cold times

Morgon nu. Bror sa att han skulle sova här men han stack runt ett skulle jag tippa. Mogen kille!
Jag är inte trött just nu! Överpepp så jag skulle kunna sjunga. Men det tänker jag inte för jag vill ha försterrutorna hela. (:
Menmen. Far tyckte nyss att vi skulle fara till skinngubben och kolla efter en jacka åt mig. Jag kan nog allt manupilera den mannen! Tog lång tid denna gång. Tror han stålsätter sig lite. Nejmen han måste inse att varken jag eller mamma har råd att slänga ut över fem hundra spänn på en jacka. >< Det är trots allt han som sitter på stålarna. ;) haha!
Fy vad egocentrisk jag låter. o.o Men så är det inte. Men jag vill gärna slippa frysa ihjäl när jag cyklar till stationen endast iförd en tjocktröja eller en förliten väst som knappt värmer. Fyy!
Får se vad det blir.
Ikväll blir det att träffa en del av tjejerna hemma hos Masiel. Blir tydligen bara jag, M, Anna och Ellenor men vad gör det. Kul kommer det bli. Anna lovade att hon skulle pilla med mitt hår innan. Kanon! (y)

Kvällen igår? HAHA! Eller tja, natten kanske är ett bättre ord. Jag och Henrietta levde livet genom att sitta och försöka knäcka Harpan tre gånger i rad. Den lilla fuskaren klarade det tillslut. Då ville jag inte längre vara med och gick för att sova istället. Attans. Så vet ni vad jag ska göra nu? Jo, spela harpan!
Beroendeframkallande spel må jag påstå!

Kommentarer
Riley säger:

FYRA gånger i rad! FYRA!

2008-09-27 | 19:49:45
Bloggadress: http://leavingfargo.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback