och så fort en häst kom framför så kråmade han sig, spetsade öronen och blåste upp sig. Han har aldig sett en häst förut!
Och Tarja sa det, han växte minst fem centimeter under hala tävlingen.
Allt som allt gick det hela superbra! Inne i ridhuset så var han väl en aning spänd, och jag med, så det gick lite si och så. Men över alla hinder kom vi och det gick i ett strålande tempo. Om jag bara hade varit med och ridit fram till hindrena de tre första gångerna så skulle det nog ha gått bättre. Men jag är superstolt ändå! Han lyssnade, hoppade, svängde och växlade tempo när jag bad honom om det så det kunde inte ha blivit bättre. Fick en polluxbok trots de fyra felen. Lätt att jag alltid kommer att spara den..!
Calles första tävling och det är jag som fick lyckan att sitta på ryggen. (:
Så, nu är det bara transporten det hänger på sedan så kommer vi nog att tävla massor. Var himla mycket roligare att tävla på sin 'egna' häst än en ridskolekuse.
Så tack till Tarja för allt arbete, Lindha (?) för transport och transportering samt alla andra som hjälpts åt för att genomföra detta, det var verkligen superkul! :D

darlin' do not fear what you don't really know

Torgny Moberg.. Guldmedaljör i skidåkning och med i Stjärnor på Is..
Vet ni vad? Jag är släkt med killen..
Farfars systers son. Haha, det ni.

              

*

Jomen kul..!
Jag ska gå upp runt åtta imorgon och vara hos moder vid nio.
Vad för roligt finns det att göra klockan nio en söndag?
Jag går snart i taket av nyfikenhet! Uha!



stallgodby.blogg.se

attans!

Igår medans jag zappade mellan kanalerna så dök Apornas planet upp. Jag har lite smått fobi för apfilmer men jag kom ju inte ihåg hur denna film slutade. En aning jobbigt läge med andra ord.
Så jag bestämde mig för att kolla på slutet.
Jag visste att han den där mannen, vem han nu än är, skulle hitta Frihetsgudinnan i sanden och då skulle han inse att dom är på jorden och att aporna tagit över planeten för flera tusen år sedan. Kul film!
Jag somnade innan klockan slog tolv så allt sket sig. Och på grund av detta så missade jag t v å avsnitt med Scrubs.

Sammis idag, men av diverse anledningar måste jag stanna hemma. Kul. -.-
Men jag överlever..
Så jag får la hitta på något annat today. (:

you.make.me.happy

Fullsatt idag. Blev smått hektiskt där ett tag. Men vi klarade det minsann.

Kebab efter skolan. Anna, jag och Julia gick till kebabhuset och tjockade. Cajsa tittade in och åt hon med.
Nu ligger jag i soffan, kollar på csi och dricker juice. Lite godis också då förstås..!

Nu är det en veckas ledighet.

summer breeze

Åter en dag har passerat, eller en skoldag kan man ju specifisera sig till..

Rekordlång historialektion idag. Sex minuter varade den och bestod av ett upprop och ett meddelande om att de som inte gjort provet skulle stanna kvar. Sen fick vi andra gå. Kul! Jag lärde mig mycket!
Så jag gick och fotograferade mig. Superdåligt blev det! Jag såg ut som en död katt som Ellen uttryckte det.
Men sådant händer allt.
Hade restaurang sedan. Misslyckanden på hög nivå. Jag är inte gjorde för att göra såser helt enkelt..
"Hallå, brinner det eller?" - "Nej, det är Emilia som grillar ost på spisen"
Lunch och inställd engelska. Håltimma efter håltimma.
Matte var nästa lektion på schemat. Genomled en lektion med myntkastning, tungvickande, korsade ögon och skratt. Vi räknar alltid på våra lektioner! Men sen hörrni hände det grejer!
Alex sa att det skulle vara soft om brandlarmet skulle gå igång. Vet ni vad som händer ett par minuter efter? Jorå, larmet går igång. Dock var det ingen som hade speciellt bråttom. Vi gick tillbaka till skåpen, fixade grejer och tog på oss jackorna. Haha! Stod ute i säkert en halvtimma innan vi fick gå in igen.
Läskigaste larmet den skolan har alltså! Jag har aldrig fått panik eller något liknande vid brandövningar med idag så slog hjärtat i hundratjugo ända tills vi kom ut. Jobbigt!

Nejnej, nu ska jag kila och laga lite mat för att sedan ta mig hem till Tarja om en stund.
Styrelsemöte ju. ;)

han är bara manlig..

Tarja påminde mig just om en sak.
Det är ju sagt och nästintill konstaterat att kvinnor kan göra två saker samtidigt (jag tror jag räknas bort!)
medans män förblir handikappade..
Jag och Tarja fick oss ett gott skratt här i Lördags. Tragglade ju på stubben med Calle.
Calle är ju en manlig figur (vill han framstå som iallafall och senast jag tog mig en titt så var han kille) och vi var i full action. Jag har börjat tjura på honom när han vill stanna för att lyfta på svansen och släppa lite extra tyngd. Sak samma, jag gick på honom flera gånger och ja, han fortsatte väl att trava vilket vi fick ångra.
Ner på alla fyra kom han i leran och så går det när man inte håller kolla på benen.
Vi sa att antingen är han störd på riktigt eller så ville han bara vara extra macho och visa att han inte kunde göra två saker samtidigt.
Vi klurar på det fortfarande och den frågan får bli olöst tillsvidare.


SSG

Någon som har en aning om vad SSG kommer att stå för?
Joru.. Det är förkortningen på den nybildade föreningen. (:
Eller ah, den har inte riktigt startat ännu. Det krävs att man har ett årsmöte först.
Så imorgon blir det att bege sig hem till Tarja där vi kör igång direkt.
Ska verkligen bli superkul. Och om det inte går vägen så har vi iallafall provat på.
Så det blir la spännande..! Nu blir det att leta sponsorer och liknande.

. Stall Södra Godby .

You and I both

Jag är hemma, redan! Det är en speciell känsla må jag säga.
Helt totalt onödig dag i princip.
Började med att ha prov. Det var ändå inte alls så svart. Mer än jag trodde hade fastnat och jag tror nog att jag
klarade av att placera rätt. Hon visade sexton olika grönsaker och så fick vi skriva vad de hette. Det tror jag nog att jag klarade. Resten är nog ganska okej hoppas jag. Men det visar väl sig.
Efter detta så var det att fylla i någon ankät som Örebro universitet stod för. 10 till 18 hette den och det var de drygaste frågorna på länge. Vissa frågor återkom säkerligen tre gånger men i en annan form. Phuu. Men vi fick lysande pennor OCH två lidlkolor. haha! Så det var nog värt det ändå. (;

Så lunch och efter det matte. Korta mattelektioner, seg lärare resulterar i inget arbete. Jag kommer få plugga hela lovet.
Procentdelar it's a pain in my ass eller något liknande..
Ingen engelska så vi frågade om vi kunde få jobba med Hotell hemma och ptja, det fick vi. Så jag är hemma nu.
Superskönt! Blir att kila runt lite här hemma och sedan fara vidare till Olofsson.
Efter det besöket så ska hästarna ha mat. Lugnar sig vinden en aning så ger jag mig någ ut och rider en sväng också.

Nehej, ska nog sätta mig och skriva hotell nu.
Ciao.

sallat som sallad

Sallad är en kompott av grönsaker.. SallaT är e n specifik sallatsort såsom isbergssallat, huvudsallat och så vidare.
kul att veta. jag avskyrt..
Det är ett måste att veta vad man använder en syltlök till, hur kallt en paprika får ligga eller hur en brytböna ska låta när man.. bryter den. -.-
Jag avskyr grönsaker!
Prov imorgon och har jag ansträngt mig? Nejdå. Ingen risk att jag lär ta ut förtidspension..
Visst, jag har läst och skrivit en massa.. igår. Jag läste lite idag tills jag inte orkade mer.
Nu hoppas vi alla på ett lätt prov så att jag slipper se ledsen ut på kortet som skall tas på torsdag. Hejhå.
Nu blire sängen.
Hejdå

we never change

Jag har varit obotligt trött igår.
Trodde att jag sov bra men tydligen inte. Jag var så trött att det gjorde ont på morgonen i skolan.
Kunde sitta, blunda och känna hur jag höll på att somna. Usch och fy.
Men historiaprovet direkt på morgonen gick kanon! (y)
Idrottsprovet det med. Så vi hoppas på bra betyg. Yess.

Imorgon är det grönsaksprov så vi får la se om det kommer kännas lika bra. I guess not!
Men det blir plugg, plugg och mer plugg ikväll.
Mamma kom förbi nyss med lite kläder.
Får inte mina pengar förens den sista (jag hade ställt in mig på att bli rik igår!) så det blev ett bakslag.
Då är inget bättre än tröstkläder. Haha! Kofta, tunikaliknandetröja (kliiiar!),  tre snygga trosor och ett bälte.
Superkvinna!

Ikväll är det möte och plugg som väntar.
Sedan på söndag hade mamma fixat en överraskning. Snacka om nyfiken jag är!
Krockar med sammis men eftersom moder sa att det låg ett hel del jobb bakom överraskningen så får jag
allt se till att bli överraskad. Söndagssammisen har jag trots allt redan varit på och bussen skulle komma kvart i sju. -.- Uh!

Nej, nu blir det käk och plugg.
Ciao

- Jag klarar mig bra, frågan är om det går bra för dig

*

Somsagt, avbrott i systemet.

Servering idag. Det var skrämmande men faktiskt ganska okej..!
Putsa bestik, duka, ställa iordning bord och ansvara för disken.
Slitsamt må jag påstå!

Jag svarade i telefonen alla gånger (efter att jag vägrat svara de två första så att dom la på!) och det gick la ganska bra i guess. Alla dök upp så jag kan inte ha varit allt för skräckinjagande.
Mycket folk var det ändå och med mycket folk (samt den där 'föreningen') kommer mycket disk. Jag var placerad vid diskmaskinen större delen av dagen idag. Men jag lider inte. Jag dör ju inte så det härdad. Jag får kletiga såsfingrar. o.o

Efter skuulan så följde jag med Ellen hem och skrev av det viktigaste till Idrotten imorgon. Så vi får la hoppas på det bästa. 220-din vikt=din ungefärliga maxpuls. Tjoho.
Har hunnit med att gå igenom Historian och kontisgt nog har det mesta fastnat. Men jaja, bara le och vara glad.
Grönsaker har jag skrivit klart på nu. Så imorgon blir det att kolla igenom och se om jag kan dom. Spännande!

Uppmuntrande samtal med Henry idag med. Den kvinnan alltså.
Förhoppningsvis blir det att träffa Benny soooon. Humorutbyte.
Småland alltså. Kul. Doctor Who-maraton med B&J's glass tackar man inte nej till.
Jag gör vad som helst för den glassen. Haha!
Nejmen vi får la se vad tiden för med sig.

Nu ska jag krypa ner i sängen.
Godnatt!


nothing

jag skulle klicka iväg en uppdatering.
Lite händelser ifrån dagen.. men jag kom av mig.

iskall känsla, men jag inser nu i efterhand vad jag verkligen håller på med.
jag förtjänar det...

bloggeliblogg

Kära Örebroare!
Idag har jag återigen lekt med koder och pillat lite.
Men inte med denna bligg utan en annan blogg.
Det är nu ni ska bli nyfikna, häpna och sitta med en fågelholk till mun. "VAD?! Har Saxin en annan blogg utan att berätta?"

Humorn på topp.
Nejmen nu finns det en stallblogg!
Stall Södra Godby helt enkelt.
Men precis som denna blogg, jag orkar inte pilla så länge. Tålamodet rinner ganska snabbt ut.
Men någonting blev det iallafall så spela roll. Förhoppningsvis så blir det en hemsida om planerna går som vi hoppats. (:

Kolla in;

stallgodby.blogg.se

tall ödra odby

Trampade hem till familjen Anttila där det är full fart som vanligt.
Mysigare ställe får man leta efter! Jag älskar när det är sådär trångt, mysigt och mörkt. Skulle gärna vilja ha så när jag flyttar. Antingen det eller mycket öppna ytor, ljus och fräscht. Hur jag får det att gå ihop? Ingen aning!
Hur som helst.
När vi satt där och spånade om precis ingenting så kom vi in på de där tröjorna som vi skulle fixa fram för ett tag sedan. Men ni känner ju godbyfolket, vi skjuter upp saker i tid och otid. Sedan gled vi in på föreningar. Det hela slutade i att vi satt och beslutade oss för att starta en förening. Jodå, ni läste rätt. Vi ska starta en förening. Kommer att bli spännande men ändå lärorikt. Nu är det bara hoppas på att man blir godkänd och sedan är det dags att leta sponsorer. Kul skare bli!
Sedan från föreningar kom vi in på virus. T's dator har nämligen blivit genomsyrad av diverse sjukdommar. Kul att ha det som hobby att starta en himla massa virus. T sa att hon skulle proppa ner hans (för vi antog att det var en han!) hals med virus. Ha-ha-ha, vår humor ligget på topp!

Kvällen lärdom;
Save as - himla kul!
Diktatur gör livet så himla mycket enkla
Stalin + Hitler fungerar utmärkt tillsammans ute i Godby


Jag är ordförande. Innan ni vet ordet av det är jag äckligt rik och bor på Bahamas!

even heroes have the right to bleed

kanondag! (:
Vaknade runt nio vilket var superskönt.
Vid ett så trampade jag ut till stallet. Hur kan det komma sig att jag a l l t i d har motvind?
Men i korta drag så red jag för Tarja på stubben.
Gick superduper bra! Efter lite om och men så fick jag Calle att galoppera i båda varven två varv. Storartat!
Men jag fick lite att träna på och det är alltid bra. Man blir ju så pass hemmablind när man bara tränar för sig själv.
Calle vart svettig. Överallt. I örornen, på benen och i ansiktet. Kul kille!
Menmen.

Ska nog skicka iväg ett sms till kusin och se om hon har lust att leka.
Ikväll lovade jag att titta förbi Tarja och hälsa på katten.

Men mitt nästkommande projekt är att dricka någonting då jag skulle kunna sluka en fontän.

*

Jag känner mig plötsligt så gammal.
Satt i godan ro och kollade på film (en riktigt usel en!) och så plötsligt ringer det på dörren.
Sådär brutalt och tanklöst, precis som när Mårten trycker på dörrklockan.
Jag, lika panikaktigt som alltid när det ringer av diverse slag flyger ur stolen och flyger ner för trappen med min
superfina stickade mormortröja, öppnar dörren i all hast och blir helt paff. Det var ingen där.
Mörker och en tom 'uppfart'. Jag stod länge och funderade på om personen i fråga hunnit tro att ingen skulle öppna
och gått sin väg. Men det slog mig sedan att det var en tjuvrigning. Pafft stängde jag dörren och tassade upp igen.
För inte så länge sedan var det jag och mina kompisar som störde folk genom att pressa ringklockan i botten och sedan
springa allt vad vi hade för att gömma oss.
Det var ett tag sedan nu när det var jojje, jossan, ellenor, daniela och jag som terroriserade omgivningarna.
Men någon måtta får det vara. Vår tid är förbi.
Nu är det dags att muttra över dagens ungdom när jag sprungit ner för trappen förgäves. Stryk ska dom ha!


be my mirror my sword and shield

Ingen skola idag inte. Nejnej. Här skolkar vi för fulla muggar.
Nejmen det var inte meningen. Jag är somsagt blond i själen.
Hade alarmet inställt på samma sätt som när jag var ledig på fredagarna. Alltså, alarmet gick aldrig igång.
Hoppsan sa jag när jag vaknade runt tiosnåret. Aldrig att jag då skulle ta mig till köping för att leta upp Culinaren och ursäkta mig första dagen. o.o Nej det har jag inte stake nog att göra. Haha!
Så de var bara fyra pers som serverade en fullbokad restaurang. Stackare. Nåja, dom hade snygga kläder så dom ska inte klaga. Eller så är det kläderna man s k a klaga på, jag har ingen aning. Får la se hur det blir på måndag när det är ytterligare en matsal öppen. Kuuuul!

Men dagen har tillbringats framför datorn. Satt och knåpade en aning med bloggen. Pillade dit en annan bakrund så att det skulle passa liite bättre.  Blir nog förändning snart igen. Men känner jag mig själv så blir det nog inte på ett tag. Jag är nöjd bara jag kunde min på att fixa en header och få det att fungera i bloggen. Sensation!
Men hur som helst, jag har bakat också. Dock hade vi inget smör hemma så det blev att leta recept. Fann ett och började koka ihop. Så nu står det en enorm chokladsockerkaka ute i köket. Kompakt, tjock och smakar mjöl. Man orkar knappt en normalstor bit! Skulle vara muffins men jag orkade inte så och leka med formar. Man tager vad man haver.

Kändes super att rida idag med. Perfekt väder och hästen var på hugget han med. Lyssnade, flyttade, böjde, fler spår, bakdelsvändningar, halter, övergångar, låg form och ptja.. i princip allt som jag begärde. Dock så kom vi till vattenpölsproblemet idag. En vattenpöl över hela vägen. Vi hamnade i diket. Där har vi något att träna på!
Sedan träffade vi på de mest underbara pojkarna på denna värld. Dom vill man bara krama, pussa och gosa med för att dom är så himla söta. Eller så tar man fram geväret och skjuter odjuren. (:
Idag så cyklade dom. Det skramlade och lät om cyklarna (tur att inte Calle var speciellt pigg idag!). Dom får syn på oss och sätter självklart fart efter. Så där cyklar dom och skriker "kom igen, vi följer efter cphästen!". Dom sa även några välvalda ord som det inte är någon större mening att man tar upp här.
I den stunden kände jag hur det kliade i fingrarna och hornen växte ut i pannan på mig. Jag fick lust att strypa kidsen.
Snart.. Snart tänker jag ta och knacka på för att höra efter hur dom uppfostrar sina ungar. Det är ju inte direkt första gången som dom skrämmer hästarna, är fula i munnen eller är allmänt jobbiga. Bara när man går förbi för att kolla till hästarna i hagen så kan dom häva ur sig ord som barn i deras ålder inte ska kunna!

Nej usch och fy. Jag börjar låta som en moraltant!
Nu ska jag ta min choklad, stänga av Coldplay och titta på en film.
Ciao!

ryggsvett

Somsagt, skrivkramp.
Perfekt tajming att ha det nu må jag säga. Jag satt i över en timme med ett papper där det bara stod mitt namn på.
Fyra alternativ och jag kunde inte komma på någonting att skriva. Började med att jag skrev om en sak, började på en annan och skrev slutligen på den tredje. Kul. Blev apdåligt som vi brukar säga.
Menmen, får la se hur det går.

Lunchen idag.. Pinsamt läge!
Fick fruktcoktail, eller hur det nu stavas, med grädde. När Jenny sedan skulle gå förbi mig och Ellen så spiller hon grädde i Ellens hår och efter lite om och men så är det inget mer med det. Men så plötsligt så drar det på ryggen och jag känner efter om jag är kall. Inte kall inte, men kladdig. MUMS! En stor fläck strax nedanför nacken. Tänk vad kul vi hade.
Nya tröjan och allt. Förhoppningsvis går det bort i tvätten. Uhuhuh!

Nehej, nu ska jag kila.

We all make our own story day by day

All skrivlust är som bortblåst.
Väl när man manat sig att skriva ett inlägg så tar det stopp. Det enda som rör sig på skärmen är det blinkande strecket mot en vit bakrund. Kul. Himla fantasifull man känner sig.
Och denna skrivkramp kommer lägligt. På torsdag har vi en svenskauppsats i likhet med nationella. Ska skriva i tre timmar om ett specifikt ämne. Låter.. roande.
Vi får allt se hur det går.
Fotografilusten är också som bårtblåst nu när det är som vackrast ute. Får se när jag får hem ett nytt objektiv om det vänder. Tänkte be Cajsa att dra med mig ut någon dag och tvinga mig att trycka på avtryckaren. Sedan måste jag pilla i photoshop för att öva upp mig. Det blir mycket roligare när man kan finjustera bilderna som man vill efteråt.
Men förtillfället ska jag rikta uppmärksamheten på plugget.
Kommer bli relativt mycket plugg nu. Flera prov är på ingång medans allt sker i en hög hastighet.

Dock måste jag erkänna att mitt IV-val är något i särslag. Historia som sagt. Lektionerna, eller om man ens kan kalla dem för lektioner, är supersköna. Vi kommer dit, får lite information (som kanske går på en tre minuter) brukar oftast få göra en liten uppgift (kryssa in det alternativet vi tror är rätt och sedan går vi igenom) och om han inte här något mer att säga så får vi gå. Den lektionen ska ligga på över en timma. Så det brukar bli en aning dötid för mig och Ellen där på morgonen.
Superbra tillfälle att plugga på! (:
Så på torsdag ska dom om inte gjort ett prov göra prov och vi andra får sovmorgon. Sköntskönt!

Veckan ser förtillfället ut såhär;
Onsdag; Prov i Engelska , utvecklingssamtal
Torsdag: Svenskauppsats
Fredag: Servering på Culinaren
Helg
Måndag; Servering
Tisdag: Historia Prov samt Idrotts Prov

After all we done it's still running in your veins

Morsning i stugan!
Jag är hemma nu.
Det är långtråkigt.

Nejmen har varit full fart idag vilket uppskattas.
Började med att dammsuga här hemma vilket måste göras det med. Attans så tråkigt och svettigt det var. Städade också mitt rum. Eller städade och städade.. jag tog alla kläderna som låg på golvet och pulade ner dessa bland alla de andra kläderna oms jag gjort likadant med, i en påsliknande väska. Så nu ser man golvet. Smart och enkelt.. Ett tips bara. ;)
Men så vid elva stod jag nästa redo (bör jag säga att klockan inte alls var elva utan snarare fem över?) och det var bara att trampa iväg till stationen. Träffade slutligen Mathilda, Julia och Daniela. Var ett tag sedan så det var mysigt.
Vi traskade runt på stan och kollade i affärer och så. Inne på apoteket roffade vi åt oss nikotintuggummin (som inte innehåller nikotin då de var provsmakpåsar) och Strepsil som också var provgrejs. Gott! Mathilda och jag delade på en vitamindricka eller liknande. Så när vi vaknar imorgon så kommer vi ha superlångt hår och supersnygga naglar. Det gillar vi!
Men nu är jag hemma. Ska väl finputsa lite i rummet och packa. Sedan blir det att trampa ut till stallet och pilla på hästarna. Måste verkligen komma igång med ridningen nu! Kan inte bara såsa runt längre. Calle ska bli superfin!
Sedan så blir det hem till Ida och skrika till rocklåtar. Blir nog trevligt.
Söndag blir det strängnäs. Åker med Esben. Kommer att bli kul och uppmuntrande. Sedan nästa helg så är det ju vår krets men då blir det att fara till Uppsala istället. Får se hur det blir. Ida den klumpen ska ju ner till småland och gödas så jag blir ju själv hela lovet. (och bara för det innfaller loven samtidigt). Men det blir la bra.
Nu måste jag kila. Ciao!

day by day

Ännu en skolvecka har passerat för min del.. Imorgon är det sista lediga fredagen för denna termin. Nu får jag vänta fyra veckor innan måndagarna blir fria. Ska bli superskönt. Trots allt så är det bra att det blev placerat mitt i terminen för min del då det oftast är då som man är skoltrött och så.

Idag så blev alla provet avklarade. Det vill säga de prov som jag låg efter i. Matte och rotfrukter blev det idag. Men lite hjälp från Willy så klarar jag nog rotfruktsprovet. Matteprovet var supertufft! Och speciellt för mig. Läst in en hel månads matte på en vecka och nu köra prov så jag känner mig duktig. Haha. Var bara jag, Ellen och Terese som gjorde provet. Vi fick sitta i IV-stugan. x) HAHA! Men får la hoppas på minst ett G iallafall.
Tåget var försenat idag. En hel timme. Vi tog bussen. Alexander och hans kompis var superdryga. Att dom skulle på Skutt säger väl det mesta. ;) ptja..

Träffade sötis idag med. Mogen tjej. Hon hette Ögonfans och jag knut. Då sa hon att hon hette Axel och sedan började vi skratta hysteriskt. Småtjejer. *suck*
Blir kanske att fara över dit i helgen och klappa på min underbara Greger som är sjuuuk. :( Men jag kommer mest över för att få sjunga singstar. Som alla vet är jag ju superstjärna på det. Ren fakta.

Nej, blir fullt upp i morgon. Daniela sa att jag skulle komma över till Västerås imorgon och träffa utlänningarna som är med i deras lag. Jag har ju inte så mycket bättre för mig så vad hindrar mig? Dock måste jag hinna med att städa här hemma så att jag kan få skjuts till Ida senare på kvällen. Ska hinna med hästarna också men det löser sig.
Packar man och pysslar lite på morgonen så hinner man allt. Ska inte hoppa på tåget innan 11.20 så det är ju luuungt.

Nej, jag såg att pappa gömt lite godis i skafferiet så ska kika vad han köpt nu när han sover. Ciao!

det måste vara radion

Var en riktigt tung dag. Superhemskt att stiga upp ur sängen och jag låg en bra stund och tänkte ut en ursäkt som skulle få mig att få stanna hemma. Men insåg att jag var tvungen att ta mig ner till staden på egen hand om jag inte for in på morgonen. Lathunden tog över med andra ord. Så det blev bara att stiga upp och dra på sig lite kläder.
Skolan var kall. Kall, trist och tung. Nivet en sådandör dag som är riktigt genomdryg. Ingenting är kul och allt man vill är att krypa ner under ett varmt täcke och sluta ögonen. Men jag ljuger inte, skolan var iskall! Jag höll på att förfrysa mig flera gånger om! Detta gjorde mig varse om att jag måste inhandla ett par varmare skor och det gillas inte av min plånbok. Usch ja. Hemskt det där.
Men bussen var varm. Ganska iallafall..
Hemma hos Olofsson så var det varmt. C hade eldat en massa ljus och M hade fyllt på med ved. Tjugofyra grader kom vi upp tillmen på slutet skulle det inte skada om det kunde ha blivit ett par grader till.. Haha! Nu är det bestämt, M ska prata med Stig så nu håller vi tummarna. (: Ingen går säker längre så håll dörrarna låsta. Mjo..
For ut till stallet.. Jag c y k l a d e ut. Invigde vinterstalljackan idag. Jag älskar den. Och fy så stor den var. Kan ju ha femtiotre tröjor under för att fylla ut den. Men den var skön så det spelar ingen större roll. Skön och varm. Så nu får det komma snö...!
Fru T var redan ute och det var hennes ungar med. Fick ta över Calle och vi tragglade runt lite. Alltid bra att ha ett öga på sig då och då. Jag vat nu vad jag ska träna på tills nästa gång vi stöter på varandra. Men Calle har blivit snygg, inget snack om saken! Får man bara ge den lite mer tid så attans.. vet vem vad som kan ske..?! Härligt när det går frammåt kan jag ju påstå.
Men nu är jag hemma. Ska plugga på rotfrukter och potatis som jag ska ha prov på imorgon. Så det är lika bra att kila nu.
Ciao

.

Glad, lycka, leende, skratt.
Finns det bättre ord att beskriva det hela med?


it's a pain in my ass

Mitt humör är där nere *pekar emot golvet* och jag borde gå och gömma mig i ett hörn och dra något gammalt över mig.
Det är småsaker jag irriterar mig på och har gjort det i stort sett hela dagen.
Fast det är nu emot slutet som jag vill vrida nacken på allt jag ser.

Greger (min underbara moped) är död. Eller död och död, han strejkar. Men stackars pojke som fått stått ute i regn och rust långt ute på landet i flera dagar. Då skulle inte jag heller starta. Får se hur det blir med hela faderuttan. Skulle ju inte förvåna mig om det blir kaputt av alltihopa. Nivet, ekonomin är på topp denna månad. Jag äger 0.67 kronor på banken. Det svider må jag säga!
Sedan när jag kom hem så ringde far. Han suckade över mopeden på det sättet som bara han kan göra. Där var jag nära på att lägga på. Men så slår han till med att han fortfarande inte betalat Johanna. "Men jag blev ju osäker" sa han. Jo, men det har gått tre dagar sedan han dyrt och heligt lovade att betala. Påpekade att man kan ju höra av sig en aniiiing tidigare men då fräser han "Jo, men man kan ju fråga om jag har betalat". Där blev det plötsligt mitt fel. Så nu kommer J att hugga huvudet av mig! Får se får se.
Hunden sedan. Han är så grymt jobbig att jag övervägde att stoppa ner honom i stekpannan idag. Hur kan någon så liten vara så oerhört jobbig? Jag tror nog att jag hoppar över allt vad valpar heter framöver. Så att inget förhastat händer menar jag. -.- uhh!

Nehej, slutsatsen blir något liknande; Pengar gör en glad till viss del. Om inte annat blir livet en aning lättare och som Julia säger; allt är höstens fel!

new week new experience

Det är mndag idag som många nog redan klurat ut och måndagar betyder skola.
Jag kom upp ur sängen på tok försent så jag och moder var inte i bilen innan sju och tjugo över går bussen. Hann vi? Japp!
Doch var vi först hem till min fader för att hämta upp kockkläder som jag varken hade hunnit tvätta eller stryka så det fick gå som det ville. Men det var ingen mer än Willy som fick reda på mn hemlighet. Och mamma.. och Ellen då.. Haha.!
Vi bakade paj idag. Så nu har jag ätint min grönsaksportion för resten utav året. Kul idé!
Jag fick uppdraget att fixa fram en spenatpaj. Mindre gott som Willy påpekade vid bordet ett par timmar senare. Jag har även ätit broccolipaj samt ost och skinkpaj som inte innehöll skinka utan kassler. Ty skinka var tydligen dyrt.
Efter diverse uppdrag så blev det att bege sig hemmåt. Jag och Willy traskade emot bussen och jag kan ju påpeka att han är en lustigkurre. Kul kille!
Han erbjöd även skjuts som skulle gå i superfart gentemot bussen. Jag avböjde då jag tycker det är superskönt att åka buss eller tåg. Det är det jag nog saknar mest ifrån Västerås.
Moder kom och hämtade upp mig sedan och det slutade med att jag fick backa in bilen. Eller tja. Bilen rullade av 'egen kraft' och jag styrde samt bromsade när det blev en aning läskigt. Sedan tog det stopp och jag gjorde en såkallad fylleparkering. Kul grej!

Humle är allmänt jobbig och Ricki har stukat benen. Den äldre herren verkar även nu ha fått ont i magen. Dessa bekymmer. Man får väl vara en viking, eller?
Nehej, nu måste jag plöja igenom historian tills imorgon. Ciao!

Looong night

Jag vaknade nästan nyss.. Klockan var då halv ett!
Varför kan inte jag vakna relativt tidigt även om klockan inte ringt som en normal människa?
Nejnej, jag ska vakna på eftermiddagen om jag inte bli väckt. KUL! ><

Sjuk dröm inatt.. Men det var så himla mycket som hände så jag tar det bara i stora drag;
Började med att jag fick reda på att Calle var borta och att Tarja och några mer var ute och letade lite. Jag sa att jag skulle komma men jag gjorde någonting helt annat. Så nästa dag gick jag och Ellenor ut och letade. Traskade bort till en gård som jag brukarde rida förbi när jag var ute med Calle. Vi visste att han skulle stå där och sure, där stod han. Tydligen hade han fastnat med grimskaftet i marken och han drog och slet när han såg mig.Kom loss tillslut och sprang i full fart emot oss. Han var hungrig visste vi! Så fick jag med mig honom och plötsligt befann vi oss i en skola/butik.. Jag gick med Calle i korridorerna och skulle hämta saker i mitt skåp. Mathilda hjälpte mig att ta fram de böckerna jag skulle ha och när hon smällde igen skåpet så befann vi oss i någons stall.. Calle släppte jag i gången för att hämta ett par IKEApåsar. Tydligen lät det obehagligt för Calle pressade sig emot en vägg och frustade. Jag blev jättepaff och frågade Ellenor varför han gjorde så. Hon visste inte.
Men så hux flux befann vi oss på gårdsplan (vi är nu tillbaks vid den gård där Calle befann sig!) och väntade på att pappa och Stefan skulle komma med transporten och få hem oss. Men jag bestämde mig att rida hem och krockade nästan med mannen i paret som ägde gården. Han var ful och red ett supersnyggt varmblod i perfekt form. Men så kom pappa utan transport och Stefan i sin lastbil. Calle försvann då, vart vet jag inte. Men så fick vi alla reda på att det var fest längre in i skogen och det körde förbi en massa människor i hög fart och Stefan likaså. Pappa bad mig hoppa in så skulle han skjutsa mig till Julia. Hennes kattungar var i bilen och även paret som bodde på gården. Så kom jag till Julia som ttryckte in godis och frågade om jag hade choklad på mig. Jag ljög och sa att jag inte hade det! 
Sedan befann jag mig på gården igen med hon som ägde den. Vi stod och pratade om hästar på hennes veranda. Hon hade en haflinger. "Jag har tröttnat men jag ska nog fortsätta att hålla på tills hästarna försvinner" sa hon och då svarade jag "Men Tarja kanske är intresserad utav Haflingern!". (*vissel*) Sedan vaknade jag. 

Nu är det nog med drömmandet, hejdå! 

Be healthy

Jag ville såååå gärna ligga kvar i sängen idag. Jobbigt trött.
Är nog för att det bara blir mörkare och mörkare utomhus. Dock känns det en aning skrämmande att klockan för första gången ringer 5.55 varje morgon..! Tänk om det kommer fortsätta att vara så för resten av mitt liv. Hur får man inn sina sömntimmar då? Man måste ju gå och lägga sig hur tidigt som helst. Och på kvällarna kommer man ju ha fullt upp med annat. Typ laga mat, tvätta, stryka och allt annat som hör till. Nej, jag ska nog bo hemma tills jag fyller gammal!

Hur som, vi var nyttiga idag. Lagade olika rätter på bara grönsaker i stort sett.. Eller tja, det smög in sig en aning kött i min och Ellens rätt. Kassler ftw. (:
Squash, lök, tomat och en del kryddor gratinerat med ost uppe på. Gott? NEJ!
Fick även smaka på fyllda körsbärstomater, Greklands nationalmat (ni får kolla upp det själva. ;)), majs och annat som jag redan förträngt. Tur att det var lunch efter! Usch och fy vad obehagligt det var. Haha!

Nu är jag hemma. Blev tåg hem. Jag och Ellen pratade bh'ar så när vi skulle gå av tåget så stirrade en man på mig. Han satt ärligt talat och råstirrade på mig. Som om jag var en utomjordning. Obehagligt!
Så nu är jag hemma. Ska ta igen mig lite och sedan ikväll blir det nog att träffa Idlooooo den store. Mysig tjej!

Nej, nu fryser vi så ska krypa ner under filten i soffan. Ciao!

You make me belive

Rätt tung dag om man räknar in alla faktorer.

Åkte bil med Mathilda idag. Superskönt när det är såhär grått och tråkigt ute. Allt bra so far. När jag väl ställer mig i busskön så inser jag att jag glömt plånboken hemma. Använde ju en annan väska igår. Klurade lite med Mathilda och Julia men vi kom fram till att det bäst var om jag stack hem och hämtade kortet. För även om jag kunde åka på Julias så skulle jag inte komma hem sedan.
Ringde Ellen för att säga att jag inte skulle hinna med bussen och då sa Ellen att hon inte heller skulle hinna. Hon hade försovit sig. Hennes syster började senare (går samma linje/skola men sista året) så vi fick åka med henne. Men innan detta så fick jag stressa hem, hämta plånboken och sedan trampa för glatta livet till Ellen. Men hur som, vi hann! (:
Sista lektionen fick jag göra mitt prov. Hotell. Första provet i gymnasiet är nu avklarat. Jag som inte räknat med att göra prov idag eller något. Jag läste inte något igår heller. Utan pluggade bara på det en enda gång och skrev idag. o.o Var dock relativt enkelt och jag skrev på allt. Men jag vet redan nu att jag har minst ett fel och kommer få flera till antar jag. Men jag kan ju alltid skylla på att jag inte haft lika lång tid på mig som alla andra. (aa) haha! Men det blir la bra det.
Så nu har jag bara rotfrukter kvar nästa vecka sedan så är jag ikapp.
Matteprov om en vecka också. Spännande!

Hästen blev tydligen vaccinerad idag också. Har så himla mycket att göra att jag inte hänger med i svängarna längre. Haha!
Jag har inte ridit på superlänge nu känns det som! Men jag har inte haft tid mer än att åka ut, se att hästarna lever, ge mat och klappa lite på dem. Mer finns det inte tid för. Men de dagar man har tid så är man helt slut eller så är det dåligt väder. Men förhoppningsvis så ska jag få mer tid nu när jag är igång med skolan och kan lägga upp tiden på ett bättre sätt. Nu har det baar blivit att plugga hela kvällarna.
Nej, nu har Simpson börjat så jag ska kila. Ciao!