tingeling .

Jag måste bara få tillåta mig själv att fnissa lite när jag tänker på min nya header. Den är bra ful. Å andra sidan har den aldrig varit tilltalande men nu är det ju botten. Anledningen till detta är dock att jag väntar på tvättmaskinen och blev oerhört rastlös när far min gick till sängen. Har ingen att prata med, musiken skär i öronen och jag är grymt trött efter denna dag. Hujedamig.
Så jag tog en random bild, skickade in text och laddade upp. Fulare kan det inte bli. Min tanke var att kanske fräscha upp lite nu när våren är påväg. Men så slog tanken mig att jag inte har några bilder. Jag är så oerhört lat när det kommer till just det, fotograferingen. Der är verkligen superkul, när man väl kommit ut.
Så jag ska ta mitt pick och pack för att gå ut, någondag. Någon villig att följa med? Modegeeken Cajsa kanske kan ta ett stopp från symaskinen och joina. Vem vet?
Nu så ska jag ta och fixa kläderna tills imorgon, dela upp bilderna och skicka till ridskolan. Kanske de kan lägga ut bilderna denna gång, om de vet vad hästarna heter vill säga. De bilder jag tog ifrån polluxhoppningen har ännu inte kommit upp, det var ett tag sedan nu, och orsaken är bara den att de inte vet vilka ryttarna är. Jag är ganska trött på folket däruppe nu. Ta och byt ut stenåldersmänniskorna tack! Eller ge dem åtminstonde en startlista så att de kan räkna ut vem som hoppar vad.

Nu, tvättmaskinen och sedan säng!


Kommentarer
Ida säger:

heter det inte "turn it off" ?

2009-03-20 | 16:24:03
Bloggadress: http://tobehappy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback