3/9 Onsdag

Ingen skola idag inte.
När jag vaknade imorse så mådde jag allt annat än bra. Magen värkte, huvudet var tungt och näsan på G att bli täppt. Så att fara till skolan och leka trevlig precis hela dagen kändes inte peppande. Så jag ställde om klockan och kröp ner under täcket för att direkt somna om. Underbart!
Nu har dock det hela vänt. Just nu är jag bara.. trött. Jag tänker inte hitta på något idag (vad jag vet just nu) förutom att mysa i soffan med en kopp choklad. Att vara sådär trevlig och glad dagarna i ända tar kål på mig! Man ska tydligen ge andra ett positivt intryck och med det så menar dom att man ska vara glad, trevlig och prata på om sig själv precis hela tiden. Man ska fråga andra en massa saker, pressa fram samtalsämnen och ha ett intressant liv. Ni förstår att jag har det svårt hah? >< Prata det kan jag, men inte om saker som andra vill höra. Jag skulle kunna sitta och prata på om möbler, filmer och andra smått knasiga saker. Och när man kommer till en ny stad så känner man ju ingen så skvaller är inget hett samtalsämne än för dom som gått i skola i Västerås och känner folk i staden.
Sedan när man sitter tyst och enbart lyssnar så får man en känsla av att man blir idiotförklarad. Attans! Menmen, lär väl bli bättre med tiden när man lär känna folk samt hittar saker att prata om.
Måste bara tillägga att jag och Nina är grymmast på lektionerna. (; haha!

Okej, idag.. Skolen verkar skina ute så jag kanske ger mig ut till stallet och tar med mig kameran. Men det händer väl inte på den närmsta timmen. Annars så blir det bara optikern idag.. (:

Uppdaterar säkerligen ikväll..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback