Looong night

Jag vaknade nästan nyss.. Klockan var då halv ett!
Varför kan inte jag vakna relativt tidigt även om klockan inte ringt som en normal människa?
Nejnej, jag ska vakna på eftermiddagen om jag inte bli väckt. KUL! ><

Sjuk dröm inatt.. Men det var så himla mycket som hände så jag tar det bara i stora drag;
Började med att jag fick reda på att Calle var borta och att Tarja och några mer var ute och letade lite. Jag sa att jag skulle komma men jag gjorde någonting helt annat. Så nästa dag gick jag och Ellenor ut och letade. Traskade bort till en gård som jag brukarde rida förbi när jag var ute med Calle. Vi visste att han skulle stå där och sure, där stod han. Tydligen hade han fastnat med grimskaftet i marken och han drog och slet när han såg mig.Kom loss tillslut och sprang i full fart emot oss. Han var hungrig visste vi! Så fick jag med mig honom och plötsligt befann vi oss i en skola/butik.. Jag gick med Calle i korridorerna och skulle hämta saker i mitt skåp. Mathilda hjälpte mig att ta fram de böckerna jag skulle ha och när hon smällde igen skåpet så befann vi oss i någons stall.. Calle släppte jag i gången för att hämta ett par IKEApåsar. Tydligen lät det obehagligt för Calle pressade sig emot en vägg och frustade. Jag blev jättepaff och frågade Ellenor varför han gjorde så. Hon visste inte.
Men så hux flux befann vi oss på gårdsplan (vi är nu tillbaks vid den gård där Calle befann sig!) och väntade på att pappa och Stefan skulle komma med transporten och få hem oss. Men jag bestämde mig att rida hem och krockade nästan med mannen i paret som ägde gården. Han var ful och red ett supersnyggt varmblod i perfekt form. Men så kom pappa utan transport och Stefan i sin lastbil. Calle försvann då, vart vet jag inte. Men så fick vi alla reda på att det var fest längre in i skogen och det körde förbi en massa människor i hög fart och Stefan likaså. Pappa bad mig hoppa in så skulle han skjutsa mig till Julia. Hennes kattungar var i bilen och även paret som bodde på gården. Så kom jag till Julia som ttryckte in godis och frågade om jag hade choklad på mig. Jag ljög och sa att jag inte hade det! 
Sedan befann jag mig på gården igen med hon som ägde den. Vi stod och pratade om hästar på hennes veranda. Hon hade en haflinger. "Jag har tröttnat men jag ska nog fortsätta att hålla på tills hästarna försvinner" sa hon och då svarade jag "Men Tarja kanske är intresserad utav Haflingern!". (*vissel*) Sedan vaknade jag. 

Nu är det nog med drömmandet, hejdå! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback