movietime

Åkte snålskjuts med Maggisch hem idag. Tummen upp för sådant.
Men jag tänkte mest berätta vad jag kikade på för film igår. Eller filmer.
Fick hem Fjorton suger och det ledde till att jag blev sjukt sugen på sommaren. Fy vad härligt med sommarkvällar. Hur som, sedan började jag kika på Fucking Åmål och det ledde till att jag gick runt hela morgonen idag och pratade som dem. Typ som de gör i Linköping. Inte okej!
Höll på att dö när killarna jämförde mobiler. Dom hade antenner!! Sedan fanns den hederliga Nokia 3310 med. Snake liksom. Tummen upp för det!

Denna dag har på tal om ingenting varit ganska sjuk. Började med tåget då. Sedan när jag och Maggisch skulle checka in flertalet gästerfanns de inte med? Internetbokningarna var som bortblåsta och de hade till och med ringt för att kolla om bokningarna hade gjorts och de fanns absolut med (enligt de olika bokningssajterna alltså).
Jag fick dessutom springa som en dåre med en doftspray och spraya igenom ett par rum. Plötsligt kommer en gäst ner och säger att han inte kan bo i ett rum för att det stinker. En annan gäst kommer ner och säger att det dunkar i hela rummet vilket det också gör på rummet ovanför honom.
I svitenfungerar inte lamporna och vi hade när vi gick av våra pass så fanns det bara ett rent och ledigt rum kvar.

Btw, mina fötter dunkar så ska kila till sängen där jag lär slockna direkt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback