shutdown

Det blir inget. Nada. Lite tråkigt sådär faktiskt men det kommer ju fler tillfällen.
Försökte dock få ihop några till att kolla på film men nejdå, pojkvänner borde utrotas.. typ.
Så kvällen spenderas med pappa istället, lite mysigt ändå. Det blir inte så himla mycket tid med honom eftersom han jobbar så pass mycket. Man hinner se honom vid matbordet och sedan jopbbar han igen tills lamporna släcks.
Så idag ska jag ut och köra lite bil, sedan ska vi käka ute någonstans och avsluta med att besöka kyrkogården. Lite småkusligt sådär men det blir la bra. Ser alltid så himla fint ut när man åker förbi och alla ljus är tända såhär på allahelgonahelgen.

Hoppas ni får en bra kväll, det ska jag ha i alla fall. Mys framför tven senare.

keep your love lockdown

Jag mår som en kratta just nu. Är trött, fryser och magen är i uppror, jag mår illa.
Får se om jag tar mig till kusin ikväll. Skulle vara grymt kul men det är bara hoppas att kroppen håller med.
Tills dess att jag vet kan ni får underhålla er med att lyssna på denna;


baby, keep in mind that i always going love you

Råkade snubbla över några filmklipp såhär i tristessen på natten..
Ni får helt enkelt vrida på era söta huvuden.






sorry, you can't have me

Dagens to do? Ehm.. Ingenting faktiskt. Det känns lite konstigt eftersom jag har haft tider att passa i stort sett hela lovet. Jag har, även om det inte verkat så, haft fullt upp. Men idag så händer det nog ingenting vad jag vet. Stallet men det går ju nästan på rutin och är onödigt att nämna.
Men jag får se om jag far hem till kusin idag eller imorgon. Beror på när och om pappa bestämt sig för att sätta ljus på graven. Så jag får återkomma till det.
Om inte annat så ber jag far skjutsa mig till Rockhammar på lördag kväll och så får vi ta det därifrån sen. Jag är pepp hur som helst. Får träffa kusins kille för första gången också. Det om något kommer att bli spännande!
Nej, nu ska jag ta och ock äta kombinerad frukost/lunch. Eller ah, får se vad det nu blir.


build it up

Sådärja. Dagens måsten avklarade idag med. Kanon.
Mötet på ridskolan gick la bra. Behövde inte stanna hela tiden och det tror jag nästan att jag är glad över. Men jag vet på ett hum vad jag ska göra. Först och främst ska jag skapa en ny hemsida och ladda över bilder dit som sedan ska kopplas samman med ridskolans hemsida. Sedan blir det lite mer pyssel och sådär men detta ska nog bli kanon. Får sätta mig så snart som möjligt och knepa ihop någonting. Känner jag mig rätt så kommer jag sitta ikväll redan. haha.
Men nu ska jag kila ner och bygga på brännan. Så otroligt skönt att ligga där i värmen och drömma sig bort. Men nej, ord ska bli till handling. Ciao!


make you crazy

Ingen rolig dag idag. Blev ganska sent igår, eller ja, sent eftersom jag var sjukt trött. Annrs var det ganska tidigt jämfört mot vad jag har gått och lagt mig. Men hur som helst. Blev sent upp ifrån sängen och direkt till soffan. Tummen upp för det.
Har gått och gjort absolut ingenting hela dagen vilket innebar att jag fick lite bråttom nu. Har precis dammsugit hela lägenheten,. eller ja förutom trappen. Värdelöst. Ska snart hoppa i ordentliga kläder och sedan fara upp till ridskolan. Denna gång är det en möte för hemsidan och sådär. Kanon. Hoppas vi löser det på ett smidigt sätt.
Nej, nu ska jag kika om det finns något att stoppa i magen. Superhungrig.

om jag alltid vänder om

Sådär. Nu är dagens måsten avklarade. Kanon!
Jag städade mitt rum idag faktiskt. Det var inte roligt..! Det blev ordentligt idag. Till och med min garderob blev lite uppffiad så nu får jag in massor av saker där. Det är kanon.
Men jag är inte riktigt klar, ligger några saker på sängen fortfarande men det tar jag innan jag behöver använda sängen.
Blev tajm till att fara ut till stallet. Himla mycket stall dessa dagar. Dock inte mig emot.
Funderade först på att låta Calle stå för jag var lat, men sedan så tänkte jag på att om han inte tränas så kommer allt gå himla mycket seeegare innan det blir ridning på riktigt. Så jag tog mig en tur uppsuttet faktiskt. Man kan ju variera så tränar man olika muskler på olika sätt. Kanonbra!
Dock fick han något tokspel och hoppade som en känguru. Innan jag visste ordet av det så for det två eller tre rådjur över vägen. Knäpphäst, sådana har vi ju sett massor.
Sedan var det ju några barn som lekte i en grushög, något läskigare har han inte sett på länge! Men det gick bra. Passade på att böja igenom honom lite och han protesterade inte det minsta. Så allt sm allt gick det kanonbra!

For upp till ridskolan så snart jag var färdig. Finns nog inte så mycket att säga. Jag måste i alla fall kika igenom Kalle Ankas jul. Hur nu det kommer sig är att vi ska tydligen ha ett nummer i julshowen och temat är just Kalle Ankas jul.. Eller heter den så? Jag har glömt. Attans! Hjälp uppskattas!

anything like me

Jag är så himla trött! Kan bero på att jag inte somnar fören låångt efter tolv, men är det lov så är det? Och det finns filmer som måste ses. Dock kom jag inte upp ifrån sängen innan tolv. Det är nästan inte okej.
Så idag tänker jag inte göra alls mycket. Blir att ta det lungt ett par timmar innan det blir stallet. Och efter stallet så blir det ridskolan och usk möte.
Mitt största bekymmer idag blir vad jag ska äta och när jag ska åka. Ibland är bekymren överväldigande. Usch.

Dagens:


it's never easy

Idag mår jag nästan bra. Bara nästan. Nästäppan har släppt till viss del och halsen börjar ge sig en aning. Så jag är på god väg. Sådant tycker jag om!

Stallet nästan hela dagen. For ut vid ett och pysslade med Calle. Blev en riktig genomgång med borsten då han var lerig överallt. Och när han är lerig överallt och man drar med borsten så blir han grå och vägrar bli brun igen. Så det blir till fusket med vatten och svamp. Men han blev ren, åtsminstonde såg han ren ut. Attans.
Tömkörde också och det gick faktiskt bättre än förväntat.Trodde han skulle hålla på och fåna sig om när vi är ute annars men icke. Han gick på så snällt så, tror nog att han tänkte ganska bra så han hade inte tid att busa.
Passade på att lägga in några travsteg också. Kan vara bra att börja träna lite smått med det från marken och låta ha muskla sig mer innan man gör det uppsuttet.
Volt samt ställning satt ordentligt så jag är inte annat än nöjd, det gick kanon.
Får vara noga med att hålla rumpan varm för han var rejält stel, men det kan jag ju förstå. Först få världens smäll och sedan stå och göra ingenting i en månad, då skulle inte jag heller vara i tipptopp. Men det är massage och träning som gäller.

Tarja kom ut sedan så nu har vi fått ner stolp till mer än halva hagen. Har kvar biten som går över berget nu bara. Kuuuul! Får se hur vi löser det.
Mer stolpning på torsdag.

Imorgon är det USK möte och på torsdag så ska jag upp och prata om hemsida och bilder till ARS. Tummen upp!

use somebody

Pust! Har varit ett himla håll igång här på kvällen.
Har äntligen fått upp bilderna från KM på hemsidan och det har mejlats så ledningarna nästan smälter. Tre stycken pratar med mig samtidigt och 'beställer' medans jag sitter och kollar igenom och delar upp bilder. Mitt i allt så skickar Alex ett sms och frågar om jag är klar med svenskan. Jag har inte haft en tanke på den förbaskade svenskan alls trots att den skulle ha varit inne i fredags. Attans!
Men nu är alla bilder skickade och de som inte bestämt sig för vilka de vill ha ännu ska höra av sig snart. Så då blir det mera. Fast kul är det. Folk vill ha mina bilder och de kan tänka sig att betala för dessa. Synd bara att jag är för mesig för att ta betalt. Vem vill köpa mina bilder liksom?
Kul dock. Nästan så jag sitter här och fånler. Sluta!

Nu blir det te och macka i soffan. Mums!

pushin' me away

Jag börjar må bättre.. äntligen! Nu är det bara halsen det hänger på och det lär jag väl få dras med ett bra tag i guess.
Igår fick jag dock så tråkigt att jag for upp till ridskolan anyway. Tråkigt nog så missade jag hela LB:1'an som då var för ponnier. Skulle ha varit kul att kikat på. Men det var ju sviinkallt som sagt så det gjorde väl inte så himla mycket ändå. Jag stod vid framridningen under LB:2'an och jisses vilka snygga hästar det finns. Till råga på allt så kom Asplund och Chicago, det kan vi kalla en snygg häst! Hingst dessutom så han hade ju rätta temperamentet också. Skulle kunna kapa en arm för den hästen.
Magnusson vann dock klassen och hon hade inte en ful häst hon heller. Usch, tänk om man hade liiite mer pengar.
Tog debut-turen med Calle igår med. Fy vilken härlig känsla det var att sitta i sadeln igen! Konstigt nog så höll han sig någorlunda lugn, det var bara ett par tafatta försök med huvudet på vägen hem. Men han är antagligen för klen än så länge. Det lär komma nu när vi kommer igång och han får upp musklerna igen. Sedan kommer köldknäpparna snart. Ouuups!

Imorgon blir det stolpning till vinterhagen. Inte kul!



Sofia Asplund och Chicago L


how you remind me

Idag är ingen bra dag. Inte ens på en smula..!
Vaknade upp med ett dunkande huvud, en tjock hals och pirr i hela kroppen. Så dagen har mestadels spenderats i sängen med en film men också framför tven. Nu har energin börjat återvända en aning och all denna vila har lett till att jag vill klättra på väggarna. Dock är jag sjukt trött och orkar inte göra någonting så jag struntar i det där med väggarna.
Men snart så ska jag och far iväg till affären. Jag vägrade att åka själv och det gjorde han med. Så nu måste vi åka båda två bara för det. Helkasst väder men ska bli könt att få komma ut en sväng trots allt.

Så kvällen blir lugn, taggar för nästa helg istället.

del dos

Jag som alltid har åsikter om det mesta vet inte alls vad jag ska skriva om. Det står helt stilla i huvdet. Eller nej, men jag kan inte formulera mig i alla de tusen grejer som dyker upp. Hur man motargumenterar det och får fram vad jag vill och så vidare. Helt värdelöst.

Fick skjuts till stallet i alla fall. Tarja var lika trött som jag, bra team!

livet tar vad livet ger

Värdelös fredag jag kommer ha.
Har som jag alltid gör, skjutit upp allting vilket innebär att jag har ganska mycket att göra ikväll. Det är inte okej.
Dessutom måste jag hinna med att åka ut till stallet, hur ska det gå ihop? Attans bananer!
Så det är lika bra att göra klart det jag håller på mig och sedan sätta mig så fort jag kan med svenskan. Snart blir det mörkt också. Det här är inte min dag.

Dock fick vi köra rugby på idrotten. Det var ganska okej. Jag är värdelös på att hoppa hopprep i alla fall har jag kommit fram till.
Nej, nu blir det annat för annars hinner jag ingenting.


we just don't really know

Så himla skönt att få komma hemifrån, bort ifrån tystnaden.
Fick reda på att svenskan ska vara klar tills imorgon, himla kul. Det innebär att jag ska skriva två och en halv loggar som vardera ligger på 400 ord. Dessutom har jag ingen aning om vart jag lagt boken. Plus detta så ska jag ha skrivit en argumentation om ett valfritt ämne. Skojar ni med mig eller? Har till morgondagens midnatt på mig. Yeah, lycka till liksom. Blir att spendera dagen framför datorn imorgon då.

Efter skolan cyklade (!) jag hem till mamma i motvind då jag hade min engelskabok här och jag hoppade på att svenskaboken skulle ligga här med men icke. Sedan orkade jag bara inte sätta mig på cykeln och fara hem så nu väntar jag på att pappa ska sluta och hämta upp mig.
Så jag har aktiverat Humle som har mer energi än en loppa. Uh!

I'm sorry bby

i'll be bulletproof

Det är dagar likt dessa man bara vill kypa ner under täcket och sova bort hela dagen. Vakna upp till en annan dag.
Men nu ska vi inte vara så himla negativa. Jag lever fortfarande och det är väl ändå det som räknas? Det sägs ju att motgångar stärker en och jisses vad stark jag kommer vara. Allt blir också så himla mycket enklare om man väljer att undvika groparna så även om allt inte är på topp så kan man alltid försöka. Och är man envis så är man.
Imorgon blir det skola och jag får ta det därifrån. Nu ska det gå uppåt tills det tar stopp igen, förhoppningsvis om ett riiiktigt lång tid.
Tills dess så kan svinet gärna få bli skjuten, jag är nog den som skulle bry mig minst.

BearbetaBearbetaBearbeta.


ångest

Varför går det inte bara att förtränga allt? Varför går det inte att radera de bilder som enträget dyker upp, alla känslor man kände och skräcken som grep tag i en? Varför måste man finna sig i att leva med mardrömmar och ständig rädsla? Varför just jag?
Man känner sig så himla liten, äcklad och betydelselös. När man inte kan lita på någon eller knappt vågar lämnas ensam med någon så känns allt bara så himla hopplöst. Kommer det någonsin att kännas bra? När blir det min tur att få känna mig säker och trygg?
Jag försöker intala mig själv att det går över, att jag bara inbillar mig smärtan. Men när det redan passerat flertal år känns den tanken långt borta ändå. Oavsett hur mycket jag än vill.
Minnen rivs upp på nytt och jag kan inte hjälpa det. Bilder som aldrig försvinner, ord som aldrig bleknar.
Det är hemskt hur en person kan förstöra en människa.
Hyperventilation

underbar <3

Ge mig tid - Nordman


let's the music play

Jag har trots allt varit duktig idag. Om man bortser från att jag försov mig. Men jag har någon att beskylla.
Har cyklat till affären, märk ordet cyklat! Sedan har jag gått ut med soporna, plockat in i diskmaskinen och satt igång en tvättmaskin. Det är en himla massa vuxenpoäng till mig..!
Jag ska dessutom laga mat ikväll för far ska ha möte så det blir ännu fler poäng.
Men nu är det soffan och sedan stallet som gäller.


If you dont shoot it, how am I supposed to hold it

Så sjukt skönt att sova idag. Riktigt skönt för en gång skull.
Vid elva så blev det stallet. Dock var ingen bonde där så vi kunde inte hämta stolp vilket innebar att vi sloig ner de två som vi hade kvar. Sedan var det slut och vi lullade bara runt ett tag. Dock hann vi fara till Granngården och beställa himla mycket saker. Så förhoppningsvis blir det till att börja ordentligt till helgen och nästa vecka. Blir breda band trots allt.
Vi ville inte ha 4 cm för att de fladdrar så pass i vinden. Men tydligen så skulle bet bli bra om man höll efter den speciella spännare så vi får la prova. Man måste ändå byta ut dessa ganska snart eftersom de blir så missfärgade.
Men nu är jag hemma och får se vad dagen har att erbjuda. Om inte annat blir det en bra film i sängen, alltid välkommet.

yesterday is far away

Blev snabba svängar igår.
Ann ringde vid sju och sa att jag skulle vara klar inom en timma för hon och Daniella skulle hämta upp mig. På den timman gick jag ifrån att ha en oversize tröja och leggings med håret i en knut till att vara nyduschad och fullt påklädd. Dessutom gå till Vasahallen där dom väntade på mig. Det om något är bra jobbat. Till och med pappa påpekade att jag var himla snabb.
Men hem till Ann kom vi. Så himla kul och annorlunda kväll måste jag medge. Allt som hände orkar jag definitivt inte ta upp här men kan säga att det blev en lyckad kväll. En mycket lyckad kväll!
Kom inte i säng fören runt halv två eller något sådant så jag är lagom sliten nu. Men hallå, det är söndag så idag är det okej att gå runt och göra precis ingenting.
Dessutom så är jag ledig imorgon. Eller jag säger att jag är ledig eftersom jag bara har natur och den räknas inte. Så himla skönt när jag tagit bort matten. Varannan måndag har vi ju inte svenska och några veckor framöver så har vi ingen företagsekonomi heller för all praktik så det lämnar naturen ensam. Syyynd.
Nej, nu ska jag ta och kila ut till vardagsrummet. Höre hur min bakfulle far prasslade med en påse, lika bra att kika!

you'r always on my mind

Igår blev det en kväll i soffan med lite ostbågar. Dock är jag lite besviken på det sistnämnda. Var superlänge sedan jag åt ostbågar men vad jag vill minnas så var de alltid så stora och tjocka. Mest luft i princip. Men nu är det små och smala, alltså inte alls lika goda! Finns bara ett fåtal som nästan kommer upp i den storleken men inte många. Det är inte okej!
Kom sent i säng och sent upp ifrån den med. Men ack så skönt. Pappa är på jobbet nu också så har haft hela morgonen för mig själv. Lite mysigt faktiskt.
Ikväll så kommer det över lite folk så jag tänker vara hemmifrån så mycket jag kan. När pappa och hans kompisar plockar fram alkoholen så är de en aning högljudda. Haha.
Så blir eventuellt att umgås med Ellenor, Anna och Julia ikväll.. Tummen upp.

Men nu ska jag kila för rasthagen utanför stallet måste byggas klart. Himla jobbigt!

he's a real hero

Ännu mer värdelös dag kan jag ju lätt påstå!
Började med en ganska så okej företagsekonomi faktiskt. Men efter det så pannkaka av allt.
Lång håltimma och efter det skulle vi ha haft svenska, eller de som inte var klara med boken skulle ha svenska. Så vi satt där, ingen kom och tillslut gick vi. SÅ var det engelska, helt värdelös lektion. Efter detta så var det naturkunskap. Och idag innebar det P R O V . Och om ni läste mitt förra inlägg så blev det inte så mycket plugg allt igår, dvs inget alls. Så jag och Daniella gick dit ändå för får vi IG så finns det omprov. Haha. Tummen upp.

Insåg idag också att jag hade cykeln på stationen eftersom jag fick skjuts hem av far igår. Imorse var det tänkt att jag skulle gå men tror ni att jag hinner det eller? Nej, så latheten tog tag i mig och jag åkte moped. Dock kom nästa problem. Både cykel och moped på station. När jag sedan har så himla lata kompisar (?) så fick man ingen hjälp därifrån heller. Så nu sitter jag här och väntar på min far som ska skjutsa mig till staden så vi kan hämta cykeln.

Inget Sabooojna idag heller. Så jäkla värdelöst. Ska ut till stallet och fixa, suuug get typ.

don't bring flower

Nu är det ganska svårt att skriva, varför kommer ni förstå lite senare..

Pratade med Christer idag. Tog bort matten vilket han tyckte var klokt med tanke på hur myckt det är i alla andra kurser. Så jag ska antagligen läsa den i trean istället. Men jag vill ha engelska B då med men vi får se hur jag väljer. Sedan har jag, Sabina och Daniella poppat musik i en volvo. Vi fick skjuts hem till Daniella av deras kompisar för hon skulle hämta några böcker. Ganska spännande..
Gjorde företagsorov idag med. Gick faktiskt helt okej. Kunde mer än jag trodde, verkligen! Men så får vi se vad resultatet blir.
Efter detta så for jag, D och S hem till S och dumpade våra saker innan vi drog vidare till Willys. Köpte hårfärg och lite andra grejer. Sedan hem till S igen och färga hår. Jag fick lite mörkare och liiite rödare. Sabina däremot blev pepp på min färg så hon färgade underhåret i den färgen och så blont överhår. Blev faktiskt supersnyggt.
Sedan så fick jag nya naglar. Dock är dessa för långa fortfarande så ska ta mig till att fixa detta ikväll.
Synd bara att jag inte har vitt nagellack för nu har jag målat hela nageln och det är inte det snyggaste. Menmen.

Imorgon sover jag hos Sabina. Tummen upp..


your love was all I ever had

Ska jag vara helt ärlig så har jag precis lyckats häva i mig ett helt paket Dextro eller vad de nu heter. Energitabletter som egentligen bara innehåller kemikalier och socker. Men värt att prova. Har varit så sjukt trött att jag var påväg att somna i bilen när jag for ut till stallet. Nej, jag orkade inte ta mig ut själv och då är man trött!
Annars har jag inte gjort ett dugg idag. Så himla värdelöst. Två lektioner.
Skulle egentligen plugga på företagsekonomin men jag orkar verkligen inte. Glömde pärmen i skolan till råga på allt och i den pärmen satt ALLA mina annteckningar. Aldrig att jag skriver om dom! Glöm. Men Alex påminnde mig om att vår gråhårige lärare sagt att om vi skriver ig på detta och g på nästa så får vi i alla fall g. Så jag tänker strunta i och plugga. Ig ändå så varför anstänga sig? Man kanske råkar förbränna en och annan kalori i sitt hårslitande och det är det definitivt inte värt!

Sen på fredag är det naturprov och det kommer gå lika illa där. Ekologi och istid, vem bryr sig egentligen? Inte jag det är då en sak som är himla säker!
Och så ska allt med svenskan vara inlämnat på fredag. Fyra läsloggar, 400 ord vardera och jag har gjort en. Första delen av engelskan skulle ha varit inlämnad idag också, tror ni att jag ens kikat på uppgiften? Nehejdå!
Jag är så sämst just nu. Himla jobbigt!

Imorgon ska jag dock till Christer och ta bort min matte. Jag hinner verkligen inte och när man inte förstår ett dyft så blir det inte kul. Kanske att jag väljer det till trean istället. Hoppas på mer tid då. För att ta en kurs och gå igenom den så man knappt klarar ett g är inte kul. Man vill ju få ut någonting av kursen också. Värdelöst.

Ja, det mesta är värdelöst just nu. Helt onödigt!

clap again

Jag är verkligen hur trött som helst just nu.
Kanske inte så konstigt eftersom jag inte kunde somna igår och sedan upp innan solen ens visat sig. Inte okej!
Rätt jobbig dag i skolan med. Långa lektioner och en lång håltimma för min del också. Fick dock lite gjort denna gång, satt och skrev på svenskan.
Under sista lektionen, precis när vi börjat så gick brandlarmet. Inte nog med att vi håller på att frysa ihjäl innuti skolan utan nu skulle vi ut och huttra. Somliga hann ju gå och hämta jackor men eftersom jag blivit förpestad med att vara en av ordningsmännen så fanns det inte tid för det. Tur nog så har man lika barnsliga vänner som en själv så ehm.. ja. Vi lämnar det.
Mindre roligt för den delen av klassen som var i köket idag, kockkläder ute är inte det mysigaste eller det snyggaste heller.
Några evigheter senare fick vi komma in igen och det hela slutade med tat vi åt spenat. Det är lite läskigt faktiskt.
Men nu är jag hemma, pannan är skållhet men jag fryser som en gnu. Blir snart dusch och sedan sängen skulle jag kunna tänka mig. Orkar inte stanna uppe. Vill sooova!

burnin' up

Nu är det kväll.. Skulle kunna klassas som natt också vilket helt beror på när man går och lägger sig och hur man tolkar tiden. Jag tycker det är kväll i alla fall. Natt är det vid tolv.
Hur som.
Tord kastade in en höbal till hästarna idag. Det tog tre minuter för mig att gå och hämta kniven, men vilka tror ni stod och slet i plasten när jag kom? Tänka sig, Calle måste vara nära svältgränsen jämt.
Svinkallt var det hur som helst och det var skönt att komma hem till tant T eftersom hon jämt har så varmt i deras hus.
Vi hade första mötet på länge, fick väl inte så mycket nytt sagt. Har som jag tidigare nämnt, lyckats trollat bort alla tidigare dokument så det blev mycket om vad vi ska genomföra osv. Mest tror jag att vi fikade. Ostbollar, kakor osv. Farligt att vara där.
Kom också överrens om hur det blir med Calle. Skrittas för hand i minst två veckor blir det. Sedan så blir det lite kortare turer uppsuttet, sedan får vi ta det därifrån. Dock ska vi börja om helt. Ta om grunderna, träna samlingar och bygga upp oss igen. Kan vara himla nyttigt både för oss och för honom.
Likaså med Plutten. Så har ska det ut och promeneras. Förhoppningsvis blir de båda två lite lugnare snart så då kanske man kan ta med sig båda två ut samtidigt och slipper gå två vändor.
Sista tiden blir ändå turerna ganska långa. Uh.
Hur som helst, tummen upp.

Nu sängen!

nytt igen

Lite förändring bara. Grått är så himla tråkigt men det kommer komma andra färger så småningom. Nu laddade jag upp denna bara för att byta. Avskyr att alltid ha samma samma samma. Allt sitter inte där det ska sitta utan det ska ändras. Sen. Och så vidare och så vidare.

Nu blir det en snabb visit till stallet och sedan hem till Tarja. SSG möte.
Ingen säger någonting om att jag lyckats raderat i princip alla mötesprotokoll.. okej?!


you never took the time

Kaos är nog det som beskriver det mesta.
Jag vet varken ut eller in längre.
Hur mycket är man beredd att satsa?


over the edge


A place Nearby

Sicken sjuk fredag alltså. Helmysko folk. Det går bara inte att förklara.
Tidigt hemma dock vilket är skönt!
Men nu så blir det sängen och jag tänker inte bege mig därifrån fören tidigast tio imorgon!


everything that we know

Helt värdelös dag. Två lektioner.
Hann ta halv ett bussen hem och hinna shoppa lite innan, helt otroligt.
Alex, Willy och jag passade på att höja sockernivån genom att äta slush. Iskallt!
Det var nog dagens information.
Hoppas på att helgen blir bättre.



Ibland önskar jag att någon bara ville fråga hur det är. På riktigt.

i'll be bulletproof

Jag gjorde en supergod paj idag. Det tycker jag är ganska värt att veta faktiskt. Ibland lyckas jag, det är helt amazing.
På bussen hem var det fullproppat, länge sedan det var så pass mycket folk. Jag och Alex fick nästan springa för att hinna med bussen så våra platser blev inte de bästa. Till råga på allt så stod det en kraftig (tjock) man i gången precis där jag satt. Och varje gång bussen krängde till så petade han mig på axeln med hans uppsvällda buk. Det var inte okej. Hur kul är det att få någons mage inkörd i axeln hela tiden? Nej, precis!
Mötte upp Mathilda på stationen och vi fördrev tiden med att prata om solarier, resor och tjuvrökning hela vägen hem. Himla intelligent samtal!
Nej, nu ska jag ta och häva mig i sängen tror jag då jag har motionerat mina fingrar tillräckligt.

don't forget

Jag är inte den sociala typen. Jag är inte den som vill synas och höras utan jag trivs mycket bra med att finnas i bakrunden. Att vara negativ är inte min starka sida utan att istället rycka på axlarna och tänka att det löser sig gör livet mycket enklare. Dock är mitt tålamod det sämsta man kan tänka sig.
Men när andra går och muttrar över saker och ting blir jag mer irriterad över hur de orkar gå omkring och vara irriterade över en sådan småsak. När folk klagar på saker tycker jag att de är dumma som klagar på en sådan grej. Folk pressar lärare som idioter för att komma med en tidigare buss hem medans jag tycker att de ska hålla käften, för vad spelar det för roll om man kommer hem en timma tidigare. Vad gör man hemma sedan? Då kan man lika gärna ta det lungt och slippa stressa.
Jag avskyr folk som är så himla sociala och gör ingenting annat än umgås med folk, hur orkar man?
Jag har sagt det förut och säger det igen, en stuga utan någon kontakt med omvärlden är perfekt för mig. Usch!


watchtower

Nu sitter jag här trots att klockan är så pass att man borde vara i skolan. Och det borde jag också. Men vem vill inte sitta och spana ut genom fönstret när det går förbi människor?
Nej så här är det faktiskt. Jag har gjort klart matte A kursen och läser endast matte B nu, äntligen. Men saken är den att jag har min mattelektion kvart över åtta och sedan i en timme ungefär. Efter detta så får jag vänta antingen tre timmar eller fyra timmar på ett ungefärum beroende på violken vecka det är. Och hur kul är det på en skala?
Nej så idag tog jag faktiskt sovmorgon. Det är egentligen inte okej men sen när har jag fattat beslut på grund av det?
Hur som, nu är det frukost som gäller. Bussen går inte fören klockan ett och jag kommer komma ungefär en kvart försent för att jag inte orkar ta halv tolv bussen och vänta. Så lat tjej.


håll mitt hjärta

Pust. Varmt varmare varmast.
Kom precis ifrån cancerlådan och jisses vad vart det var idag! Hoppas på lite färg i alla fall.
Nu väntar bara duschen men får se om jag ska kila ut till stallet en sväng först. Vi ska påbörja vinterhagen nu och att få ner stolp där är inte det lättaste! Allt under är i stort sett berg så vi får la se hur det slutar. Huu!
Men far kom och frågade om jag orkade köra till Kopparberg och sure. Vi ska över och hälsa på Löagrävar'n som han nu kallas. Sista minnet jag har därifrån var när jag var sex. Jag och dottern åt semla och spelade finns i sjön.
Får se hur det slutar denna gång.

i know what this tears are for

Det blir himla åliga uppdateringar men jag har verkligen inget vettigt att säga eller någon kreativitet för tillfället. Så designen ligger nere just nu, kameran är nerpackad och jag susar runt utan att tänka. (Som vanligt kanske menmen)

Orienteringen gick bra idag faktiskt. Lite kul är det ändå, fast det vill jag bara inte erkänna. Skulle ha varit kul att ge gärnet och se hur det hade gått då. Men jag är nöjd ändå. Dock så är det ytterst olämpligt att jag och Daniella ska ut och plocka svamp.
Vi fick ihop x antal kontroller som gav oss 25 poäng vilket precis var vg. Tidsgränsen var 2 timmar och vi kom fem minuter senare vilket gav oss ett minuspoäng. Det är väldigt surt..! Som vi kämpade med kontroll 20 och så sket det sig ändå. Men jag lär inte dö i alla fall.

Jag låste ut mig också. Daniella har mina nycklar vilket jag insåg halvägs hem. Inte okej!


Det här är mina måndagar föresten.. Eller varannan måndag,
de gånger då vi inte har 40 min svenska innan naturen.
Sånthär gillar jag skarpt! :)


baby come on

Nu sitter jag och Daniella i bibloteket och nördar oss lite. Allt ifrån facebook akvarium till hästutrustning.
Det är så det ska va. Vi sitter dock och väntar på att hennes mamma ska komma och hämta oss så hon kan köra oss till Johannisdalskogen där det är orientering. Det är inte kul! Men vi ska göra vårt bästa för att inte komma vilse.
Annars fryser jag rumpan av mig för denna skola verkar inte ha råd med värme. Vinterjacka inne nästa!
Nej, nu ska jag ner och peta mig i ögat och hoppas att linserna vill hoppa in, sedan är det skogen som gäller. YIHA!