2/9 Tisdag

Skuula idag då, liksom alla andra dagar i guess..
Försov mig en aning. Drog mig upp ur den underbart sköna sängen tjugo i sju och Mathilda samt Ellenor skulle komma sju. Lyckat! Men jag hann.. nästan. Dom gick i förväg. Vi träffade Anna på vägen också. Hon och jag var supertrötta på tåget. Ni vill inte ens veta..!
Hade första graflektionen idag. Superkul! (: Fick trixa med våra skissmappar. Först måla och vika på papper för att sedan scanna in dom och leka lite i PS. Jag måste medge att CS3 är mer.. stilrent på något sätt. Lättare att hitta!
Hur som, det var väl det roliga på dagen i guess.

Just precis så ringde det på dörren.. Var IFK södra av alla människor. Så nu har jag beställt frallor för vinter+vår så humöret steg en aning. Trodde aldrig att dom skulle komma och fråga. Ni ska bara veta hur gott det är att tidigt på morgonen cykla till stallet i snön, mysa med hästarna för att sedan komma hem, fixa varm oboy och äta en fralla framför en film eller tven. Myyyysiiigt!

Men åter till uppdate.
Huvudet gör uppror, precis som den gjort alla dagar i en hel vecka nu efter att jag kommit hem från skolan. Attans! Men imorgon blir det att göra en synundersökning så då lär jag ju se om synen försämrats sedan förra gången vilket jag är ganska säker på. Men ska bli spännande att se hur mycket. Hoppas att jag får linser direkt imorgon så att jag kan få komma tillbaks till verkligheten och göra saker igen. Den senaste veckan har spenderats hemma efter skolan.
Idag avbokade jag USKmötet, bokis och att fara ut till stallet för att fotografera nu när det är fint väder osv. Illa!
Nej, nu ska jag krypa ner i soffan och tycka synd om mig själv. Ser fram emot imorgon samt vintern nu. (:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback