if you love me, won't you let me go

Seg dag men energifylld hund.

Cyklade hem till moder. Det var kallt, blåsigt och tröttsamt. Det värsta är ju att när man kommit igenom hela stan så ska man upp för den eländiga backen som är drygare än drygast. Sist men inte minst så kommer ännu en backe man ska uppför. Kul. Jag älskart!
Humle hade sönder grinden som skiljer vardagsrum och hallen åt. Mysig hund.
Jag stod och lagade mat och stängde då in hundarna i vardagsrummet. Humle är ju så passa jobbig och påig att man får psykbryt. Sedan helt plötsligt hörde jag ett brak och sedan så kommer Humle glad i hågen och kollar vad jag pysslar med.

Usk möte idag i alla fall. Gick igenom lite saker till helgen och så. Kollade igenom spökrundan och vart spökena ska stå.
Kul tyckte jag och skrattade av lycka. Nejmen om jag bestämmer mig för att vara med så skulle jag få ta hand om femkampen och de andra lekarna uppe vid ridhuset och så. Men men, vi får la se hure blir.
Sedan den femtonde november ska jag iväg till Sala och gå på kurs. Dusk (har jag för mig att det förkorras) annordnar föreläsningar, femkamp och lite annat. Ska bli trevligt. Om inte annat får man ju nytta av det med SSG senare (:

Men nu ska jag kila.
Greger är frisk och kry nu igen btw. Bara det att hjälmen inte är hemma. Uh!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback