just another paradise

Det har varit ett kanon dygn. Så himla.. ah.. nästan perfekt alltså.
Började med att Mathilda och jag knallade upp på stan. Hämtade ut mina linser (1780 SPÄNN! Rena rånet. Ska stämma dom!) och sedan så dumpade hon mig på stationen. Träffade upp Tarja och slutligen hela gänget. Bussresa till terminalen i Sthlm. Vänta där i någon timma, kliva ombord på båten och vänta ytterligare lite mera för att få tillgång till hytterna. Det som var bra här var att vi fick fel hytter. (Hoppas ingen ansvarig läser detta. Dock tror jag att den risken är ganska liten) Hade bokat B-hytter men vi fick finfina A-hytter. Bra misstag. Tummen upp!
Jag och Maria gjorde oss hemma direkt. Jag klämde foten under sängen och redan då kände jag på mig att ah, det här är en bra dag! Kände mig som mig själv, härlig känsla!
Så ptja.. vi gjorde en himla massa. Sjöng, dansade, spelade, handlade och allt annat som hör till när man tuffar runt på en båt. Har säkerligen tusentals olika bra citat ifrån kvällen men inget jag kommer på just nu.
Jag och Maria kom nog i säng runt två, efter att jag spanat in en halvnaken HÅRIG man, letat efter en karta över åland, och pratat om fjortisar. Maria har så mycket att lära. Ska nog bli hennes mentor här i livet. Haha.
Vi blev väckta av brutala knackningar vid sju vilket vi inte blev så glada över. Så vi somnade om och kilade inte upp fören efter åtta. Även det är för tidigt.
Men ptja, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Kan nämna att havet är något som jag tycker är så himla underbart. Märktigt och härligt. Skulle mer är gärna kunna tänka mig jobba på en båt. Dock inte en kryssningsbåt (skulle få psykbryt över alla människor!) utan något mer.. smutsigt.
Har dock inte någon speciell blogglust (vilket ni kanske märkt på inlägget. Rörigt och inget spännande alls) så det kommer antagligen komma allt eftersom. Tänkte också skicka in bilder i detta inlägg men den tanken ger jag upp.
Usch. Bara att en viss person är så tråkig så dog allt mitt humör på ett kick. Jag är inte social!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback