det måste vara radion

Var en riktigt tung dag. Superhemskt att stiga upp ur sängen och jag låg en bra stund och tänkte ut en ursäkt som skulle få mig att få stanna hemma. Men insåg att jag var tvungen att ta mig ner till staden på egen hand om jag inte for in på morgonen. Lathunden tog över med andra ord. Så det blev bara att stiga upp och dra på sig lite kläder.
Skolan var kall. Kall, trist och tung. Nivet en sådandör dag som är riktigt genomdryg. Ingenting är kul och allt man vill är att krypa ner under ett varmt täcke och sluta ögonen. Men jag ljuger inte, skolan var iskall! Jag höll på att förfrysa mig flera gånger om! Detta gjorde mig varse om att jag måste inhandla ett par varmare skor och det gillas inte av min plånbok. Usch ja. Hemskt det där.
Men bussen var varm. Ganska iallafall..
Hemma hos Olofsson så var det varmt. C hade eldat en massa ljus och M hade fyllt på med ved. Tjugofyra grader kom vi upp tillmen på slutet skulle det inte skada om det kunde ha blivit ett par grader till.. Haha! Nu är det bestämt, M ska prata med Stig så nu håller vi tummarna. (: Ingen går säker längre så håll dörrarna låsta. Mjo..
For ut till stallet.. Jag c y k l a d e ut. Invigde vinterstalljackan idag. Jag älskar den. Och fy så stor den var. Kan ju ha femtiotre tröjor under för att fylla ut den. Men den var skön så det spelar ingen större roll. Skön och varm. Så nu får det komma snö...!
Fru T var redan ute och det var hennes ungar med. Fick ta över Calle och vi tragglade runt lite. Alltid bra att ha ett öga på sig då och då. Jag vat nu vad jag ska träna på tills nästa gång vi stöter på varandra. Men Calle har blivit snygg, inget snack om saken! Får man bara ge den lite mer tid så attans.. vet vem vad som kan ske..?! Härligt när det går frammåt kan jag ju påstå.
Men nu är jag hemma. Ska plugga på rotfrukter och potatis som jag ska ha prov på imorgon. Så det är lika bra att kila nu.
Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback