better then ever

Gårdagen.. Ja hur ska man beskriva gårdagen? Högljudd!
Åkte hem till min bror Matthias och hans familj efter trippen till Köping, jag var först på plats. Varför är jag inte förvånad? Hur som, syster, bror, mamma, Kent, Jocke, Dixie och Ida kom tillslut och vi käkade samt snackade skit. Mycket trevligt. Sedan kom bomben.
Min kära (tjocka) mor agerade jultomte vilket fick Nea till en panikattack. Hon skrek, grinade, bet och slogs om vartannat. Men när julklapparna kom fram så var inte skäggiga damen så läskig längre.
Julklappar i massor plockades fram och ungarna blev som vilda. Var jag sådär när jag var liten? Mysigt var det hur som helst.
Sedan var surgubbarna trötta så vi for hem. Fick snart ett sms ifrån bror att han var besviken över att vi åkt så tidigt, stackarn. Så jag, Maria och Mårten for ut igen och utklassade (inte..) bror, Malin och Ida på diverse spel. Vid ett kom vår beställda taxi, for hem till Mårten och sedan vidare till en snubbe vars namn jag nog glömt. Han fick den briljanta idén att ta med hans säng, vända upp och ner på denna och åka ner för Teknikbacken. Vi vägrade och traskade iväg med sopsäckar och flyttkartonger. Jag var dock den enda som var bra nog och kom ner för hela backen.
Jobbigt att gå upp dock. Då var nog klockan runt fyra, jag och Maria vandrade hemåt. Vid fem satt vi och åt potatisgratäng med mamma och vid sex så sov vi som stockar allihopa.

Nu ska jag fixa lite grejer (äta godis!) och sedan natta hästarna i stallet. Nästa grej på dagordningen blir att cykla hem till Tarja (i motvind och snöstorm) och passa skitungarna. Sedan ska jag, på morgonen, cykla samma vända och kasta ut kräken. Sen ska jag sova i sju år!

Konstigt nog har dessa dagar inte gått snett. Jag är förvånad!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback