hurtful

Dagen har gått relativt smidigt.
Jag och Tarja mötte en häst ute i hagen som var lerig hel. Kul att folk inte tänker längre än näsan räcker. "Men jag frågade Emilia igår" - är det inte helt självklart att man inte släpper ut en nyduschad häst i en lerig hage samma dag som man ska tävla? Dessutom så regnade det. Tarja spenderade de 45 minutrarna som vi hade lagt till en ritt i skogen så han skulle lugna sig lite, till att borsta honom torr efter andra duschen. Så himla onödigt!
Jag hjälpte småbarnen vid framridningen tills det var min tur att ta över Calle ifrån Tarja. Allt gick kanon och han var rätt så lugn ändå med tanke på hur han annars kan bli.
Helt plötsligt så hamnar han på framknäna, jag fram på halsen och gör en kullerbytta över hans huvud. Landar på skärmen till hjälmen och sedan så dunsar resten av kroppen ner i gruset. När jag tittar upp så står Calle och ser på mig som om jag vore dum i huvudet. Knashäst!
Han var inte skadad det minsta så det blev bara att sitta upp när jag samlat mig lite och hoppa fram.
Väl inne på banan så blev det stopp på de tre första hindrena och jag blev utesluten. Men jag kan ta åt mig lite för dessa fel då jag var helt skakis efter avsittningen.
Men vi fick hoppa om hela banan utom tävlan och då gick det som på räls. Tarja sa sedan att vi skulle hoppa 60 eftersom det gick så bra andra rundan. Så det gjorde vi. Blev bara ett stopp på andra hindret. Svängen var himla knasig så jag är helnöjd ändå!
Nu när jag har fått vila lite och slappna  av så känner jag hur det spänner på vänstra sidan av ryggraden. Håller tummarna för att det inte är något. Shit happends.

Kommentarer
Ida säger:

fast jag for nog inte av. snarare omkull. i trappan. utan häst.

2009-06-08 | 15:35:50
Bloggadress: http://tobehappy.blogg.se/
Ida säger:

det har vi.

2009-06-08 | 20:19:55
Bloggadress: http://tobehappy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback