How can you save me, when you can't save yourself?

Gaah. Imorgon vid den här tiden så är jag verkligen inte hemma. Läskigt!

Försov mig lite imorse. Eller egentligen inte.
Någon grym huvudvärk. Skönt att lägga sig på soffan efter stallet tänkte jag. Nej, vi passade på att ta ett SSG möte istället. Lika bra ändå. Så med dundrade huvudvärk begav jag, Linda och Amanda oss hem till Tarja.
Sen hemma så blev det sängen med historia böckerna direkt. Inte kul. Jag läste igenom det mesta men på morgonen så tänkte jag att nej, lika bra att plugga och göra provet senare. För första gången fick jag frånvaro från historian. Tummen ner.
Men sen så somnade jag om och hade tydligen inte alls ställt om klockan. Så vaknade vi nio, slog på en film och väntade tills det blev dags att gå upp. Går ju ingen buss förens tjugofem över elva.
Väl på stationen skulle jag köpa biljett. Det gick ikke! Kort ogiltigt - köp avbrutet. Jaha tänkte jag och kilade över till bussen istället. Sen provade jag när jag var åter i Arboga men det ville sig inte det heller. Så jag gick till banken för att kolla om kortet var trasigt eller så men jag kunde ta ut pengar så det var inga problem. Ner till automaten igen och prova om det gick men nej. Så jag fick aldrig ut några biljetter.
Hur kul är det på en skala?
Blir att prova imorgon igen med Ida och går det inte då så slår jag någon. Hårt.
Men nu ska jag kila och peta ut linserna som faktiskt skött sig ordentligt. Sedan blir det upp relativt tidigt imorgon och hoppa in i duschen samt fixa med det sista.
Sängen kallar.

Önska oss lycka till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback