mer jag vill ha mer, jag vill äga allt jag ser

tjugotvånollfem är klockan denna onsdagskväll.

Provet imorse gick ganska så kanon. Skrev på allt och det kändes ganska hyfsat trots att jag glömt allt hemma. Dock på bussen till skolan imorse så insåg jag att jag hade haft mitt hrblock med mig hem då hotellen följde med. Det får stå för dagens idioti. Vi var fem stycken som skrev, alla andra var för upptagna. Dock dök fru Lina och Therese upp lite senare. Skolkisar är vi hela bunten. Svenska, matte, engelska och sist data.
Det som är värt att nämna är väl egentligen bara engelskan. Vi gjorde en knut. En knut på ett snöre. Så kul har vi. Nejmen det var himla svårt. Nej, det är inte svårt att knyta en knut på ett snöre. Men saken var ju den att alla vi som var där fick hålla i ett snöre i vardera hand och vi bildade på så sätt ett långt 'snöre'. Mellan E och A så var det ett långt snöre och på den skulle vi få en knut, helt utan att släppa våra snören. Vi slog rekordet på tjugo minuter, hur bäst är man inte? Rekordet låg på 45 min och vi tog det på runt tjugo. Tummen upp.

Hann med tjugo över tvåbussen idag. Ovanligt.
Hoppade med Calle idag. Över all förväntan. Hästen är dyyr!
Någon har köpt med kaffe med chokladsmak (jag tänker inte ens prova att stava det där c ordet som det egentligen heter!) och jag har varit skeptisk. Men idag tog nyfikenheten över och jag var bara tvungen att blanda till mig en kopp. Det var varken gott eller äckligt. Dock måste jag påstå att det inte föll mig i smaken.
Nästa gång testar vi det där citrongrejset. Måste vara som te ungefär. Fast i kaffeliknande tillstånd. Tyskland slutar aldrig förvåna.

Nu blir det sängen med historiaboken. Godnatt.





 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback