the reason why I'm king of my castle

Jag borde verkligen inte blogga just nu så varför jag gör det vet jag sjuttsingen inte.
Ville nog mest berätta att jag kan det mesta om Norrköpings turism vid det här laget. Har pluggat nästan i ett steck nu sedan jag uppdaterade bloggen sist.
Men runt sju så tröttnade jag rejält så jag kilade ut till stallet en sväng. Red gjorde jag också. I mjukisbyxor och converse. Sporrar på, inte så behagligt. Dessa åkte av ganska snart. Behövdes visserligen inte heller.
Som inte många vet (för det är inte många som läser min blogg!) så blev jag och Calle riktigt osams förra passet, han vända bort huvudet när jag skulle tränsa idag. Huga!
Men så körde vi igång och det måste ju vara så att man måste få ha ett nedslag för att kunna gå framåt igen. Trots att Harry sprang som en tok då och då så brydde sig inte Calle ett dugg. Inte heller när Amanda och Plutten for förbi läskigt nära. Han gjorde precis vad jag bad honom. Hoppade snett och lyssnade hurtigt på skänkeln (kan man sätta in ordet hurtigt där? jag gjorde det i alla fall!). Dock så lät jag bli skänkelvikning i trav, lika bra att ta det en annan dag tycker jag.
Så tummen upp för min snygging.

Nu är det verkligen sängen!
Resten av hotellarbetet gör jag klart imorgon.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback