21/9 Söndag

Helmysig kväll igår. (:
For ut till Mathilda på landet där Julia också var. Blev en kväll med chokladdoppade bananer och marshmallows. Julia och jag provade även på att doppa chips i choklad. Det passade inte alls mina smaklökar. Men banan+choklad är något i särslag! Mums. (: haha!
Efter Jackass 2.5 (som var en aning annorlunda) for jag och Greger hem i mörkret. Småläskigt men störthäftigt när jag väl kom ut ur skogen. Riktig älvdimma.
Nog om trams.
Gick upp tidigt idag, Söndag, och har spenderat i stort sett hela dagen bland hästar. Blev utsedd som Ungdomssektionens fotograf. Superkul. (: Ni lär se en drös med hästbiler här framöver alltså. Mohaha!
Vi annordnade hoppning idag. Det blir lite smådrygt att stå där med när man väl räknar ut hur mycket man tjänat in till kassan så är det värt det. Dock får vi ju inget själva men kan man bidraga till Ars så känns det helt okej ändå. Jag vet ju själv hur det kändes för min del när jag var yngre och red där. Fy så kul man hade och jag ser gärna till att nästa generation får uppleva samma sak.
Neje, nu vart jag på tok för nördig.
Jag ska äta godis, duscha och sedan sätta mig med matten och plugga järnet. Måste plugga massor. Prov på hela kapitlet om två veckor. Hua!

Nu ska jag leta med ficklampa i alla vrår efter ett Nikkor 70-300 VR objektiv. bara så ni vet menar jag. Ciao!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback