16/9 Tisdag

Hemskt.. Riktigt, riktigt jobbigt!
Har väl inte hänt speciellt mycket sedan senaste uppdateringen så har väl inte alls så mycket att berätta.
Inte mer än att humöret är i botten.
Skolan är verkligen skit och jag vill absolut inte gå dit mera. Allt känns bara så himla fel!
Stannade inte kvar idag utan efter Arbetsmiljön så tog jag bussen in till centralen där jag satt och väntade på att få åka hem. Jag ringde mamma och fy vad jag grät. Allt känns bara så hopplöst! Just för tillfället så kan jag inte sätta ord på hur jag känner.
Jag tänker ge upp drömmen. Hårt men sant. Varje dag så känns alternativet att stanna kvar i sängen så grymt mycket bättre än att sätta sig på tåget till skolan. Jag ger upp, erkänner mig slagen. Menmen, förhoppningsvis går inte världen under.
Mamma ska komma förbi när hon slutat så ska vill kolla och ringa runt och så vidare. Men just nu tänker jag gå en linje med någon jag känner, oavsett vad det än blir! Jag struntar i vilken linje, om det blir fel så har jag nästa år på mig eller så läser jag vidare på högskola. Men hur jag än gör så kommer det att lösa sig, så orolig är jag inte!
Just nu så lutar det åt Köping (jag som smutskastade Köping för ett halvår sedan. Haha) och Eeeellen. Hotell och Restaurang får många lovord att vara en rolig linje och det är väl det jag är ute efter just nu. Att jag är oduglig i köket spelar ingen roll. Om inte annat så blir jag bartender. (; haha!
Nej, nu ska jag ta och hitta på något roligare som kanske piggar upp humöret.
Ciao!

Kommentarer
Julia säger:

Du behöver inte ge upp din dröm, du kan ju gå högskola också (: Och vem vet kanske får du en ny dröm!

2008-09-16 | 16:58:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback