din mamma är så ...

Det har dagen bestått av, 'din mamma' skämt. Willy har legat på hela dagen och det går inte att sitta och deppa när han är igång. Himla energisk kille!
Jag däremot har gått som ett spöke idag. Hur trött som helst. Ellen ringde och väckte mig imorse, fast jag sa att jag var vaken. Skulle ha försovit mig så tummen upp till Ellen.
Historia som lektion nummer ett och vår lärare kastade fram ett liiiitet prov som varken jag eller Ellen hade pluggat på. När vi öppnar arket så ligger det ett papper däri och på detta papper finns fyra frågor. Fyra ynka frågor. Vi båda hade kommit dit utan penna och satt som två fån. (Dock kunde jag två frågor men har man inget att skriva med så) Så vi sa att vi skulle hämta pennor i skåpet och kilade iväg. Ingemar tyckte det var en superbra idé. Idiot. Vi kollade i boken när vi var vid skåpen. Så upp igen och skriva lite på alla de fyra frågorna. Tummen upp. Ingen har fått ig i klassen. Ännu bättre!

Kompletterade fisk idag med. Beskriva en förbaskad gös. Hur värt? Hatar systemet med att man måste (!) ha alla rätt på g-frågor för att kunna tillgodose sig vg- och mvg-frågorna. Skönt att slippa tanten till september!
Bara matten kvar nu sedan är proven över för denna gång. Betygen sätts imorgon.
VG-MVG i hotell.

Sov hela vägen hem på bussen och hemma blev det varm choklad.
Sprungit nästan 3 km i spöregn idag. Inte kul!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback