hold me closer

Den här dagen har inte varit rolig!
Har knappt sovit inatt och dom stunder jag har gjort det så har det inte varit någon djup sömn. Jag var en aning trött imorse! Dog nästan på bussen.
Hade tid hos Christer idag med, inga roliga beslut kunde tas. Jag har ju den förbaskade håltimman på måndagar nästa termin. Tänkte att det kanske går att kasta in matte B där men nejdå! Ska jag läsa Matte B så blir det på samma tattartider som förra gången. Det vill säga måndag morgon och fredag eftermiddag. Never! Inte när jag slutar halv ett på fredagar!

Annars så har jag mått illa idag, eller inte hela dagen men det har kommit och gått. Däremot var det svårt att få på sig kläder imorse. Nästan så jag ville gå naken. Men det är inte så trevligt kanske. Hoppas det går över till imorgon för det här är verkligen inte roligt!

Imorgon ja.. Förhoppningsvis så är det Köping som gäller på kvällen. Myyys hemma hos Sabina tror jag nog att vi sa. Chilla sönder är det som gäller. Nejmen det ska bli skönt, kika på film och moffa onyttigt kan jag tänka mig. Tummen upp.

Kan passa på att nämna att jag är totalt värdelös på kortspel.
Dessutom skulle jag kunna strypa en person. No names för då kommer jag bli mördad. Blondiner.. jisses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback