oh yeah, you're gone

Vem kommer på idén att göra ett tvprogram och Ullared?
Hur som så skulle jag också vilja spendera 50 tusen där. Det om något var ju ganska sjukt. Hennes man och tändvätskan var inteheller så pjåkig. En halv flaska tändvätska på tre-fyra kolbitar. Det brann i alla fall.

Men nu idag är det tisdag och jag sitter fortfarande hemma i linne och underkläder. Bra jobbat tänkter ni men så är verkligen inte fallet, jag ska till praktiken idag. Men jag börjar inte fören klockan tre idag så det är tummen upp. Dock skulle jag ha varit i Köping nu om jag skulle ha kommit i tid eftersom bussen går 13.oo eller 14.5o och det tar runt tjugo minuter att åka. Så oj, jag kom visst några minuter sent idag, missade bussen.

Men nu ska jag ta och fixa iordning mig och pilla lite.
Trött redan nu, hur kommer det bli ikväll då? Pappa kommer och hämtar mig vid nio, usch!
Hoppas på god hotellmat dock.


Nej, mitt hår är inte så rött som det ser ut..


Kommentarer
Riley säger:

HAHA! Första gången jag och mamma satt och tittade på en realityserie! Man måste ju se vad för ofog det är man bor granne med liksom. Och vi skämdes! Skämdes över att vara tvungen att säga "På vägen till Ullared" när folk frågar var Broaryd ligger, och skämdes över att våra dialekter är så snarlika. Iaf mammas, kom vi på. Ännu värre är det att vi ska dit vid löning. Host.

2009-11-03 | 16:40:12
Bloggadress: http://leavingfargo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback