8/9 Måndag

Just för tillfället är jag pepp!
Har kollat almenackan och fixat lite och inser nu att om jag bara lägger manken till så kommer jag klara mig. Hästar, träning och annat. Nu ska jag bara se till att ta mig upp till badet och boka in mig så att planderna kommer igång. Här får man inte vara lat inte. Haha. Nejmen någon måtta får det vara på lateriet. Jag tänkte prova nu i höst iallafall så får vi se hur det hela slutar. (:

Lång sovmorgon idag då.. Just ja, för dom som bor i Västerås.. -.- Jag fick allt hoppa på tåget tjugo över nio och sitta över en timma på stationen. Men idag var det lika bra det. Kom på när jag låste dörren imorse att jag helt glömt av mediedagboken. Så det blev att skriva i min väntan.
Dagen har i stort sett bara flytit förbi. Jag börjar bli ganska pepp på mediekunskapen trots allt. På ett sätt är det ganska lockande att se hur media har ett sådan stor makt i samhället och hur det kunde bli så. Ska även bli intressant med att se vad vi kommer få för uppgifter i ämnet. Blir väl som han sa; gå ut och fråga ut en tobaksförsäljare om hela hans liv.
Matten kan jag ju inte säga är som en tung sten på min axel. Superenkelt! Alla ska göra ett par övningstal som finns i boken och sedan får man välja om man vill göra A och B eller B och C. Jag gjorde A, B och C innan de andra ens var klara med B-talen. Tänk att jag kunde bli så himla smart. (; haha! Kul, hysteriskt roligt!
Carina, som vi har i både Engelska OCH Svenska, kommer jag få pskykbryt på . >< Hur kan en människa vara så himla jobbig genom att bara vara sig själv? Fy! Tänk er att sitta och lyssna på en röst som aldrig byter tonläge, krulligt råttfärgat hår som far runt stup i kvarten och ett riktigt hemskt uttal i låt säga.. en timma. Vi får inte gå fem-tio minuter tidigare för att hinna med sista tåget (inte för min del dock men finns andra i klassen som har tåg som inte går allt för ofta) och motiveringen lyder; men då missar ni ju saker och kommer hamna efter. Visst så kan det säkert vara. Men vad missar man när man får sitta i en halvtimma och träna på att vara bra och dåliga lyssnare till ett ämne som man disskuterat i den halvtimman om och om igen? Fy vilken jobbig tant.
Menmen, jag lär ju överleva. Trots allt så kom jag helskinad från Margits lektioner som jag stått ut med i fyra år.

Nej, nu blir det sängen!

Veckan i detta läge;
Tisdag; Nada
Onsdag; Linser, Hästar
Torsdag; Nada
Fredag; Hästar
Lördag; Biiiio med Lindkvist;Örebro
Söndag; Nada
Ser ut som en intressant vecka jag har framför mig. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback