Be healthy

Jag ville såååå gärna ligga kvar i sängen idag. Jobbigt trött.
Är nog för att det bara blir mörkare och mörkare utomhus. Dock känns det en aning skrämmande att klockan för första gången ringer 5.55 varje morgon..! Tänk om det kommer fortsätta att vara så för resten av mitt liv. Hur får man inn sina sömntimmar då? Man måste ju gå och lägga sig hur tidigt som helst. Och på kvällarna kommer man ju ha fullt upp med annat. Typ laga mat, tvätta, stryka och allt annat som hör till. Nej, jag ska nog bo hemma tills jag fyller gammal!

Hur som, vi var nyttiga idag. Lagade olika rätter på bara grönsaker i stort sett.. Eller tja, det smög in sig en aning kött i min och Ellens rätt. Kassler ftw. (:
Squash, lök, tomat och en del kryddor gratinerat med ost uppe på. Gott? NEJ!
Fick även smaka på fyllda körsbärstomater, Greklands nationalmat (ni får kolla upp det själva. ;)), majs och annat som jag redan förträngt. Tur att det var lunch efter! Usch och fy vad obehagligt det var. Haha!

Nu är jag hemma. Blev tåg hem. Jag och Ellen pratade bh'ar så när vi skulle gå av tåget så stirrade en man på mig. Han satt ärligt talat och råstirrade på mig. Som om jag var en utomjordning. Obehagligt!
Så nu är jag hemma. Ska ta igen mig lite och sedan ikväll blir det nog att träffa Idlooooo den store. Mysig tjej!

Nej, nu fryser vi så ska krypa ner under filten i soffan. Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback