someone should tell you

Liksom alla andra dagar har det gått segt. Man tycker ju att man borde vant sig men icke, här går allt lika långsamt som vanligt. Hände inte alls något roligt i skolan, inte så mycket mer än att jag och A pratade.. hela dagen.

Jag kan bocka av - att se ut som ett gult rymdmonster från min göra lista! Var somsagt och hälsade på farfar idag, som skulle ha blivit opererad idag. Vi kikade in i rum nitton men den säng som han legat i vad bäddad och tom. Så meddelade en sköterska att han fått byta rum och när vi går dig så sitter det en röd fin lapp på dörren. Vi fick då sätta på oss fina gula kappliknande saker. Ni vet sådana som kirurger har, öppna i ryggen. Dock var våra knallgula och med fina, lite mörkare gula ränder på. Vackrare kunde man inte bli! Så blev det att sprita händer och hela köret.
Rummet hade också som en sluss där vi fick sätta på oss dessa rockar, tvätta händer och allt det där. Mucho spännande. Sen mitt i allt så kommer sköterskan in och monterar upp en blodpåse. Woho tänkte jag. Dock var det en ganska häftig känsla, en himla massa blod i en påse. Tänk om man stack hål på den. Huuu!

Väl hemma så bakade jag. Tror nog att det blev mitt första lyckade bak!
Blev tillslut Snoddar eller vad de hette. Chokladrutor annars. Tummen upp!

Nu ska det bli en bok och sedan sova.
Imorgon är det praktik för min del. Klockan nio börjar jag, räcker väl med att jag går fem i nio här ifrån? haha.

Kommentarer
Daniella säger:

HAHA du är liten sjuk :P

Vart har du APU ?

<3

2009-02-06 | 14:44:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback