arrival to earth

Det är ganska sjukt, hittade två låtar som jag helt glömt bort igår. Lyckan blev som gjord eller hur man nu säger. Men saken är, det är två låtar ifrån en film. Transformers ni vet. Gulligt!
Ska se om jag kan hitta något att slänga in så ni kan få höra.

Annars idag så sov jag länge och det var superskönt! Halv tolv gav jag upp och kilade upp. Så bestämde jag och papa oss frö att fara in till västerås för att kolla efter ett nytt batteri till min moped. Farsgubben är ju så himla envis och tror att det är batteriet det är fel på. Men varför skulle det vara det liksom? Autokicken fungerar och ah, äh!
Men för att komma in i garaget och skruva loss batteriet så var vi tvugna att pilla fram garagenyckeln. Och jag får tummen upp för den hade jag tappat utanför dörren. Och för er som vet så har vi en trall med springor i. Ptja, resten kan ni ju räkna ut själva. Saken är ju den också att själva trallen är bredare än plankorna som sitter runtom. Det tog sin lilla tid att få upp den.
Väl inne i garaget så ger sig pappa med sin åsikt att det är batteriet det är fel på. Så nu ska vi bara ragga en bil med krok och putta upp Greger på en kärra. Måste hinnan nu innan garantin går ut. Snåljåpar är vad vi är!
Men vi for till Köping i alla fall. Handlade lite mat och hälsade på farmor som körde med samma gamla fråga; "När ska ni ha barn då?" Lite komiskt är det ju när hon tio minuter senare frågar samma sak igen.

Snart blir det väl stallet. Ska se om jag kan hinna med lite träning idag också. Himla länge sedan nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback