hit me baby one more time

Jag har haft noll koll på min kropp idag. Började redan på bussen. Längst bak så är det som ett trappsteg (alltså allra längst bak vid den lååånga raden) och där snubblade jag givetvis och satte mig ner inte allt för graciöst. Folk vände sig och tittade eftersom både Ellen och Jenny vek sig av skratt.
Sedan på skolan har jag gått in i utstickande saker, ledstången i trapporna och i stolar. Helt sjukt!
Fick i alla fall göra om de frågor jag hade fel på på köttprovet, även den enda fråga jag var tvungen att komplettera på hygien med. Så nu är det ur vägen vilket känns bra.
Annars så har dagen helt sjukt seg. Har inte hunnit med någonting känns det som. Tar igen mig fråg igår när jag flängde runt överallt!
Fick två gamla na-prov i matte som jag ska plugga på också. Insåg idag att det är mindre än en vecka kvar och jag ska hinna med att plugga igenom det mesta utav boken. Lycka till Emilia! Måste jag påpeka att jag är ganska trött på den där skolan och vissa lärare som sinkar eleverna? Uhu!

Calle och jag blev osams idag. Egentligen en helt värdelös sak också.
Vi fastnade på skänkelvikning för vänster skänkel. Det går superfint i skritt men när det kom till traven så vet jag inte vad han pysslade med. Tog höger för att se om han inte förstod vad jag menade när vi gick över till trav (vi har gjort det förut..). Fick påminna honom lite över vad jag ville och sedan gick det kanon. Så tog vi vänster igen men tror ni att han flyttade? Nej, istället går han kvar på samma spår, skjuter ut bogen så mycket han kan och förböjer halsen som en pingvin.
När jag sedan gick på och korrigerade så for huvudet upp och han sprang på som ett ånglok. Jag blev ganska frustrerad tillslut.
Men när man kör i skritt om och om igen och det tar tvärnit i trav så är det ju någon som inte är klar i huvudet! Speciellt inte heller när han går superfint i höger. Så när mitt humör blev ganska jättedåligt så var det lika bra att sitta av och ge upp. Vet hur det slutar ändå och det är ganska så onödigt.
Nej, någon som har frimärken att sälja?

Nu sitter jag föresten och velar över om jag ska köpa te eller inte. Dagens i-lands..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback