your love was all I ever had

Ska jag vara helt ärlig så har jag precis lyckats häva i mig ett helt paket Dextro eller vad de nu heter. Energitabletter som egentligen bara innehåller kemikalier och socker. Men värt att prova. Har varit så sjukt trött att jag var påväg att somna i bilen när jag for ut till stallet. Nej, jag orkade inte ta mig ut själv och då är man trött!
Annars har jag inte gjort ett dugg idag. Så himla värdelöst. Två lektioner.
Skulle egentligen plugga på företagsekonomin men jag orkar verkligen inte. Glömde pärmen i skolan till råga på allt och i den pärmen satt ALLA mina annteckningar. Aldrig att jag skriver om dom! Glöm. Men Alex påminnde mig om att vår gråhårige lärare sagt att om vi skriver ig på detta och g på nästa så får vi i alla fall g. Så jag tänker strunta i och plugga. Ig ändå så varför anstänga sig? Man kanske råkar förbränna en och annan kalori i sitt hårslitande och det är det definitivt inte värt!

Sen på fredag är det naturprov och det kommer gå lika illa där. Ekologi och istid, vem bryr sig egentligen? Inte jag det är då en sak som är himla säker!
Och så ska allt med svenskan vara inlämnat på fredag. Fyra läsloggar, 400 ord vardera och jag har gjort en. Första delen av engelskan skulle ha varit inlämnad idag också, tror ni att jag ens kikat på uppgiften? Nehejdå!
Jag är så sämst just nu. Himla jobbigt!

Imorgon ska jag dock till Christer och ta bort min matte. Jag hinner verkligen inte och när man inte förstår ett dyft så blir det inte kul. Kanske att jag väljer det till trean istället. Hoppas på mer tid då. För att ta en kurs och gå igenom den så man knappt klarar ett g är inte kul. Man vill ju få ut någonting av kursen också. Värdelöst.

Ja, det mesta är värdelöst just nu. Helt onödigt!

Kommentarer
Riley säger:

Kurser man inte förstår är verkligen inget kul att läsa nej, i synnerhet inte om man i framtiden planerar att läsa något som innebär det minsta lilla av den där kursen och lärarna helt plötsligt tar för givet att man KAN något (bara för att man läste kursen ja) då är det inte kul... hoho... (jag svamlar)



SV: Jasså? Jag tyckte nästan att charmen låg i att den vita stod och "gömde" sig bakom den bruna, med bara halva kroppen och ett öra kikande fram som en annan förlängning. Hehe, men jag förstår hur du tänker. Ingen klassisk bild iaf. Och trean är min favorit den också, älskade färgerna... hästens pose... Allt rakt igenom helt enkelt! Och den sista bilden fick ju hänga på bara för att det är en så klassisk "Hej titta jag kan fotografera hästar coolt!" bild som alla hästnördar med kamera måste ta någon gång förr eller senare :P

2009-10-14 | 22:43:01
Bloggadress: http://leavingfargo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback