hot cityroad

Nu är det kväller och jag är slut i mina fötter!
Vid halv nio så gick tåget ifrån Arboga. Blev proppfullt så det stod människor överallt. Dock så snodde vi åt oss sittplatser. Traskade runt i Stockholm några timmar och så. Men jag är på tok för snål (eller så vill jag kunna leva tills man får mera pengar, se det hur ni vill!) så det blev i stort sett ingenting. Fick dock med mig en collegetröja, en sjal (sådnär som alla fjortis har som kostar över hundralappen. Indiska skänkte bort sina för sextio spänn!) och så peeling till ansiktet. Nöjd är jag i alla fall. Ligger på trehundraåttio kronor nu och får allt klara mig tills nästa månad. Attans. Får nog planera in ett farfarbesök. Nej usch så jag säger! Haha.

Nu är jag hemma och trött. Ska ta en dusch senare och sedan får vi la se vad kvällen bjuder på. Har fyllt fruktskålen så jag kommer klara mig. Vet inte om kiwisarna är riktigt mogna men det lär jag ju få reda på. Finns även annat gott. Mums!

Måste dammsuga imorgon också. Avtalet för att jag skulle få pengar till sthlm så jag får la se till och fixa det då. Men det går ju snabbt. Om jag hinner så ska jag nog sno till mig Calle imorgon och sedan kanske Tarja vill ställa upp och skälla.. eller tvärtom, jag får skälla. (:
Idag blev det bara att tampas med en helmysko pannlampa, fyra tunga hinkar och mockaskor till hagen. Men det gick det med, alla hästar stod vid staketet så tummen upp för det! (y)

Nehej, nu ska jag kila. Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback