just because I'm losing doesn't mean I'm lost

Perfekt day, typ.
Danne höll på att ta livet av oss, Ida skrek, Det var kul.
Det är en skräckblandad förtjusning att sladda med bilar. Men eftersom jag åkt ner i diket med mor ett par gånger så är det mer läskigt än roligt numer. Eller.. det beror nog också på vem som kör. Är det halt ute, mamma bakom ratten och man sladdar till så kan man nästan räkna med att fara iväg vart som helst. Men sitter någon som typ Kent, som kört rally och proffsat sig så är det bara kul och jag kan skratta hur länge som helst.
Höll på att döda mig själv idag med. Drog på mig vinterskorna men hade aldrig tid att knyta så jag stoppade in snörena i skorna. En ögla är som gjord att fastna i. Dock så hann jag aldrig ner till marken som tur var. Lucky me eller så.

Anna ringde nyss.
Fick äran att rida Millie på tisdag. Eller jag fick välja, bara tattarhästar och så Millie. Valet var ganska självklart.
Det är ganska bra att vara populär, får rida ridskolehästar gratis och utan att göra något för det. Hah! Kanon. (y)

Ikväll annars så är det sagt att det ska vara möte så vi får la se. Nu när det är nytt år så kör vi igång ordentligt. Värvar medlemar, startar upp aktiviteter osv. Jag känner på mig att detta kommer bli ett bra år, definitivt. Om inte annat så kommer det bidra med en massa erfarenhet.

Sista gången man såg Johannes på ett bra tag idag med. DET var sorligt. Började ju nästan böla. Attans! Charmarn' lämnar oss. Elak kille snabela.

Nya planer; Jag hoppar på T's bil och far till stallet. 'Ta med badskum' stod det.
Till er som inte vet; jag fick badskum i julklapp av T så vi får la se vad detta slutar med. Attans.
Jag överlåter mina saker till välgörenhet, sedan vill jag ha Coldplay som spelar på min begraving!
CiAO!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback