day by day

Ännu en skolvecka har passerat för min del.. Imorgon är det sista lediga fredagen för denna termin. Nu får jag vänta fyra veckor innan måndagarna blir fria. Ska bli superskönt. Trots allt så är det bra att det blev placerat mitt i terminen för min del då det oftast är då som man är skoltrött och så.

Idag så blev alla provet avklarade. Det vill säga de prov som jag låg efter i. Matte och rotfrukter blev det idag. Men lite hjälp från Willy så klarar jag nog rotfruktsprovet. Matteprovet var supertufft! Och speciellt för mig. Läst in en hel månads matte på en vecka och nu köra prov så jag känner mig duktig. Haha. Var bara jag, Ellen och Terese som gjorde provet. Vi fick sitta i IV-stugan. x) HAHA! Men får la hoppas på minst ett G iallafall.
Tåget var försenat idag. En hel timme. Vi tog bussen. Alexander och hans kompis var superdryga. Att dom skulle på Skutt säger väl det mesta. ;) ptja..

Träffade sötis idag med. Mogen tjej. Hon hette Ögonfans och jag knut. Då sa hon att hon hette Axel och sedan började vi skratta hysteriskt. Småtjejer. *suck*
Blir kanske att fara över dit i helgen och klappa på min underbara Greger som är sjuuuk. :( Men jag kommer mest över för att få sjunga singstar. Som alla vet är jag ju superstjärna på det. Ren fakta.

Nej, blir fullt upp i morgon. Daniela sa att jag skulle komma över till Västerås imorgon och träffa utlänningarna som är med i deras lag. Jag har ju inte så mycket bättre för mig så vad hindrar mig? Dock måste jag hinna med att städa här hemma så att jag kan få skjuts till Ida senare på kvällen. Ska hinna med hästarna också men det löser sig.
Packar man och pysslar lite på morgonen så hinner man allt. Ska inte hoppa på tåget innan 11.20 så det är ju luuungt.

Nej, jag såg att pappa gömt lite godis i skafferiet så ska kika vad han köpt nu när han sover. Ciao!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback